Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
quasimidi
aktív tag
válasz kenny123 #2230 üzenetére
Szia,
Én az Easy Filter programot használom, az esetek 70%-ban viszonylag jól működik!
[ Szerkesztve ]
-
-
petipetya
nagyúr
válasz kenny123 #4212 üzenetére
Most éppen a Screen Suite nevű fizetős alkalmazást tesztelem, amely arra való, hogy hívás közben lezárja a képernyőt. Van benne egy olyan menüpont, amely szerintem a bejövő hívásoknál is lezárja, és egy balról-jobbra elhúzható csúszka után tudod felvenni a telefont:
keep lock while ringing
maintain lock screen on incoming callAmióta fent van, azóta még nem kaptam bejövő hívást, de szerintem próbáld ki.
"nincs rá lezsóidő"
-
volvoguy
addikt
válasz kenny123 #5842 üzenetére
Én is nemrég csináltam hard resetet, először totyakodtam a Titanium backup Pro-val, majd a MyBackup-al, de hagytam őket a fenébe.
SMS-eket, és a Call Log-ot az SMS Backup + progival tudod elküldeni a Gmail-edre, majd ha kész a teló, onnan visszatölteni, hibátlanul működik.
A Kontaktokat pedig amúgy is eltárolja a Gmail. jah és anaptárat is.
A Kontaktokhoz rendelt képek meg ugye nyxílvánaz SD karin vannak, ha azokat nem bántod, megmaradnak, és eltárolja hogy melyik képhez ki volt rendelve.
Szóval SMS Backup+
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
qfm
őstag
válasz kenny123 #6265 üzenetére
Nekem tökéletes lenne, de akinek kell, nem rootolt a telefonja, és nem hajlandó belepiszkálni a rendszerbe, a garancia miatt. Root nélkül nem megoldható a dolog? (tudom hogy van program ami elvileg vissza is tudja állítani ha azzal rootolod, de saját felelősségre nem szórakozok az ő telefonjával)
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz kenny123 #8296 üzenetére
Szia!
Használd az sms backup+ nevű progit erre, engem még sosem hagyott cserben.Ja, hogy Nokiára... Akkor ez a program sztornó.
citkar:
Igen, a 60/60 = perc alapú számlázás.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz kenny123 #18779 üzenetére
Ezt minden androidnál meg kell tenni.
Sejtem mi lehet a gond. A ténél van wap és internet is. Neked vsz. a wap van beállítva, ezért tudsz böngészni. Viszont az internetet kellene beállítanod a hozzáférési pontok között (beállítások / vezeték nélküli / mobilhálózatok / hozzáférési pontok). Ha jól tudom, akkor az apn (=hozzáférési pont) "internet" kell hogy legyen, apn típusa pedig szintén internet és kész is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Ronyn
senior tag
válasz kenny123 #43818 üzenetére
Nem feltétlen, van amelyiket a SIC-el lehet, van amelyikhez más módszer kell, ezt legegyszerűbben a topicjában tudod meg....
Főnök meg az állomáson van, vagy mi
Egyébként ha a teljes adatforgalmat blokkolni akarod,ahhoz - mint írták - valóban nem kell root...
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
callvote
senior tag
-
iguana
őstag
válasz kenny123 #45911 üzenetére
redőnyre:
Power Controls14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
JulesC
tag
válasz kenny123 #45911 üzenetére
Látom One X-ed van, szóval jöhet 4.0+ os App.
TogglePanel kell neked akkor.
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest