- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #48663 üzenetére
Tenkjú
-
vadkörte
addikt
Hali!
Kérnék valaki hozzáértőtől egy szívességet.
Szerettem volna telepíteni a Google Voice Search-öt és közölte, hogy kapjam be, az Ace-em nem kompatibilis, meg különben is a Mo-i Vodafone-os Ace tulajok így jártak. Párom Pannon-os Mini-je érdekes módon kompatibilis. Tudna valaki küldeni egy apk linket, vagy magát az apk állományt, persze szigorúan privátban.Előre is köszönöm.
-
vadkörte
addikt
Üdvözlöm a társaságot!
Samsung Galaxy ACE-re keresek task list programot. Elősorban olyat ami több tevékenységi listát is kezel éás megkülönböztet, pl. több bevásárló lista, (tipikus pasi vagyok, ha 3 dolognál többet kell vásároli kettőt tuti elfelejtek, vagy más veszek helyette...
) bevásárló listák üzletenkénti bontásban, találkozók, emlékeztetők, stb...
Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg melyik az a to do list app, ami a fenti kritériumoknak leginkább megfelel. A megjelenés számomra sokadlagos szempont, nem csicsára van szükségem, hanem logikus működésre egyszerű kezelhetőségre és könnyű konfigurálhatóságra.
(a keress a Play-en típusú tanácsokat osztogatók kérem mellőzzék a klaviatúra használatát!)Előre is köszönöm!
-
vadkörte
addikt
válasz
vadkörte #42953 üzenetére
Srácok!
Mindent köszönök! Sikerült végre. Nem a programban van a hiba, hanem a humán oldalon. Hogy ekkora címeres barom hogy lehettem azt nem tudom!!!
Van a telefonon egy tűzfal program a DroidWall. Nos, azért nem működött a LAN hozzáférés, mert elfelejtettem kiengedni a LAN plugint a DroidWall-on. -
vadkörte
addikt
válasz
gatto_ #42948 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Csak kábel kikerülésre kellene, akar a franc mkv-kat másollgatni ide-oda...
Azt hiszem hagyom a fenébe a LAN plugint, csak szeretném az androidos TC-vel megoldani. Dehát ha nem nem. Kipróbálom még az FTP-plugint, ha az sem megy, lehet, hogy az egész fájlkezelőt cserélem le az ES-re.
Mégegyszer kösz. -
vadkörte
addikt
No. Kipróbáltam. Semmi...
Elolvastam RootRulez ES FileExplorer-es leírását is. Semmi eredmény. Akárhogy is próbálom, nem csatlakozik. Feladom. Marad az USB, a BT, vagy az SD adapter...macilacus #42937:
Dettó. A különbség annyi, hogy nekem még az új megosztott mappát sem látja. (W7) Én feladtam. -
vadkörte
addikt
Egyetértek. Bár nekem csak két Symbian-os telefonom volt, 2007-2010: E50, 2010-2012: 5230, tehát nem vagyok SymbianGuru. Ettől függetlenül szerettem és még mindig úgy érzem van amiben jobb volt, mint a jelen kor mobil operációs rendszerei. Lényegében bármit meg tudtam vele oldani, csak sajnos az idő túlhaladt rajt.
A hívásszűrés nekem azt jeleti, hogy megszabom, kitől fogad a készülék hívást/üzenetet. Elhiszem, hogy ezt csoportozással is meg lehet oldani, de az nem feltétlenül jelent szó szerint hívásszűrést. S60 alatt erre a HandyBlacklist-et használtam. Kiválóan működött mindkét telefonon. Hívásrögzítésre az E50-en semmit, mert lassította az amúgy sem gyors telefont, 5230-on a TotalRecall-t.
Droid - Ace - alatt hívásszűrésre a Call Control nevű app-ot használom, hívásrögzítésre sokmindent kipróbáltam, de eddig semmi sem nyújtotta azt az eredményt amit várok. Így ez még fehér folt.
Más:
Amatőr kérdés. El tudná valaki magyarázni szájbarágósan hogyan kell beállítani a droidos Total Commander LAN plugin-ját, hogy lássa a gépem megosztott mappáit?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest