Aktív témák
-
Land
veterán
Van mód listázni valahol, mely appokat vásároltam meg eddig? Regebben a Marketben a telepitett alkalmazasok alatt a megvasaroltak is fel voltak sorolva...
-
Land
veterán
Market akciókról lehet kapni értesítést?
-
Land
veterán
Van olyan kiegeszito Gmail-hez, hogy a "redonyon" azt is kiirja, hogy kitol jott a mél?
-
Land
veterán
Van a Voodoo Soundhoz hasonló program, mely javítja a hang minőségét?
Volume+, Music Volume EQ pl?PowerAmp-ot vagy Neutron használok alapból.
-
Land
veterán
válasz
hodostamas #42189 üzenetére
Megkereshetlek priviben egy kis audio tovabbkepzesben? Sajnos nem ertek az EQ beallitashoz, de szeretnek!
-
Land
veterán
Melyik zenelejatszo kepes a legjobb hangminosegre? Eddig PowerAmp-ot hasznaltam.
Kedden jon meg a Xears XE200Pro-m -
Land
veterán
Üdv!
A Linpack teszt pontosan mit mér le a gyakorlatban? Tehát ha magas a pontszám, akkor hol érezhető ez a gyakorlatban?
A jelenlegi telefonom 16-17-es Linpack pontot kap, a kiszemeltem pedig 45-46-ot. A telefonom nem lassú így sem.Land
-
Land
veterán
Kellene nekem valami jóféle időjárás program. Nem kell widgetnek lennie. Olyan lenne jó, melyben be lehet állítani 3 várost mondjuk (Nagymaros, Vác, Budapest). Sajna általában az a baj ezekkel a programokkal, hogy nem látják pl. Vácot vagy Nagymarost... Van ilyen app? WP7-nél a Now pl nagyon jó app volt.
-
Land
veterán
CIB Visa-val kellene mennie a Marketen való vásárlásnak?
-
Land
veterán
Üdv!
Ma 2 kártyával is próbáltam venni akciós appot, de visszautasította a vásárlást a Market... A kártyák működnek. Van limit az akciós 10 napon, hogy mennyit lehet letölteni összesen ezekből? Másra nem tudok gondolni.
-
Land
veterán
Van olyan program, melybe beállítom, hogy mit telepítsen Martketről, illetve SD-rol és bármelyik ROM-csere után megoldja magában a dolgokat és nem kell egyenként feltenni a programokat?
-
Land
veterán
És amúgy a Vissza gombbal vagy Home gombbal öli le előbb a programokat a Droid? Vagy mindegy hogy lépek ki a programokból? Pl 3-4 játékot kikapcsoltam a Home gombbal, megnéztem és 1 óra múlva is a futó alkalmazások között voltak. Csak tudnám, hogy a futó folyamat, ami nem kevés app alapból is, mennyit fogyasztanak.
Illetve bemegyek a Task Killerbe és 90 MB a free memória, Kill-re pedig 160 MB lesz. Jobban hangzik azért.ducsidu: Meg fogom nézni a programot. Amúgy ezt a 2 programot találtam Tippként: AnTutu Power Saver és a Green Power.
-
Land
veterán
Olvastam arról, hogy Task Killer használata baromság és pont, hogy káros. De gondolom nem mindegyik rossz. Sok TK értékelése 5 csillag közeli. Agyra főre dicsérik... Most akkor érdemes használni vagy nem? Ideje lenne végre egy írást összedobnia egy okosnak, amiben le lenne írva, hogy mit szabad és mit nem, mivel lehet tartani egy jó ROM alacsony fogyasztását fix beállításokkal. Nekem ne ingadozzon ennyire, mert így erőművet kellene kapcsolni a telefonra, hogy bírja így is... Az, hogy játék, netezés közben merül az okés, de nyugiban kérem ne tegye...
-
Land
veterán
Köszi!
Lenne pár kérdésem. O2X-em van, de megvan a szokásos android betegsége.
Elmesélem.
Tegnap felment este az új ROM. Pár programot rátettem. Éjjel 2G-n, Wifi ON-nal 5-11 mA között merült, ami Defy CM7 szint, tehát jónak mondható. De ez is 1-1.5 óra alatt állt be. Lassan 60 mA-ról ment le 11 mA-ra, majd 7 mA-ra. 10 óra alatt 6%-ot merült, ami elfogadható. Feltettem sok programot ma. Elvileg egyik sem akkuzabáló. Nyomok mindig egy Task Killert és úgy altatom el a telefont, de most az utóbbi 2-3 órában 80-150 mA-rel merül. Megnéztem, hogy mi használja az aksit. Elvileg mind ki van lőve. Futó folyamatok között nincs semmi különös. Ha megnézem System Tuner programban a CPU Used részt, akkor 20% fölé nem is viszi semmi. Tehát káros program nincs fent. Mi a tuti tipp arra, hogy meg tudjam tartani 2G-Wifi ON kombóval az 5-11 mA-es merülést? Mi a titka, mert én logikát nem látok az android rendszerben ilyen téren. Van olyan program, ami kilövi végleg azt a programot, ami meríti a telefont? Egyáltalán, ha nem fut semmi különös, akkor mitől merül a telefon a többszörösén a tegnapi értékekhez képest? Köszönöm előre is a választ és bocs, hogy hosszúra sikeredett.Advanced Task Killer
Battery Monitor Widget-tal mértem az értékeket
System TunerLand
-
Land
veterán
Tovább érdekelne olyan program mely MSN-re és skype-ra is jó
Van olyan Email program, amely pl widgetként a Home-n kiírja, hogy mennyi nem olvasott levelem van? -
Land
veterán
ÜDV!
Van olyan task killer, melyben be lehet állítani, hogy pl 30MB szabad memória alatt irtsa ki az alkalmazásokat és azt is, hogy melyik alkalmazást ne bántsa?
-
Land
veterán
Az miért lehet, hogy 2 db mp4 fájlt is próbáltam (mindkettő másképp van konvertálva), de mindkettő 2-3 mp után megáll. Szóval a kép megáll, a hang megy tovább. Nem bírja el a hardver vagy bugos az alap video player? Esetleg meg van szabva, hogy milyen programmal és mire kell konvertálni?
Hardver: 600 MHz processzor, 128 mb RAM és 480*800 felbontás
Köszi!
-
Land
veterán
Üdv!
Tud valaki ingyenes Avi lejátszó programot Android 1.6 alá, ami kezeli a feliratokat is? Illetve érdekelne ingyenes zenelejátszó program is, amiben van equalizer.
Ha van még hasznos ingyenes android alkalmazás, ne kíméljetek. Androidból sötét vagyok.Land
Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest