- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
törölt tag
Igazán nincs mit. Végül is jegeled majd? Az Android Assistant sok funkciója között van startup manager is, amivel a betöltést lehet meggátolni induláskor. Persze azért később betöltheted, ha szükség van rá. Tud backup-ot is az appokról.
-
törölt tag
Le is jegelheted, de meg is gátolhatod a betöltését. Amúgy nem gond, ha be van töltve valami, mert ha nem dolgozik (számol, frissít, másol, stb.) akkor nem használ CPU-t, ergó nem meríti az aksit. Viszont, ha betöltöd folyton, jobb ha az elején be van, mert gyorsabban indul majd.
Androidon a win-el ellentétben egy alkalmazásnak nem 2, hanem 3 állapota van:
1. Regisztrált (nincs betöltve csak a rendszer tud róla, hogy van, ergó a nem futás állapota)
2. Inaktív (be van töltve, de nem fut. bármikor indítható, kéznél van. ilyen nincs win-en, az előtöltés próbálja utánozni ezt)
3. Aktív (be is van töltve és dolgozik is)
Ezért, ha nem szinkronizál egy app a háttérben folyton, amit mondjuk nem tudsz leállítani, akkor szerintem felesleges jegelni. De ez magánvélemény. Ha a memóriahasználat miatt aggódsz, azt is megoldja. Bezárja a régen használtat és felszabadítja mikor kell.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44311 üzenetére
Nemsokára készülhet olyan csaj/pasi helyettesítő app a telefonra a magányosaknak, ami a Tamagochi felturbózott változata lehet. Beszélhetsz hozzá (szöveg felismerő), visszabeszél (szöveg felolvasó), simogathatod (touchscreen), vásárolgathatsz vele (NFC).
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44253 üzenetére
A suspend-hez tartozik valami package név?
Olyan com.android.valami.apk -
törölt tag
Tudtok megoldast arra h az otthoni halozaton egy winesgep megosztott konyvtarabol videot tudjak lejatszani?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44235 üzenetére
Nekem is merül annyit szerintem. Biztos néhány app kavar valamennyit, de szerintem óránként 1-2% nem vészes.
-
törölt tag
válasz
jooker82 #44231 üzenetére
Gugliban kerestem rá. Nézd meg ezt.
-
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
-
törölt tag
válasz
#68216320 #44171 üzenetére
R19 , darvinya , atillaahun:
Sikerült megcsípni, hogy mi(k) ébresztgették folyton a telefont. A BetterBatteryStats Alerts pontja alatt gyönyörűen hozta, hogy melyik fájl hányszor ébresztette. Nálam a naptár, facebook (ez érdekes, mert kikapcsoltam az app-ban, h frissítsen), időjárás és óra widget (HD Widgets). Az uccsóval vagyok bajban, mert az nagyon kellene. Az időjárás részéből kivettem a frissítést, de agondolom az óra része folyton frissít, nem érdekli h megy a kijelző v. nem. Mondjuk sokat nem fogyasztott így a rendszer már, mert bekapcsolt wifi-gps-3g mellett esett 2 óra alatt 2%-ot. Azért még próbálok valamit ügyeskedni.
gyuszmó
Magyarul is ért a Swype? -
törölt tag
-
törölt tag
Tudtok valami programot arra, hogy kiderítsem mi ébreszti fel a telefont 5-10 percenként? Nem merül vészesen csak CM9 alatt az akkuhasználat csíkon látom, h olyankor is ébren van, mikor a kijelző nem aktív.
-
törölt tag
Valaki használ itt SVOX-ot és hozzá "Mariskát" magyar felolvasónak? Két napja nem tudja letölteni a nyelvi fájlokat. Másnál van ilyen hiba?
-
törölt tag
Mondanatok olyan appot amivel felolvashatoak szoveges doksik, ebook-ok, pdf-ek? Megvettem Mariskat es nem tudom hallgatni a hireket vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest