- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44240 üzenetére
Szerintem viszont kurva zavaró, főleg hogy SystemPanel-al látni, hogy a Suspend nevű rendszerfolyamat az, ami állandó 3-10%-on járatja a processzort függetlenül mindentől még éjjel repülő módban is.
Törölni viszont ugye nem lehet, mert a rendszer része, megmondani meg természetesen senki nem tudja mire való, és miért fut folyton.
Ennyit az Android-ról. -
törölt tag
válasz
#68216320 #44171 üzenetére
R19 , darvinya , atillaahun:
Sikerült megcsípni, hogy mi(k) ébresztgették folyton a telefont. A BetterBatteryStats Alerts pontja alatt gyönyörűen hozta, hogy melyik fájl hányszor ébresztette. Nálam a naptár, facebook (ez érdekes, mert kikapcsoltam az app-ban, h frissítsen), időjárás és óra widget (HD Widgets). Az uccsóval vagyok bajban, mert az nagyon kellene. Az időjárás részéből kivettem a frissítést, de agondolom az óra része folyton frissít, nem érdekli h megy a kijelző v. nem. Mondjuk sokat nem fogyasztott így a rendszer már, mert bekapcsolt wifi-gps-3g mellett esett 2 óra alatt 2%-ot. Azért még próbálok valamit ügyeskedni.
gyuszmó
Magyarul is ért a Swype? -
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44164 üzenetére
Pontosan ezért gondolom hogy egy FosHalmaz a BetterbatteryStats, mert ezt az alapvető kérdést nem tudja megválaszolni.
A SystemPanel fizetős változata viszont igen. Ott mutatja grafikonban akár 2 hétre visszamenőleg melyik app, mikor és hány %-on pörgette a procit.
Amiért viszont nem szerettem az az, hogy a fogyasztási %-okat ott sem lehet egyáltalán kikövetkeztetni, hogy mihez képest annyi, amennyi.
Így wakelock-ok kinyomozására alkalmas, csak arra nem igazán, hogy megmondja melyik ébrenlét milyen súllyal befolyásolta a fogyasztást. -
R19
senior tag
válasz
#68216320 #44119 üzenetére
Próbáld ki ezt: BetterBatteryStats.
Igaz nem ingyenes, de nálam egyből fülön csípte a háttérben akksi zabáló progikat!
Aktív témák
Hirdetés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Exkluzív órák
- Android szakmai topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bluetooth hangszórók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest