- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
iguana #44888 üzenetére
Hát én ezt nem mondanám..
Kurv@ gyors, és nagyon testreszabható..
Valamint az aksi terén sem vettem észre változást...Előtte is ugyanúgy merült mint most ..Pajoz: Egyébként tényleg drága, de na. Ha egy éjszaka a bulizáson elmegy ettől több is, akkor miért ne.Meg ez legalább megmarad, nem úgy mint az éjszaka emlékei...
Na de nem is tervezek most gy jó ideig venni appot, szóval. -
S e t h
nagyúr
válasz
iguana #44341 üzenetére
Ennyi a történet nálam, semmit nem csinál.
[link]gatto:én szintén átmentem ezen mint te, de aztán alapértelmezetté tettem a swypeot és onnan már nem a gyárit engedte csak.
Hiába jelölöd ki a swypeot, én is így csináltam, de addig nem lett jó, amíg nem tettem alapértelmezetté, csak sajnos még így sem akar működni. -
Victoryus94
őstag
válasz
iguana #44332 üzenetére
Köszi, ilyen auto start programom van, nem vált be.. ugyanúgy elindulnak ezek a szarok :/
(#44333) zho-lee
Köszi a programot. Várok 1-2 napot, a root kérdés miatt, utána felteszem. Tetszik ez a "progi". Most System Panel-t tettem fel, az jobban kijelzi, mi mennyire eszi az akksit és a CPU-t, hátha sikerül rájönni, mivel van(volt?) a gond. -
zho-lee
addikt
válasz
iguana #44332 üzenetére
Üdv!
Én is az autostartot használtam, de rájöttem, hogy a más miatt telepítettGemini megteszi ezt.
Akinek van ilyene, hosszan nyomjon az alkalmazás ikonjára, majd "config autorun", a többi adja magát..
(root kell hozzá)
Nekem az egy napos akkuból így (kis odafigyeléssel) lett 2 + egy pici napos akku.szerk: a gemini appmanager tud "fagyasztani" is, (block app)
-
Necc
addikt
válasz
iguana #43414 üzenetére
"Direct GPS toggle is not possible due to security restrictions on android"
Vagyis inkabb:
"Sorry, but we're too lazy to write 3 line in the code and do 5 more clicks to make the function directly available."
Csak +1 permission kell hozza meg device administrator regisztracio user kozremukodesevel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
iguana #42848 üzenetére
Másnak maradt a "napfényes" kép? Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás. Lehet, hogy vissza kellene állítani, gyári alapra és nem feltenni a frissítéseket. Egyébként mintha régebben is lettek volna ilyen kékes téglalapok, de most az egész az. Lehet, hogy valami központi változtatás van, mert a Google Maps is kék, csak nagyítás után lesz napfényes, a telefonon viszont a nagyítás sem változtat.
Aktív témák
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest