- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #44011 üzenetére
Asszem ki sem próbálom:
1)Adidas fan vagyok
2)Tökéletesen elégedett vagyok a Sports Trackerrel
3)Csomó hsz arról szól hogy el sem indul vagy kifagy (ezek szerint még így is túl hamar dobták piacra)ui: Természetesen az első a legfontosabb érv, a többi az csak a rizsa
ui2: Jaaa, hogy ez csak futásra jó, ráadásul 4szer akkora mint az épp használt app? Akkor egyértelműen ki sem próbálom: utálok futni (Viszont nem vonom kétségbe hogy futóknak hasznos lehet)
-
gatto_
senior tag
válasz
stvnppp #43109 üzenetére
Az ES File Explorer is tud ilyet. Hosszan nyomsz a fájlon és az előugró menüből kiválasztod a parancsikont. Ha volt üres hely akkor ki is tette a homescreenre. Ennyi.
Na, jól beelőztek....
Amúgy nem mind tudja. Pl. a File Expert-ben nem találtam ilyen opciót. Egy időben csak ez miatt hagytam fent az ES-t.
-
chab7
addikt
válasz
stvnppp #42450 üzenetére
Például Signal Finder
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát? -
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41865 üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
-
KTU
addikt
válasz
stvnppp #36060 üzenetére
esetleg a Paper Camera most innen ingyen!
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #27246 üzenetére
Németo.: Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is. (http://www.euvonal.hu)
Olaszo.: Az úthálózat teljes hossza 309 044 km, ebből 6400 km autópálya (http://www.euvonal.hu)
Magyaro: kb. 32ezer km (1999-ben 30.267,6km), autópálya kb 1300 km (http://statisztika.blogspot.com/2009/12/kozutak-hossza.html)Nem beszélve arról, hogy a nyugati országokban mindig jobban odafigyelnek a frissítésre/bővítésre/naprakészségre...
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Gurulunk, WAZE?!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest