- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Melyik navigációs programban van a legtöbb regisztrált hely? Sok minden van amik közül választhatnék (Navigon, Sygic stb...) csak nem tudom melyiknek nagyobb az offline adatbázisa. Valaki esetleg tudja?
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #43394 üzenetére
HD Caller ID, Ultimate Call Screen HD, Big! Caller ID mindegyik elvileg free, de a korábbi kísérletezéseim során arra jutottam, hogy a free változatokban mindben van korlátozás.
Általában max 10 fotót tudsz beállítani.Egyébként meg egyik sem működött tökéletesen. Valamilyen szituációban mindegyik megbukott és amikor ott tartottam, hogy nem tudtam fogadni a hívásaimat szanáltam őket és azóta felhagytam a kísérletezéssel...
-
gyuszmó
őstag
Tudtok ezen kívül: Full Screen Caller ID teljes hívókép megjelenítőt?
Ami ingyenes?
köszi -
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43391 üzenetére
Ha van egy eszközöd amivel kapcsolatban reklámszöveg hivatkozik arra, hogy alkalmas a letöltött játékok futtatására (nem írja, hogy mindre), ennek ellenére van ami nem működik, lefagy, újraindul, akkor fordulhatsz szervizhez, de jogalapot a garancia érvényesítésére ebben az esetben nem a marketing szöveggel ellentétes viselkedés fogja jelenteni, hanem önmagában a hiba jelenléte, gyakorisága.
Ha érted mire gondolok.
Engem nem érdekel mire gondolsz csak arra tudok válaszolni amit leírsz.Pont emiatt logikátlan. Nem értünk egyet ebben . Ne feszegessük.
-
spiritex
veterán
válasz
Dottore #43390 üzenetére
Ha nem lenne alkalmas egy-egy játék futtatására, akkor nem lefagyna a gép, hanem vagy akadna, vagy el sem indulna, úgyhogy ebbe kár belemenni..
Ami pedig az aláírást illeti, csak addig tűnik logikailag hibásnak, amíg valaki meg nem érti, hogy minden esetben két személyről van szó egy emberen belül, arról akinek képzeli magát, és arról aki a képzelést végzi.. Hiszen Aki képzel az állandó, Akinek viszont képzeli magát az a mindenkori körülményektől függ..
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43386 üzenetére
Pont nem írták rá, hogy milyen játékok futtatására kell alkalmasnak lennie.
A mondat helyesen így hangzana akkor:
Köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes minden, az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd."
Másrészt az nem specifikáció hanem marketing. Lehetne emiatt perelni, amcsiknál nagy hagyománya van a hasonló jellegű pereknek de ebben az esetben nálunk ezen nehéz fogást találni.
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43372 üzenetére
Az Extreme Digital lehet, hogy csupán forgalmazó és a javítás márkaszervizben történik (ez az esetek nagy részében így van), de neked mint vásárlónak ehhez semmi közöd. A jelenlegi fogyasztóvédelmi törvények alapján az érvényes jótállással rendelkező termék garanciáját kötelesek a vásárlás helyén érvényesíteni és ezután az ED lezongorázza a szervizzel. Ellenben javasolhatják neked (ahogy az meg is történt), hogy egyenesen fordulj a márkaszervizhez, de ezt nem vagy köteles elfogadni.
Összefoglalva tehát ami a kérdésed illeti, a garanciás feltételekkel kapcsolatban nem követtek el semmiféle hibát. A ködösítést és a hiányos tájékoztatást egyenlőre nem büntetik.
Cserekészüléket kötelesek biztosítani számodra, ha az szerepel a jótállás feltételei között, semmiféle indokot nem kell meghallgatod arról, hogy miért nem tudják ezt megtenni. Ami nagyon fontos. Minden panasz esetén jegyzőkönyvet kell írni, vagy panaszkönyv, de ha nincs írásos nyoma a problémának akkor az kezelhetetlen.
Ami az aláírásodban lévő kérdésre illeti.
Elsőre ötletes szójáték de másodikra már logikailag hibás. -
spiritex
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget
és sorry mindenkitől az Off-ért, de mégis csak ez itt az egyetlen valódi androidos közösség.
Még csak annyit fűznék hozzá a történethez, hogy a gép Leírásában ez áll:
"Csodálatos játékok: köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd." Úgyhogy igenis leírták, hogy milyen játékokra kell alkalmasnak lennie... -
St3ven
addikt
ICS-t használókat kérdezném, mint két napja ICS-t használó.
Nézegetem a beépített "Adathasználat" menüt, és azt látom, hogy két nap alatt az Android OS 15,57 MB adatot használt el. Nem sok ez egy kicsit? Egyáltalán milyen adatok tették ki egy kisebb netcsomag havi adatmennyiségének a felét?
Nem segít az sem az értelmezésben, hogy pl. az Opera Mini mellett 221 kB szerepel, ami viszont igen kevésnek tűnik.
-
dokee78
félisten
Na szétoffolt topik
-
mr.nagy
tag
válasz
Sajnos nem lesz egyszerű a történet!
1. Ha személyesen vetted át az üzletben, akkor 3 napon belül lettek volna kötelesek cserélni a hibás készüléket. Mivel ezt jóval meghaladta a reklamáció időpontja így csak javításra kötelesek átvenni a készüléket.
2. A forgalmazónak nem kötelessége cserekészüléket biztosítan ebben az esetben és a jogszabály is csak azt írja elő, hogy törekedni kell a 15 napon belűli javításra. Tehát a javítás időtartama akár több hónap is lehet, ha indokolt az ilyen hosszú idő akkor senki nem szeg vele jogszabályt. (Sajnos én magam is jártam így laptoppal, 3 hónap után kaptam vissza, pedig az munkaeszköz volt.)
3. A készüléket csak akkor kell cserélni, ha nem tudják megjavítani. Az adott tényleges esetben lényeges dolog, hogy a műszaki specifikációban leírtakat kell tudnia a készüléknek, csak akkor mondható hibásnak ha azt nem tudja. Ugyanis senki nem írta azt le, hogy a készülékkel milyen játékokat lehet biztosan futtatni.
-
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #43377 üzenetére
Rendben, köszi! Így fogok tenni!
Nem mintha évek alatt nem hagytam volna náluk több százezer ft-ot... persze ez nem érdekli őket, tudom. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Nekem ugyan ez volt anno az alaplapommal.
Szerencsére 2hét alatt megoldódott, nem kicsit voltam ideges,mert munkára is használom a gépet, két hetem kiesett.
Sajnos valószínűleg ez a módja a cserének és hiába fogsz fogyasztóvédelemhez fordulni.
Esetleg kérdezd meg itt: [link] -
dokee78
félisten
-
tomy86
addikt
válasz
SG3rg0 #43364 üzenetére
Ha ingyenes kell, akkor Mort Player.
-
spiritex
veterán
válasz
darvinya #43370 üzenetére
Utána írtam az edigital szerviz osztályára egy e-mailt, amire ezt a választ kaptam:
"A készülék bevizsgálása és javítása/cseréje minden esetben a márkaszervizben zajlik. Az Extreme Digital csak a forgalmazó jelen esetben. Kérésével javasoljuk közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a hivatalos márkaszervizzel."Egyébként május 20-án történt a vásárlás, és amikor az 1 hónapnyi időre cserekészüléket kértem, azt mondták, hogy nincs bontott, csak vadi új, bontatlan, azt meg nem adhat...
Tudtok valami paragrafusokat, amire hivatkozhatnék, hogy az ő dolguk lenne cserélni a készüléket a törvény szerint? Mert éppen most kaptam a választ, hogy ma adták fel a szegedi szervizből a pesti szerviznek, akik majd továbbpostázzák veszprémbe, a hivatalos márkaszervizbe, ahova csak jövő hét végén érkezik meg...
-
VD
őstag
válasz
-HajTömeg- #43361 üzenetére
Főképernyőn menü gomb és azon belűl ott lesz az add special tile. Így lehet contactot és widgetet kitenni.
A widget felületet meg a launcher 7 settingsen belül van egy opció, hogy milyen módon akarod elérni. Ha swipeot választod akkor balra húzva lesz 3 oldal amire widget pakolható ki.
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Tegnap visszavittem a tabletet az edigitalba, és a srác ki sem akarta próbálni, elhitte mi a hibája, de nem akarta cserélni, mert mondta, hogy az kizárólag a Főforgalmazó (nagyker) márkaszervizére tartozik, hogy bevizsgálják, és eldöntsék, hogy cserélik-e, mert az edigital csak az alforgalmazó (kisker). Csak felvett egy jegyzőkönyvet a hiba leírásáról, és azt mondta 30 napon belül értesítenek mi van, de hogy az is előfordulhat, hogy nem fogják elismerni a hibát...
Ez így, ahogy intézték velem a dolgot rendjén van, így van tényleg? Illetve mit csinálok, ha tényleg azt mondják, hogy jó a gép, nincs semmi baja, és kerüljem a komolyabb játékokat, mert ne várjam el egy 30e ft-os géptől, hogy elbirjon velük? Mehetek a fogyasztóvédelemhez? Ugyanis, mint már említettem, a haverom ugyanilyen gépet vett, és nála nincsenek ezek a problémák...
-
-HajTömeg-
őstag
Mert abból amit szeretnék,az kétszer ilyen drága, másrészt nem akarok win7-et,csak most tetszik ez a launcher.
Pár hetente lecserélem a Launchereket,tetszik,hogy olyankor mintha új telefont kapna az ember.
De bírom,hogy mindenki frászt kap,ha egy más rendszerről esik szó, gondolom az Iphone megemlítésétől sikítófrászban törtök ki
Juj wp7 Launcher , rohadjak meg...
Vicc... -
TRob1
veterán
válasz
Ha wp7 felületet akarsz, miért nem wp7-es telefont vettél?
Csak kérdezem.
-
spiritex
veterán
válasz
Miért, az eredeti Windows Phone 7-ben lehet ilyesmiket csinálni? Szerintem nem.
Én amúgy használtam poénból 1-2 hétig, de annyival korlátoltabb, mint az androidos felület, hogy legyomláltam... -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
HAsznál valaki Launcher 7 -t?
Hogy lehet kedvenc telefonszámokat, bluetooth bekapcsoló gombot és widgeteket kitenni?spiritex
Nem tudom,hogy lehet-e.
MOst annyit megtaláltam,hogy jobb gombbal elő lehet hívni a widgeteket,miután engedélyeztem és oda be lehet pakolni ezeket,amiket kérdeztem.
De jobb lenne,ha el lehetne húzni a főképernyőt balra és ott lenne mindez.
Nekem tetszik és bár mindenki írja,hogy neki lassú, nálam kifejezetten gyors... -
mipityu
tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Nekem a Sensation-ön - az aláírásomban levő ROM-mal - kifogástalanul működik, mióta a SVOX-ot frissítettem és akkor még frissült a Mariska is.
Vettem egy V17 PRO tabletet és ugyanabba a hibába futottam, mint Te.
A Sensatin-ről átmásoltam a teljes svox könyvtárat és így már működik a V17 PRO-n is.
Mindkettőn ICS 4.0.x van. Tehát nálam működik a másolt.
Lehet hogy azért mert Titaniummal klónoztam a programjaim nagy részét a HTC-ről a V17-re. Próbáld ki, ha van működő SVOX-od, Mariskával, klónozd át a másik készülékre és utána másold át a svox mappát is egy az egyben. Egy próbát megér :-) -
rankesz
veterán
Valami olyan programra lenne szükségem ami mutatja hogy melyik app generál nálam adatforgalmat. Reggel azt vettem észre hogy a wifi ikon letöltést jelző pöttye folyamatosan ég a statusbar-on. +g watchdogot felrakva beigazolódott a gyanú, hogy kb 2-3 másodpercenként 1kb forgalmat generál valami. Restart nem segít
Milyen progi tudja megmutatni hogy mi csorgatja az adatot? -
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Persze az optimisták abban is bízhatnak, hogy majd helyrehozzák a letöltést és csak átmeneti a hiba, bár én már a múlt héten sem tudtam letölteni.
Szerk.: Az apple meg úgy keveredett ide, hogy régebben olvastam, hogy felvásárolta a nuance-t, de most utána néztem és mégsem történt meg (még?). Meg hogy valami köze van a sirihez, de mint kiderült annyi, hogy androidra kiadtak egy hangfelismerő ("diktáló" - Dragon Dictation) szoftvert, bár ezt sem találom a Play-en. Szóval igencsak kevertem a szezont a fazonnal.
-
dokee78
félisten
Csak azt tudnám,hogy miért kerül ez a 2 app ennyibe?
Quadrant Professional 5.865Ft
My Data Manager Update 22.975Ft -
Kakumix
senior tag
Sajnos nem az ICS-sel van gond, hanem azzal, hogy az SVOX-ot felvásárolta a Nuance (valami apple fiókcég lehet) és ezzel szépen megszüntette a hangadatok letöltésének lehetőségét. A Play-ről lejön a progi, de a hangadatokat később töltené le az SVOX szervereiről. Keresem a megoldást, hogy lehet a már korábban letöltött Mariska hangadatokat használni az új telepítéssel, mert annyi nem elég, hogy ugyanott van.
-
beers
addikt
válasz
atillaahun #43352 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Közben a "gyári", oroszok által heggesztett romban a tárcsázóban megtaláltam egy beépítettet, eddig ez a legjobb...!
Go cuccokat használok és nem néztem az alap tárcsázót, a felrakott 5-6 progi nem ért semmit sajnos. -
atillaahun
veterán
-
R19
senior tag
GO Launcher EX-ben az ikonokat csak a rácsméret alapján lehet elhelyezni, vagy tetszőlegesen is?
Szeretnék egyéni, "szabálytalan" elrendezést összehozni, ha van egyáltalán rá lehetőség. -
beers
addikt
Sziasztok!
Tudnátok pár tippet adni, hogy milyen progival tudnám felvenni a telefonbeszélgetéseimet?
A defy-n a miui alatt tökéletes volt a sound recorder, de a lenovo 750-esen eddig egyet sem sikerült megfelelően működésre bírni....! -
guest83
csendes tag
juno wallet alkalmazást ismeri,használja valaki?
-
pyron25
aktív tag
Nos megnyitottam mind a kettőt hogy egyszerre fusson és ne legyen hatalmas eltérés. A futó alkalmazásoknál 146 MB a feladatkezelőben pedig 154 MB. Egy játék után a feladatkezelő 178 MB a másik 164 MB. Mindezek az eredmények úgy születtek hogy mind a kettő a memóriában volt.
-
pyron25
aktív tag
Valaki tudna ajánlani nekem olyan widgetet ami aránylag pontosan mutatja a free RAM mennyiségét?
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #43331 üzenetére
Még pár:
DJ DECK Analog Clock Widget (Dj-knek)
Black Marijuana Analog Clocks (Kertészeknek)
Hot HD Clock Pack Widget (Pirománoknak)
Android Óra Widget Pack (Droidoknak)
Planet Analog Clock (Csillagászoknak)
De a legjobb ha beírod Play keresőbe hogy Analog Clock, és csemegézel.
(#43334) randras:
-
TRob1
veterán
"analóg óra widgetre" - Ez meg digitálisnak tűnik (legalábbis nem találtam a mutatókat a képeken).
(#43331) dokee78:
Analog Clock CollectionHello Kitty Heart Analog Clock
Az első kettőben lehet hogy találsz érdekeset, de Én inkább az utolsót ajánlanám.
-
dokee78
félisten
Valami rajzolt vagy érekes design-al ellátott analóg óra widgetre lenne szükségem.
-
Dottore
addikt
válasz
baal-amiga #43329 üzenetére
Azért kérdeztem mert kerestem én is de nem találtam.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dottore #43327 üzenetére
Beállításoknál van ilyen opció (ma néztem rá, hogy a téma felvetődött, de nem próbáltam).
@ (#43328) TRob1 Igen, így értem. Ebben teljesen igazad van.
-
TRob1
veterán
válasz
baal-amiga #43326 üzenetére
Én most a kártyára gondoltam, nem a telefonra...
Azért is írtam hogy nem csak a Play-en, hanem eleve a neten való vásárlásos téma elég gáz 2012-ben.
-
Dottore
addikt
válasz
baal-amiga #43326 üzenetére
Hol tudom lockolni a playen belül a vásárlásokat?
-
baal-amiga
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
baal-amiga #43323 üzenetére
"Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót"
Ez a gáz. Ellopják/elhagyom/látják és már mehet is a vásárlás vele. Nem vmi biztonságos egy ilyen bankkártya sajna... Nem is értem... nehéz lenne vmi kódot is kérni hozzá (pin vagy egyéb reggelt kód, mindegy) Nem a play-re gondolok, hanem eleve a netes vásárlásokra.
-
baal-amiga
senior tag
Nekem a bankkártyám nem kompatibilis a playjel, így a hitelkártyámat adtam meg, nem volt semmi gondom eddig vásárlásokkal. Esetleg megteheted, hogy vásárlás után a google walletből kiveszed a kártya adatait. Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót.
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egy friss, ICS-en futó Genie Widget apk-t? Most épp MIUI-zok a Nexus S-emen és nincs alapból benne, de ahhoz, hogy a lock screenre ki tudjam tenni az időjárást, kell az app.
-
Necc
addikt
Van kimondott webes kartya amihez adnak egy virtualis (asszem) mastercard kartyat, es neten barmikor oda-vissza kuldhetsz magadnak penzt a szamlacsomagodon belul.
Ha fel is torik a kartyadat, csak a webes szamlan tarolt penzhez ferhetnek hozza.
Reszletekert kerem keresse fel ugyfelszolgalatunkat, vagy latogassa meg a: www.otp.hu weboldalunkat, ez itt a reklam helye
-
fdisk
őstag
Milyen megoldás van arra,h a playről vásároljak?
Úgy hogy nem akarom a fszámlámhoz tartozó pint meg miegymást kiadni egy oldalra,még ha titkosított is az.
Létezik olyan az otp-nél,h nyitok egy kisebb számlát és arra utalok x ft-t,majd arról vásárolok?
talán nem túl hülye kérdés -
válasz
randras #43316 üzenetére
Nem akarok flame-áradatot indítani, de ha teljesen meg vagyok elégedve egy alkalmazással, akkor az 1200,-Ft nem sok érte. Egy pizza többe kerül. Tény, hogy általában a fizetős alkalmazások olcsóbbak, de szerintem ennyit simán lehet áldozni egy jó programért, főleg, hogy lifetime liszensz....
-
Arween
senior tag
Nova launchert használok+Agile lock-ot a képernyőzárhoz,hogy tudom azt megszüntetni,hogy az agile lock-os képernyőzárat ha feloldom a Nováét ne hozza fel másodikként?Marhára idegesítő két képernyőzárat feloldogatni
-
jegenye77
addikt
ingyenes poweramp-nál,hogy lehet megszüntetni azt,hogy minden indításnál ne ugorjon fel a market reklámja a fizetős verzió vásárlásához.
Sőt sokszor az album váltásakor is felugrik! -
baal-amiga
senior tag
Rá lehet venni valahogy a Google+ alkalmazást, hogy a messenger funkció a google talk klienshez hasonlóan listázza az online kontaktokat? Perpill csak a körökhöz tartozó, egyébként nem online embereket mutatja.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dobostorta #43305 üzenetére
A Thinkfree office és az Adobe Reader is gyönyörűen megy Galaxy Ace-en is, ennél gyorsabb szerintem nem kell.
-
dobostorta
tag
Háj!
Tudnátok ajánlani lassúbb telókon (Alcatel OT-990) is gyorsan futó (gyorsan tölti be a az adott pdf állományt) PDF olvasó progit?
Mert ami alapból rajta van (Office Suite) marha lassan lapoz, stb.
-
stefi68
addikt
válasz
Canonfan #43297 üzenetére
Olyat valóban nem tud a 'Holo' hogy alapértelmezett képernyőre ugrás, de sok minden mást be lehet állítani fel/le csúsztatásra: képernyők előnézete, alkalmazásfiók (programok), értesítési sáv legördítés, állapotsor elrejtés/megjelenítés, keresés, alkalmazás futtatás.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged