- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
speed3456 #42995 üzenetére
De a rendszer eleve fog forgalmazni, amit talán le se lehet tiltani... Szóval a háttérforgalom... Tehát ha nem tiltod le az APN-t, akkor nam csak az fog forogni, amit hagysz (szerintem) nem használtam a Droidwallt, szal lehet azt is le lehet tiltani, meg a rendszerben is ki lehet kapcsolni a háttéradatokat, csak akkor meg sok dolog nem megy (pl market)
-
Necc
addikt
válasz
Valahol a beállításokban letilthatod a "background data traffic" szolgáltatást és a playstore is beállítható hogy csak wifin keressen frissítést, és minden egyes alkalmazáson be kell állítanod a frissítési opciókat (gyártóspecifikus frissítőkereső pl.).
Vagy lehet még szórakozni egy kört a droidwall-al is, de a legjobb döntés tényleg a legolcsóbb, nem túlszámlázós mobilnet előfizetés lenne.
-
ncc1701
veterán
Akkor mi van, ha nem tudok semmit telepíteni a telóra? Htc one v, belső memórián 850M szabad, sd kártyán 29G szabad, memória van általában 100m körül szabad. Playben kikeresem az alkalmazást, letöltés, telepítés, és csak szalad a csík, más semmi.
Ezen már túl vagyok.
Következő tippem az, h rootolom, backupolom, és factory reset. -
(jan)
őstag
válasz
Domino mobilnet gondolkozz el ezen
-
speed3456
aktív tag
válasz
RootRulez #42993 üzenetére
Olcsón jutottam a telefonhoz és nincs most plusz pénzem előfizura szóval most olcsón és okosan kell megoldanom
Köszi a tippet kipróbálom!
Necc: az azért nem jó mert amint bekapcsolom az adatforgalmat már mászik fel minden program mindenhova és költi az én nehezen megkeresett pénzem
-
RootRulez
félisten
válasz
speed3456 #42990 üzenetére
A DroidWall - Android Firewall programmal ezt meg tudod oldani, de nem ártana egy net előfizetés, ha már okostelefon.
-
baalco
tag
válasz
jobbacsabba #42986 üzenetére
én a Not Call Log -ot használom erre
-
atila4
senior tag
Status bar-ban kipipáltam, hogy melyik alkalmazásnál tüntesse el a bart, de nem tünteti el. Valakinek van valami ötlete miért nem?
-
speed3456
aktív tag
sziasztok! nekem egy olyan program kellene androidra ami letiltja az összes netes, frissítős cuccot. Feltöltőkártyás vagyok és amint feltöltöm pár órán belül oda is van 3500Ft... ez így nem poén. Tudom hogy le lehet tiltani a forgalmat de akkor nem lehet netezni mert azt azért néha szoktam, időjárást és ilyesmit megnézni. Szóval van e vmi olyan program ami minden forgalmat megtilt csak a böngészőt nem?
-
(jan)
őstag
válasz
volt erre valami spéci program... csak a nevére nem emlékszem már
-
RootRulez
félisten
válasz
Akkor meg egy másik tárcsázó, ami nem gyári... exDialerben asszem van olyan opció és támogatja a notigo-t, ami eltünteti a hívásértesítést az értesítési sávról.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
-
RootRulez
félisten
válasz
jobbacsabba #42982 üzenetére
Beállítások -> Hívásbeállításokban lennie kéne egy olyannak, hogy "Mindig vissza a hívásnaplóba", onnan pipa ki. Nálam legalábbis így.
mod: Vagy megnyomod a vissza gombot
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
CM 7.1 rom van a Blademen. Van megoldás arra, hogy ha befejezek egy hívást akkor a telefonkönyvből kidobjon az alapértelmezett képernyőre?
Köszi előre is!
CsabaUi.: Nem, nem akarok még egy gombot megnyomni, miután letettem...
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Milyen progival lehet appot fagyasztani,inaktiválni törlés nélkül?
A titaniummal nekem nem engediköszi
-
gejzanet
tag
olyan cucc kellene, ami csinál egy folder-t a pc desktop-on, meg egyet az androidon és vica-versa huzigálhatom a dolgokat a pc-teló között és mindez az ineten keresztül realtime. van ilyen? (vagy kezdjek irni egyet?)
-
iguana
őstag
válasz
Probert75 #42958 üzenetére
noha nem magyar, de nekem ez a battery alkalmazás jött be a legjobban:
badass battery monitorstatus bar-ra is kirakható, 1%-os lépésekben mér, hangjelzést állíthatsz be teljes feltöltésnél, adott %-nál, infók az akksi használatról és sok minden más.
nagyon pofás, egyszerű, sok funkcióval.
van free, és fizetős is. -
Land
veterán
Van olyan kiegeszito Gmail-hez, hogy a "redonyon" azt is kiirja, hogy kitol jott a mél?
-
Ronyn
senior tag
Senki nem használ olyan reminder progit ami a gtalkra is jelez, amíg le nem állítom? ??
-
Tyer
őstag
Lehet abbol valami baj, ha mondjuk kikapcsolt kijelzövel nem hagyom a telot x megahertz fölé menni?
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Olyan magyarul is tudó progira lenne szükségem, ami jelez teljes töltöttség esetén. Cyanogen romot tettem fel a telómra és az nem jelez teljes töltöttségkor.
A segítséget előre is köszönöm! -
vadkörte
addikt
válasz
vadkörte #42953 üzenetére
Srácok!
Mindent köszönök! Sikerült végre. Nem a programban van a hiba, hanem a humán oldalon. Hogy ekkora címeres barom hogy lehettem azt nem tudom!!!
Van a telefonon egy tűzfal program a DroidWall. Nos, azért nem működött a LAN hozzáférés, mert elfelejtettem kiengedni a LAN plugint a DroidWall-on. -
rjg
őstag
Ez nálam is így van, a Nokia 7650-től használtam okostelefonokat és a leglassabb Androidos telóm (HTC Hero) is sokkal felhasználó barátabb, könnyebben kezelhető volt, azonos vas mellett, mint a WM-es (HTC Touch Pro) vagy az E51. Bár nekem személy szerint a WM 6.0 - nagyvállalati környezetben, Exchange, stb - sokkal használhatóbb, integráltabb volt, mint a Symbian. A jelenlegi választékból pedig nálam egyértelműen a droid a nyerő, bár nagyon sajnálom a Meego és a WebOS bukását.
-
vadkörte
addikt
válasz
gatto_ #42948 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Csak kábel kikerülésre kellene, akar a franc mkv-kat másollgatni ide-oda...
Azt hiszem hagyom a fenébe a LAN plugint, csak szeretném az androidos TC-vel megoldani. Dehát ha nem nem. Kipróbálom még az FTP-plugint, ha az sem megy, lehet, hogy az egész fájlkezelőt cserélem le az ES-re.
Mégegyszer kösz. -
gatto_
senior tag
válasz
vadkörte #42942 üzenetére
Mit szenvedsz ezzel a Lan beállítással? Minden áron a telefonon akarod böngészni a géped mappáit, vagy fordítva is jó? Csak ide-oda másolgatásra kell wifin keresztül, hogy kikerüld a kábelt? Mert arra ott az ES FileExplorer / beállítások / távoli beállítások / távoli kezelés menüpontja. Itt beállíthatsz, illetve gyárilag be van állítva egy ftp megosztás, amit a gépeden egy ftp progival, akár a Totál commanderrel simán elérsz és másolgathatsz ide-oda. Létre lehet hozni egy parancsikont a kezdőképernyőre, hogy ne kelljen belépkedi a menübe, és akkor egy gombnyomással indul. Ugyanezt tudja a File Expert fájlkezelő is, sőt az még egy böngészőn keresztül, webes felületen is használható, úgy mint az Airdroid.
Még annyit, hogy ha kipróbálod az ES Fileexplorer ezen fumkcióját, akkor ne állíts be jelszót. Hagyd úgy névtelenen ahogy van. Nekem jelszóval nem csatlakozott. A File Expert ebből a szempontból hibátlan. Ott bármit állíthatsz.
-
gipsztigris
addikt
válasz
dokee78 #42939 üzenetére
Egyes wifi hálózatokon bizonyos készülékekkel még mindig rossz! :-(
Galaxy W a saját wifi hálózatomon nem kapcsolódik, ugyanezen a hálózaton a ZTE Blade és az SE Live With Walkman simán csatlakozik. Viszont még mielőtt Galaxy W hibát mondana bárki, a céges wifi hálózatról ugyanez a Galaxy W gond nélkül lejátssza a meccset.
-
vadkörte
addikt
No. Kipróbáltam. Semmi...
Elolvastam RootRulez ES FileExplorer-es leírását is. Semmi eredmény. Akárhogy is próbálom, nem csatlakozik. Feladom. Marad az USB, a BT, vagy az SD adapter...macilacus #42937:
Dettó. A különbség annyi, hogy nekem még az új megosztott mappát sem látja. (W7) Én feladtam. -
SG3rg0
őstag
Köszönöm srácok a segítséget.
-
törölt tag
Valaki használ itt SVOX-ot és hozzá "Mariskát" magyar felolvasónak? Két napja nem tudja letölteni a nyelvi fájlokat. Másnál van ilyen hiba?
-
macilacus
senior tag
Total Commander LAN beállításnál akárhogy is variáltam a beírásokat sehogy sem akarta látni a telefon a számítógép Megosztás mappáját, végül megpróbáltam ES File Explorernél megcsinálni a LAN beállítást, ott sem ment. Kínomban csináltam egy új megosztási könyvtárat Megoszt néven azt egyből megtalálta, megnéztem mind a két megosztott mappa beállításait teljesen egyező a Megosztás mappát mégsem találja semmilyen program sem.
Ha ezt valaki meg tudná nekem magyarázni azt nagyon megköszönném.
-
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0 #42925 üzenetére
""Ezek a számok nekem a sim kártyán vannak - Na látod, már meg is találtad a hibát (ahogy azóta írták is páran)
A sim-en lévő kontaktokhoz majdhogynem semmit nem lehet hozzáfűzni, erősen korlátozva van (Nem is igen használják már kb. 100 éve, néhány kivételtől eltekintve)
(#42936) Z0C!:
Szintúgy.
Illetve azért van egy .vcf-em is, biztos ami biztos... de simre semmit, sztem teljesen felesleges (tudom, ha lemerül és ha épp vkit sürgősen fel kell hívni pont akkor, már mehetne is át egy másik telefonba a sim)
-
Quaresma
aktív tag
válasz
jegenye77 #42929 üzenetére
Ez a facebook oldal rendszeresen összegyűjti a jelesebb sport események live stream lehetőségeit. Itt egészen biztosan találtok linket a meccsnézéshez
-
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
A kocsiban használnom kellene a fejhallgatóm miatt a bluetooth kapcsolatot a ZTE-n , de már kétféle bluetooth-os fülest is kipróbáltam és sajna nem tökéletes egyikkel sem a telefonom, mondhatni élvezhetetlen! Pedig mind a kettő kompatibilis vele! Szaggat az átvitel. Recseg ropog lehet,hogy a bluetooth adatátvitellel van gond?
Van valami ötletetek ?
Van valami átvitelt javító alkalmazás?köszi
-
jegenye77
addikt
Foci Eb TV helyett nem tudtok másik alkalmazást ajánlani amin lehet is nézni az adást?Eddig csak egyszer sikerült nézni rajta.
Sajnos az SPB TV se jó mert külföldön vagyok és le van tiltva a foci és az F1 ha nem Magyarországon van használva. -
punky10
addikt
válasz
SG3rg0 #42918 üzenetére
Elinditod a gyári telefonkönyv alkalmazást.Ráböksz a szerkezteni kivánt kapcsolatra.Nekem jobb felső sarokra van egy ikon,ez a szerkeztés,de ez lehet,hogy nálad máshol van.Viszont a menü gomb megnyomására is előjön egy ablak,ott is van olyan,hogy szerkeztés.Itt a név alatt van egy ábra,az jelenik meg a telefonkönyvben akkor,ha nincs kép beállitva.Erre kell ráböknöd,akkor jön elő az,hogy betallozd a kapcsolat képét.
Nálam legalábbis.. . -
SG3rg0
őstag
Hogy lehet egy telefonszámhoz képet rendelni?
-
xSide
őstag
Flipsternél nincs külön lehetőség arra, hogy a kedvenc oldalakat közvetlenül megnyissak (időkép, mobilarena stb,) úgy, mint a csoportokat.
Nincs lehetőség képek mentésére, az értesítéseknél nincs oda vezető út amiről értesít (pl kedvelik hozzászólásom, hozzászólt valamimhez, de mihez).A friendcasternél, ha leszinkronizálsz (nálam legalább is) addig maradnak a névjegyek közt míg a beállításokban nem nyomok a Remove all Synced Contacts opcióra attól függetlenül, hogy kikapcsolom a szinkronízációját...
Sok kapcsolat esetén sokáig tart míg minden infót leszed.
Wifin gyorsabb, de adatkapcsolaton órák kérdése is lehet sebességtől (2g/3g) függően. -
spiritex
veterán
válasz
Sefter #42899 üzenetére
A NAS-on beállítasz egy username-et jelszóval, beállítod mi legyen látható a számára a NAS-ból, a telóra felrakod az ES File Explorer-t, WiFi-n rálépsz a NAS-ra a LAN opciójával, megadva a azonosító/jelszó párost (csak először kell megadnod), majd simán játszod a filmeket bármely videolejátszó progival, pl. az MX Player-rel a tableteden NAS-ról WiFi-n keresztül. Ez így kipróbálva és szépen működik!
-
xSide
őstag
A friendcaster szinkronizálja a névjegyeket, sőt a kapcsolatok képének minősége is választható valamint a kép lehet teljes vagy kivágott a beállításainál megadva...
A címjegyzékben vagy névjegyeknél akár exdialer-ben is összefüzhetőek tetszés szerint a más néven szereplők, korlátozható a csak telszámokkal rendelkezők megjelenitése.
További facebook ajánlatom még a Flipster ami esztétikailag jól sikerül, de vannak hiányosságai -
mogyesz
aktív tag
válasz
Sefter #42899 üzenetére
Milyen protokolt tud a NAS?
- DLNA?Ehhez kell egy DLNA player pl. aVia Media Player
#42904 - azért írtam, valamire való NAS tudja :-)
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest