Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Keresek analóg óra Widgetet amelyiknek a számlapján digitálisan is ki van írva az idő.
Google Playen a keresővel nem találtam ilyet.[ Szerkesztve ]
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
zoli62 #43562 üzenetére
A Neophone szerint beragadnak a hívások?!!!
Én többször hívtam őket emiatt,mindig egy fél napba telt amire megoldották s ezt megunva elköszöntem a Neophone-tól.
Más szolgáltatóval nem csinálta,bár talán más app-al jó volt a Neo.
Úgyhogy lehet a CSIP és a Neo nem csípi egymást! -
Ronyn
senior tag
-
Mr.C
őstag
Milyen parancsot kell beirni terminal emulatorba h egy alkalmazás ne tudjon hozzáférni az internethez se wifin, se mobilneten keresztül? Nem akarok ilyen tűzfal programokkal bibelődni, nem kell h fölöslegesen fussanak és fogyasszák az akksit
-
firewolf
tag
Üdv!
Egyszer olvastam, hogy van olyan app, amivel manuálisan ki tudom osztani, hogy melyik app mikhez férjen hozzá, azaz milyen jogosultságokat kapjon. Mi a neve ennek? -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Sajna semmi lehetőséget nem látok a törlésére.
-
darvinya
titán
válasz
CoolBoy323 #43584 üzenetére
Adjatok már egy keresőt!
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Törölhető? Ennyi az egész? Amúgy mire szolgál?
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #43581 üzenetére
Ezt nem kellett volna linkelned,ugyanis nehogy már én keressem meg azt az appot.
-
batai15
félisten
Sziasztok, olyan alkalmazás kellene lg l7re, mint a motorola razrnél a smart actions.köszi
-
air
nagyúr
Van ötletetek arra, hogy az akksinak több mint 60%-át miért a Samsung Push Service viszi el?
Előre is köszi. -
grigo
őstag
Sziasztok. Tudtok segíteni? Olyan alkalmazást keresek amivel tudom kezelni a facebook albumjaimat. Pl egyik albumból a másikba áthelyezni és ilyenek. Létezik valami ami nektek bevált?
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #43571 üzenetére
Milyen főzött?
Már kinn van a hivatalos,hamarabb kinn volt, mint a Minire.(jan) mellesleg a készülék topikjaban kellene érdeklődni nem az app topikban.
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Kijott mar a hivatalos ics update sony live with walkmanre?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, bár lehet nem lehetetlen. Meg lehet valahogy oldani, hogy a Nokia fülesén található gombokat tudjam használni a telóval? N8-hoz készült fülesem van, ezzel a telóval csak a zenét tudom hallgatni, de a gombok nem mennek. Gondoltam megkérdem, hátha...
-
jocmen19
csendes tag
hello ! valaki tudna segiteni :pár napja vettem a sony ericsson live with walkman mobilt 2gb-s kártyával és ebböl 800 mb szabad,és arra lennék kiváncsi mik azok az alkalmazások,fájlok amiket nyugottan törölni lehet hogy több szabad hely legyen a memo kártyán ?
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Beállítom a Neophone fiók adatait, aztán wifin keresztül az első egy két hívás megy, de utána már nem. Látszik, hogy regisztrálva van, de nem indít hívást.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #43546 üzenetére
Nem történt nagy baj, járt a patch mellé egy restore is, vagyis minden ment tovább utána.
De akkor is zavaró, hisz az xda fórumán egy szóval nem írják, hogy szűz rom-ra kellene felrakni, vagy vmi. Erről a jelenségről sem esik egy árva szó sem. Mondjuk lehet menet közben is meg lehet erőszakolni, ha eltávolítom azt az egy-két erőszakos programot, ami megállás nélkül dobja a hibákat. Ha eljutnék a PDroid-ig, akkor lehet csak engedélyezni kéne a dolgokat, ki tudja, talán default letílt mindent. -
dokee78
félisten
ICS-re tudtok YouTube letöltőt,mert a Tubegod nem működik vele.
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok adni vagy ajánlani olyan alkalmazást vagy modot, hogy MIUI rendszeremen megtudnám-e változtatni a T-mobile H felíratot ?
Vagy esetleg még olyan érdekelne, hogy az órát középre rakni. De egyébként minden fajta MIUI működő MOD érdekelne!
Köszi szépen előre is a segítségeteket!
-
-
St3ven
addikt
-
Ronyn
senior tag
-
Futi...
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni
Feleségem kapott egy Samsung Galaxi S-t.
Gondoltam rátelepítem neki a WhatsApp-ot.
Lejött, majd kért egy felhasználó nevet meg egy telefonszámot, hogy ellenőrizze a regisztrációt.
Azóta jött KB 80 db SMS, a -saját számunk a küldö-, a tartalom pedig:
„Nem támogatott tartalom.”
WhatsApp működik, de az SMS áradat jön folyamatosan!
Tudnátok valami tippet adni,hogy ezt megállítsam.
Hiába törlőm le az üzenetek jönnek.
Köszi, előre is a segítséget. -
atillaahun
veterán
válasz
Teasüti #43525 üzenetére
Ha jól emlékszem ez ugye az engedélykorlátozó program, akkor végüls csak jól döntöttem, hogy nem próbáltam ki.
Ez így elég gáz amit csinált, ha jól értem nagyjából azzal egyenértékű, mintha törölted volna a launcher-ed, amit ugye nem egyszerű helyrerakni.
Van a szokásos megoldás: a Recovery-ből wipe cache és wipe dalvik cache, bár kétlem hogy ez segítene. Ezen kívül van még a rom újrahúzás, de gondolom ezt inkább kihagynád, úgyhogy szerintem az ADB-vel macerálás marad. Tehát PC-ről bootloader-es állapotban parancssorból kellene kitörölnöd a fájlokat onnan, ahova a patch felrakta.
Vagy ha csináltál (?) backup-ot a rendszerről akkor azt visszatolod.[ Szerkesztve ]
-
ggabor89
csendes tag
...és még egy kérdésem lenne. Nincs valami program a rejtett számú beérkező hívás letiltására, automatikus elutasítására?
[ Szerkesztve ]
-
ggabor89
csendes tag
Hali!
Nem tudtok véletlenül olyan programot amivel belehet állítani, hogy a bejővő hívást azonnal fogadja? És amivel lelehetne cserélni a csúsztatásos hívásfogadást érintésesre. Az advanced telephone nálam nem működik. Mini pro-m van.
-
iguana
őstag
válasz
lsebestyen #43518 üzenetére
...és ha zavarna, hogy nem tudod kikapcsolni a kamera expo hangot, és van root jogod akkor:
/system/media/audio/ui alatt átnevezed a camera_click.ogg, multishot_click.ogg, videorecord.ogg. kiterjesztéseket. pl. camera_click.ogg.bak stb. vagy törlöd.
(én átneveztem) -
Deck
titán
Valaki tudna segíteni benne, hogy a jobb felső sarokban lévő órát, hogyan tudom másik színre lecserélni? Alapból fehér és ezt szeretném más színűre ha lehetséges valahogy
-
randras
veterán
Ismeritek a SwipePad nevű programot? Évek óta használom, de nagyon kéne a 6x3-as megoldás, nem lehet megoldani valahogy?
-
St3ven
addikt
Visszaraktam recoveryből a 2.3-at, de azóta csak "felesben" megy a szinkron a gmailen: ha megnyitok egy emailt a telómon, az olvasatlan marad a netes gmail felületen belépbe.
Mi lehet a gond?
-
dokee78
félisten
Nem tudom összehozni a PC-s Total Commandert az Androidos TC vel.
-
Teasüti
nagyúr
Őőő egy kis segítséget kérnék!!
Feltettem a PDroid-ot, patch után azzal fogad a telefon, hogy az ÖSSZES alkalmazás váratlanul leállt. És amelyik meg rögtön újraindul, az meg dobálja a hibaüzeneteket folyamatosan, hogy kb semmit se lehet kezdeni a telefonnal.
Ilyenkor mi a teendő? -
dokee78
félisten
Az a helyzet,hogy szerintem jobb volt a Sony-n a Gingerbreades gyári fotó alkalmazás viszont ha megnézed az Sony ICS gyári camera appja magasabb ISO értékeket állít be és nagyobb a képek mérete is.
Vedd meg az lgcamerapro-t,én is megvettem,vagy a Camera ZOOM FX-et ami hangra is tud fotózni. -
dokee78
félisten
válasz
lsebestyen #43518 üzenetére
lgCameraPro
Camera ZOOM FX Tud hangra is fotózni.
Camera ICS+
Camera360 Ultimate Ez ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
ICS-re kéne egy jó kis kamera app, mert a cameraICS elég gyenge...fizetős is jöhet!
-
Deck
titán
Tudtok működő psp emulátort? gba, meg ps1 van
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Braddock #43513 üzenetére
Eredeti nyelven még sose használtam a telefont, lehet csak rossz a fordítás?
(#43507) Ronyn
Én is ezt kérdezem.MÁS:
tudtok olyan sms kezelőt, ami minimalista, tényleg csak annyit tud, hogy sms-t küld és fogad, DE tud karaktercsonkítást? Arra gondolok, h az ékezetes betűket csonkolja, vagy alternatívával helyettesíti (pl balra dőlő ékezet az Á-n, stb)? Go sms pro és társai még csonkolni sem tudnak, ráadásul egy halom fölösleges sallanggal vannak tele.A rendszer alkalmazások tökéletesen ellátják a feladatukat, minimalisták, de nem tudnak csonkolni.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Na jó, de aztán meg 90 másodpercnél rezeg, majd 135?? Ki tudja ezt követni hívás közben?
CM romokban egy opció.Szó szerint ez van odaírva (magyarul), hogy "minden 45. másodpercben rezeg a kimenő hívások során". Ez azóta kérdőjeles nálam, mióta cyanogen modokat használok.
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag