- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
mogyesz #47718 üzenetére
Thx a választ, kb ennyi időm van.
Cisco vpn fajtájáról gőzöm sincs, mert van egy pcf fájlunk, amit a tulaj adott, azt beadom a windowsos cisco kliens proginak, és megy. Androidon a pfc-t nem eszi semmi. A vpnc-be beadtam, amit tudtam, de group pwd-m nincs, a pcf-ben csak a hash lakik, abból meg nem lehet visszafejteni, mi lehetett a pwd, szóval ez is zsákutca. Cisco AnyConnectben még ennyi beállítási lehetőség sincs.
A windowsos vpn-ek pptp-k, illetve van l2tp/ipsec is.
Azt már feladtam, h a céges juniperre be tudjak jelentkezni androidról... A többi üffél kapcsolatát még nem próbáltam, mert a fennti cisco-s üffélhez lenne roppant jó, ha be tudnék lépni.
-
Deck
titán
válasz
mogyesz #45488 üzenetére
Köszönet! Kipróbálom őket.
Más: Esetleg próbálta valaki az alábbi build.prop trükköket, hogy jobban bírja az akksi?
POWER SAVES
Allows the phone to sleep better
ro.ril.disable.power.collapse=1Saves power when phone is sleep
pm.sleep_mode=1Allows your wifi to scan less, saving more battery
wifi.supplicant_scan_interval=150 or 180 (your choice)Helps Scrolling Responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150Increase overal touch responsivenss
Debug.performance.tuning=1
Video.accelerate.hw=1 -
atillaahun
veterán
-
Lasy
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
mogyesz #40565 üzenetére
Igen, köszi, én is a partial wakelocks-ot szoktam nézegetni, csak általában az első helyeken olyan folyamatok állnak, amiknek a nevéből kurvára nem lehet rájönni semmire, a mellett levő értékekből meg még annyira sem.
De most épp töltöm a telefont, majd ha kész, akkor ott hagyom egy 10 percre hagy mennyen a kijelző, aztán megírom ide, hogy mit mutat a program.Egyébként a since unplugged és since charged között mi a különbség?
(#40563) zho-lee
Úgy érted, hogy recovery-vel visszaraktad a mentésed a cserélt alaplapos telefonra?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest