- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Látom kaptál már hasonló megoldást, de a webes play-en is megnézheted, ott talán egyszerűbb. Szóval play.google.com -> MY ANDROID APPS -> My Orders & Settings és itt fel vannak sorolva, de a megvásároltak vegyesen vannak az ingyenesekkel, hasonlóan a telefonoshoz.
-
törölt tag
Nekem is az van.
Ha megnyomod a telefonodon a Menü gombot, a felkínált lehetőségek közül válaszd a My apps-ot. Ott elvileg ott van az összes alkalmazás, ami valaha telepítve lett ezzel a gmail accountal. Ahol látod, hogy egy összes szerepel, azok a fizetősek.
Viszont valahol olvastam tegnap este, hogy a régebbi Play Store-k nem jelzik külön, hogy miket vettél meg(ahogy ez a 3.5.19 se), de a frissebbekben javítják a hibát.
-
-
chab7
addikt
Jobban hangzik, de szabad így is és úgy is van ha kell valamire. Amúgy miért jó ha nagyon sok szabad memória van hosszú ideig üresen? Ha 90 vagy ha 160 akkor is az csak van. És mindkettő elég sok ahhoz hogy ha még valami kellene fusson akkor legyen hol.
Más lenne az 1 kontra 90 szabad memória
Meg ugye a foglaltban is van ami csak benne van mert van helye, de már ki tudja mikor bezáródhatott volna, és ha pl elfogy akkor kilöki a reggel elindított fájlkezelőt ami már rég nem kell és a helyére engedi azt amit épp elindítasz.
Ezt kb így kell elképzelni.
Nekem van hogy elindítom a böngészőt amit tegnap használtam és ugyanott nyílik meg ahol volt, mert lógott a memóriában. Feleslegesen. De attól még nem zárom be, mert ha csak van, fogyasztani nem fogyaszt akkor hadd legyen benne.
Amúgy (legalábbis a CM-ben) lehet hosszú vissza gombra lelövést csinálni, ami nem csak a háttérbe teszi.
Bocs a hosszú fejtegetésért.(A wipe amit előttem írtak szintén ajánlom, ha van hol elvégezni)
-
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
-
chab7
addikt
Szerintem nem érdemes használni és az ok is egyszerű. Az android ha erőforrás kell neki akkor kidobja a legrégebben bent levő programo(ka)t. Ergo elvégzi maga a kill-t.
Ráadásul nyugalmi helyzetben én max csak annyit tettem az ügy érdekében hogy a vsel értékeket lentebb vettem. Semmi egyebet. Max csak olyan app tud nyugalmiban sokat meríteni ami beragad, vagy ami háttérben sokat fut.
Próbaképp tegnap feltettem a Live Earth Wallpapert, de a nyugalmi helyzeten ez sem növelt semmit. Valószínűleg egy gyakrabban frissítő dolog többet fogyaszt nyugalomban is.
Ilyesmiket keress. -
chab7
addikt
Na csak azért válaszolok mert én egy Defy 10mA-es nyugalmi helyzetű vagyok. Semmi de semmi task killert nem használok és ha nem babrálom a telót nekem is 8-11 mA-re áll be.
Az engem is zavar miért nem megy le ez egyből ha a képernyő kikapcsol, erre én sem találtam választ. De amúgy meg nálam még -szerencsére- nem ragadt be úgy semmi, hogy nyugalmiban ilyen magas maradjon a fogyasztás.
Mindent bekapcsolva tartok én is, wifi, gps, 2g, gtalk, viber widgetek stb...
Egyetlen különbség tehát a task killer használata. Lehet az akar lelőni valamit folyamatosan és pont hogy azzal fogyaszt, miközben ha az adott app mehetne akkor nem enne semmit mert maradna csendben a memóriában. De ez csak tipp
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Subaru topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Trollok komolyan
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged