Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
atila4 #47307 üzenetére
Köszi szépen!
Próbáltam ezt a wifi managert, jó jó, keresgeti a wifiket, de mindig én bökök rá, hogy conect.
A radar meg csak sorrendbe teszi az éppen elérhető wifiket jel erősség szerint, vagy név, vagy nyitottság szerint.
Azt nem tudom meg belőle, hogy észak dél kelet vagy nyugatnak induljak a legközelebbi legerősebb jelű nyitott wifi felé. -
dokee78
félisten
válasz
atila4 #45306 üzenetére
Az Instagram,nem képvágásra és szerkesztésre lett kitalálva.
Ráadásul a méretből is sokat levesz.Olvasd át az első hozzászólásában található cikkeket.
-
válasz
atila4 #45302 üzenetére
Nincs abszolút győztes, képvágásra nekem elég a ES File Explorer, ha a színekkel és a kontraszton is változtatni szeretnék, akkor a PicSay.
A komolyabbak internet kapcsolatot igényelnek, mert egy szerveren végzik el az átalakításokat. Az Adobe Photoshop Express se rossz, csak az a bajom vele, hogy csak a kamera mappából hajlandó dolgozni.
Igényesebb fénykép korrigálásokat továbbra is PC kell megoldani. -
tomy86
addikt
válasz
atila4 #34986 üzenetére
Endomondo Sports Tracker vagy a korábban többek által ajánlott Sports Tracker.
-
(jan)
őstag
Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest