Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok. Nem találtam sima Android topicot ezért bátorkodom itt megkérdezni:
Androidban is van valamiféle lenyomozós cucc, mint az Almásoknál? Nem szeretném, ha a Google "live"-ban látná, hol készültek a képek, hol vagyok helyileg stb.
Köszönöm
-
nagyúr
Halihó. Ha megadok egy gmail-es azonosítót és letöltök vele egy csomó cuccot marketről, de mondjuk váltok mail címet, akkor gondolom át tudom írni, de a progik attól függetlenül megmaradnak ha már telepítve vannak ugye?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Van valami nagyon jó uninstaller progi? Vagy Titanium Backup-nál nincs jobb?
-
nagyúr
Sziasztok. Nem tudom pontosan, hogy ide kellene ezt írnom avagy a TréMobájl topicba. A "problémám" az, hogy nekem az előfizetésemben szerepel valami T-Mobile TV streaming, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan kell behozni. APN-be kell hozzáadjak címet, vagy erre külön program van? Köszi
-
nagyúr
Sziasztok! Tudnátok segíteni megtalálni valahol a Tablet-es mólós gyári háttérképet? Köszi!
-
nagyúr
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
nagyúr
Egérút-nak miért kell Phone Call-hoz jog?
-
nagyúr
Sziasztok! Kereső nemigazán segített. Olyan "szótár" programra lenne szükségem ami segítségével lehet angol szavakat tanulni. Köszi!
-
nagyúr
válasz imi0424 #43187 üzenetére
Aha CM9-ben van ilyen
csak perpill nem találom(rohadj meg Murphy) Developer options / Show touches - bár ez nem rajzol csíkokat, csak egy pöttyöt rak oda ahol az ujjad van, de van benne valahol olyan, hogy megjegyzi az útvonalat.Egyébként mai CM9 villámgyorsnak tűnik!
(#43188) Melack:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megnéztétek mostanában a GPlay-t? Mintha az appokhoz hozzárendelték volna a GFordítójukat, vagy ezek vmi kamu lopó progik.
-
nagyúr
Vki játszik vmi jó kis MMO-val droidon?
-
nagyúr
Van olyan app telefonra, amivel a már telepített app telepítőjét ki tudom szedni?
-
nagyúr
Érdemes lenne megvásárolni 230Ft-ért? Ha jól tudom utána is kell havidíjat fizetni.
-
nagyúr
Költői kérdés "féleség": Ti nem gondolkodtatok még azon, hogy mi a fenének van ennyi power widget meg power/battery alkalmazás? Szerintem tök felesleges nyakra-faszra gyártani ezeket tömegesen.
-
nagyúr
Most is fel vannak... váltogass az oldalak között.
Viszont azt megkérdezném/megkérdőjelezném, hogy a Googlenak mi köze van úgy turkálni a telefonomban, hogy kiírja a szolgáltatót és, hogy melyik programokat töltöttem ugyan le, de hogy fel is van-e telepítve.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Android felhasználók OFF topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Dacia topic
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je