- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #41382 üzenetére
és petitetya... köszi, kipróbáltam, úgy néz ki marad az ex-dailer... kicsit még finomhangolom...
Gmail címtárban úgy tudok matatni, hogy belépek a gmail-es rendszerbe gépen és ott ugyanúgy tudok az emberekhez képet rendelni... aztán gmail cmjegyzék import a telefonban?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne valami olyan térkép vagy navigáció szerűség, amivel offline tudok műholdas képeket nézni. Tudtok mondani ilyet? Google maps-et szoktam használni, de offline módban nincs műholdas kép.
-
punky10
addikt
Telon szinte csak Opera Minit használok.Fenn van a gyári mellett vagy a Maxthon,vagy a Boat,vagy a Dolphin,és a Mini,de majdcsak mindent a Minivel nyitok meg.3"-tol amugy sem várhatok PC-s megjelenitést,kis kijelzővel fontosabb az informativ megjelenés,mint a csilivili diszitések,flashek...Természetesen egy "pingpongütővel"már más a helyzet...
Tabletten én semhasználom a Minit.
-
saphancs
aktív tag
http://logout.hu/cikk/lg_optimus_black_rom_telepitas/ha_veletlen_be_ut_a_baj_segit_a_smart_flash_tool.html
Nézd meg ezt a smart flash toolos részt! A lényeg, hogy kell hozzá egy gyári szoftver'
http://logout.hu/bejegyzes/bubus66/lg_optimus_black_p970_gyari_rom_vissza_allitasa/hsz_1-100.html ez igyanaz, szájbarágósabban!Van kdzs megoldás is, de arról keveset tudok, ezt már próbáltam.
(Telóról irok, ezért nem linkeltem) sok szerencsét! Amúgy szerintem a téma egy pindurkát off it :S -
RBJ
addikt
erre valaki? hozzátenném, hogy ha visszateszem a custom rom ot akkor működik.
-
Deck
titán
Használ valaki Opera Minit? Milyen?
-
Richee11
senior tag
tud valaki egy nagyon szép és jól működő időjárás és óra widget-et?
-
petipetya
nagyúr
válasz
nimfas #41380 üzenetére
Felbontás: A google címjegyzék miatt alacsony a fotók felbontása. Erre megoldás a facebook account szinkronizálása, ugyanis ekkor a nagy kék oldalon lévő ismerőseid fotója már nagy felbontásban szerepel majd a telefonod címjegyzékében - és egy bejövő/kimenő hívás során ez sokkal jobban néz ki.
-
punky10
addikt
válasz
nimfas #41380 üzenetére
Az ExDialer-ben jol működik a keresés a magyar ékezetes betűk esetén is.A fotos problémád nálam még nem jelentkezett egyszer sem,igaz én a gmail cimtárában szerkeztettem meg a telefonkönyvem,és ott raktam(majdnem...) minden kontaktomhoz képet,amit sosem használok fullkijelzőben.
-
RBJ
addikt
no. nagy a baj. csináltam a cwm recovery vel mentést. feltettem a rom ot de nem fekszik. rednszerhelyreállítást megcsináltam és sehol semmi. csak a logo ig jut el.
-
nimfas
addikt
Hali!
Go Dialer EX tud olyat, mint a gyári HTC-s dialer, hogy mikor pl ékezetes nevet írok... pl Müller... akkor meg is találja, mert M után beírom az ü betűt és 0 találat a névjegyzékben.
Magyar nyelvet nem találtam a beállítások közt...Továbbá miért lesz gagyi a kép felbontása, ha beteszek képet az embereknek?
Esetleg más dialer ami a fenti hiányosságoktól nem szenved?
Előre is köszönöm!
-
randras
veterán
És tudod kit csókolj!
-
RBJ
addikt
Csókolom.
Kérdésem a következő. Kijött a telóra custom rom ami angol nyelvű. van lehetőség rá, hogy valahogy bemagyarosítsa az ember? -
randras
veterán
Helló!
Az ICS nem hozott magával valami olyasmit, hogy képes szinkronban tartani a Google Chrome-on kereszült szinkronizált cumót? Vagy csak a Chrome mobilos verziója tudja?
-
zedok
őstag
Hali!
Olyan játékot keresek mint pl. Machinarium. Szóval tudtok ajánlani logikai/gondolkodtatós játékokat? Előre is köszönöm!
-
Necc
addikt
válasz
aakosch #41359 üzenetére
Ha ugyanazt a rendszert akarod visszaállítani, akkor oda bizony nandroid backup kell. (Ez állítja vissza a /system, /data és root partíciókat teljes egészében a mentés pillanatában készített állapotra.)
Ennek használata teljesen telefon specifikus, a google most jó barátod lesz.TI backup kizárólag az alkalmazásokról és az alkalmazásadatokról készít mentést (/data illetve /mnt/sdcard partícióra telepített alkalmazások, illetve bizonyos /system partícióra mentett alkalmazásokról is lehet, bár ez utóbbit ésszel), a lényeg, hogy ez nem fogja visszaállítani neked a komplett rendszert egy bizonyos adott időpontra. Erre csak a nandroid képes.
Erről jut eszembe nandroid mentésnél a link2SD-vel SD ext partícióra átpakolt alkalmazásokról is készül mentés, vagy a nandroid csak a symlinkeket menti le?
-
-
RootRulez
félisten
válasz
cintula187 #41363 üzenetére
Milyen ROM-od van? Mert 2.3-as androidnál már ez van.
A Google valahogy így csinálta...
Nekem CM7-tel volt ez, kicsit kell vele mókolni, hogy jó legyen, ha nem főzött romod van, akkor meg nem tom mit lehet vele csinálni...
Én a NotiGoval oldottam meg... Ez az exDialert támogatja (a go-t nem, de úgyis jobb, mint az)
-
cintula187
addikt
Go dialer vagy go contact (nem tudom ez melyikhez tartozik) lenne az a porblémám, ha a nem fogadott hívásokat megnézem nem törli ki az értesitési sávból csak onnan manuálsan törlöm az eseményt. Hol lehet ezen állitani?
köszi
-
-
TRob1
veterán
"Én legközelebb csak a rendszerbeállításokat"
Pont akkor lesznek ugyanúgy problémáid, mint ahogy most is vannak.Csak és kizárólag a felhasználói appokat és adatait érdemes menteni vele, semmi rendszerdolgot. Kb. másfél éve használom így, volt legalább 50 rom a telefonomon, az appokat és adatait Mindig a TBP-val állítottam vissza, és soha nem volt semmi gondom, még akkor sem mikor 2.2-ről mentve 2.3-ra állítottam vissza a dolgokat.
A rendszerbeállítások csak akkor fognak megfelelően működni (vagy még akkor se
), ha ugyanarra a rendszerre állítod vissza őket (erre lett kitalálva)
(#41357) aakosch:
Kicsit lejjebb görgetsz, és ott lesz a visszaállítás is (de ha jót akarsz, nem választod azt a menüpontot amit írtál, hanem csak az eggyel felettit, a névjegyeket meg eleve gmail accal érdemes szinkronban tartani) -
aakosch
tag
Az szomorú. Azért akarom én ezt, mert ha jön az ICS LWW-re akkor, ha esetleg nem jön be, akkor jó lenne visszakapni ugyanezt a rendszert.
Egyébként az hogy működne? Feltelepítem majd a Titanium Backupot az új rendszerre és ott van valami menüpont amivel vissza lehet állítani? (Amit még nem találtam meg.) Vagy valamiféle filet létrehozott ez valahol, amit majd be kell tölteni?
-
válasz
aakosch #41357 üzenetére
Én így csináltam a backup-ot / recovery-t is. Látszólag sikerült (bár szenvedtem a visszaállítás során), azonban azóta mocskosul merül a telefonom. Nem tudom, köze lehet-e hozzá, de éppen most készülök egy teljesen tiszta telepítésre, mert előtte nem volt ilyen gondom, appokból pedig nem használok újat. Sajnos másra nem tudok gondolni, mint hogy a backup-ból való visszatöltés miatt jelentkezik a probléma.
-
aakosch
tag
Ha titanium backupban opciók -> művelet -> minden rendszer adat mentését választom, akkor abban benne vannak az appok is, a telefonszámokkal tényleg MINDENNEL együtt?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41355 üzenetére
Elnézést. Mindegyik kijelzössel mükszik csak a dark al nem. PErsze hogy nem mert az tetszett a legjobban
-
cintula187
addikt
Sz alábbi gondom van. Nemrég végre belőttem a a Noledet, hogy klafa ikonokkal jelezze a nem fogadott sms, hivásokat stb. Ezért bosszant, hogy a frissiben felrakott Go locker-el összeakad. Mert ugye az is jelni igaz nem ikonok mozgatásával, hanem a képernyöt bekapcsolva az eseményeket. Csakhogy a noled ha be van kapcsolva egyszerüen nem lehet feloldani a zárat, csak restart orvosolja
Update. Nem mindegyik zárral csinálja. Pl. az ICS lockernél jól mükszik a noled, bár ott nem is jelzi a locker maga a nem fogadottakat. De viszont a Sense meg a Dark theme is jelzi és azokkal nem akad. fura...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Es az Endomondo el tud navigalni arra, amerre mar jartal, (vagy valaki mas jart,) vagy a Sports Tracker is tudja, es en vagyok a stupid, es nem talalom benne a funkciot?
-
atillaahun
veterán
Úgy tűnik Google-nek sikerült másodszorra is behúznia egy Market-es vásárlással. És ugyanúgy basznak válaszolni a ticket-re. Van itt olyan akinek már sikerült választ kicsikarni belőlük bármilyen elérhetőségen?
Igaz, hogy most nem 400, hanem csak 200 Ft-al, de akkor is idegesítő. Így vásároljak programot... -
AXisBOLD
addikt
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Köszi, ezt is kiprobálom.
tvamos: igen, ha beleásnék biztos megtalálnám a válaszokat, de én se vagyok tökéletes, koránt sem
. Köszi még egyszer.
-
stefi68
addikt
válasz
bencus3 #41346 üzenetére
Régebben próbáltam ilyeneket, de egyik sem működött rendesen, vagy nem onnan számolta amikor felvették, vagy elcsúszott az időzítője és nem jól jelezte, de azóta fejlődhettek az ilyen programok...
Kapásból ezt találtam: TicTicCall, Call Minute Saver
Majd számolj be mire jutottál...
-
bencus3
tag
Sziasztok
Tud valaki esetleg olyan programról ami beszéd közben jelez mondjuk 50 másodpercnél vagy rezgéssel vagy egy csappanással?
Előre is köszönöm -
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #41332 üzenetére
Főzött rom lesz a megoldás...
-
Deck
titán
Tudtok olyan billentyűzetet, hogy a klasszikus 3x3 kocka legyen és úgy írni? LwW-en így van szemből, csak barátnőm is szeretné az x8-ára
Tudtok ilyet ajánlani?
szerk: megoldva
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szerintetek az automatikus fényerőszabályozás jobban meríti az akksit mintha belőném fixen 20-25%-ra? És miért? Maga a fényszenzor használata terheli az akksit, avagy hogy figyeli az Android a fényerőt és folyamatosan állítgatnia kell?
-
dodopek
addikt
A voda leírása alapján van benne.Hol keressem?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Jóval több volt eddig az OfficeSuite, örülök, hogy random feltűnt, hogy olcsóság van! Így végre nem kell a Polaris meg a többi szar! Arról nem is beszélve, hogy Google Docs-ot, és az Adobe Reader-t is leváltja!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nejemnek Vodafone 858 smart telója van.Hívás közben a képernyőn megjelenik a mikrofon némítása gomb, amit persze folyton nyomkod a fülével, és lehet hallózni...
Ki lehet valahogy kapcsolni/eltüntetni ezt a gombot?
Előre is köszi, és bocs, ha nem pont ebbe a topicba kellett volna írnom... -
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #41188 üzenetére
Ugy, hogy bringázok egy órát pl és ennek az útvonalát rögzíti a térképen. Eddig mene a gps.
-
randras
veterán
-
atillaahun
veterán
Használ/ismer valaki olyan programot amivel a gyárilag alaposan eltolt auto fényerő szabályozás határértékeit lehet átállítani?
-
imi0424
senior tag
van valami olyan android alkalmazás ami szerkezteni tud .gif fájlokat?
-
darvinya
titán
válasz
aimettirlz #41311 üzenetére
Arc topic.
-
aimettirlz
tag
Üdv, hol tudok jó leírást találni egy Xperia arc S ANDROID újra telepítés és fájlok lementése újratelepítése optimalizálása ügyben?
Vettem 16 GBos CL 10es kártyát hátha jobb lesz
-
tomlac14
tag
nektek működik a pm küldés friendcaster for fb appal?mert nekem az utóbbi napokban nem küldi el az üzeneteket, de minden más meg működik...
-
half333
őstag
Valaki megtudná mondani hogy hol/hogy lehetne állitani a jelző led erősségén?
-
qfm
őstag
Kellene nekem egy launcher, amire elérhető sense stílusú skin, és tud magyarul. Valaki tud ilyet? Lehet fizetős, vagy ingyenes is.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan karórát, "ami méri a pulzust", és ezzel össze tud kapcsolódni mondjuk az endomondo, és fogadja az adatokat?!
Jah és kis pénz, nagy szerencse jeligére?!
-
volvoguy
addikt
Udv! Egy Lopasgatlo (Antitheft) progi erdekelne...melyik a legjobb? Cerberus talan?
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged