Hirdetés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Létezik olyan alkalmazás amivel lehet az M1 adását követni teloról? Vagy hogy lehetne ezt kivitelezni?
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Megvettem életem első droidos mobilját.Azt szeretném kérdezni a hozzá értőktől,hogy szükséges-e valamiféle vírusirtó programot telepítenem és ha igen melyik az,amelyik nem fogja meg a telefont.Válaszokat előre is köszönöm! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
fatal` #42587 üzenetére
A Home gombbal semmiből nem lépsz ki, maximum (windows-os kifejezéssel élve) tálcára teszed. Ezzel kapcsolatban 2 dolog:
1. A program továbbra is fut, ez jól látszik a feladatkezelőben, így erőforrás igénye van.
2. Ha utána megnyitod, pontosan ott áll a program, ahol hagytad, ellenben, ha kilépsz egy programból, akkor a program bezáródik, majd következő indításnál a kezdő képernyő fogad.Nem azért állítok be X dolgot mondjuk a böngésző kezdő oldalán, hogy utána indításkor mondjuk a PH-s privát üzeneteim, vagy éppen valamelyik webshop ajánlata fogadjon. Általában, ha böngészőt indítok, annak oka van, és elég ritka, hogy pont ugyan az, mint előtte. (Ha meg igen, tudom, hogy az oldal kelleni fog még, akkor meg használom a Home gombot. Mondjuk netezés közben jön egy mail...)
Tehát ez az egész akkora hülyeség, mintha azt mondanánk, hogy minek PC-n kilépés gomb, amikor ott az Alt + Tab és a Ctrl + Alt + Del...
-
gatto_
senior tag
A Dolphinben van pár hasznos funkció. Például az oldalról előhúzható könyvjelzősáv nekem nagyon bejön.
-
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #42582 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy a hivatalos android sdk szerint a home gomb a kilépés minden programból. De azért szokás kilépés gombot rakni az appokba (no meg játékoknál a taskot is illik szerintem kilőni, annak ellenére, hogy nem ajánlják, de szerintem felesleges a memóriában tárolni pl. a főmenüt).
-
chab7
addikt
válasz
Frozzy #42564 üzenetére
Én használnék, de a Chrome-hoz ICS kell ami nekem nincs. Firefox meg jó lenne, tetszik is, de iszonyat lassú, akadozik. Szóval nem a teló kevés hozzá, mert megy vagy 3-4 percet aztán beakad. Majd egyszer csak magához tér, megint egy-két percig használható, majd megint beakad. Valami nem oké vele, de ez látszik a hozzászólásaiból is. Remélem javítanak rajta és akkor használom majd többet.
(#42579) Necc: Na meglesem ezt a Dolphint én is. (Eddig O.Mobile amúgy a mindennapos).
-
crhis86
tag
válasz
TazLeacher #42582 üzenetére
Miért kellene kilépni belőle?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Frozzy #42564 üzenetére
Firefox-ot nem próbáltam, a Chrome jó lenne, de nem lehet belőle kilépni, így szar. Csak feladatkezelőből lehet kilépni belőle. Ennyi nekem elég. Ha úgy csinálnak meg egy programot, hogy nincs kilépés gomb, akkor az sz@r, ahogy van, így leszedtem. Ha jól rémlik a kezdőoldalra visszamenni is komoly feladat...de ebben nem vagyok biztos.
Necc: sokáig használtam Dolphin-t (kb. fél évig). Az Opera (nem a mini) sokkal gyorsabb, jobban kezelhető, mint a Dolphin HD.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz
gipsztigris #42553 üzenetére
Ez fizetös?
-
fatal`
titán
Ezt meg honnan veszed? Mindkét Opera 10 és 50 millió között van, mint a Dolphin HD, a Dolphin Mini csak 1 és 5 millió között. És ebbe nem számoltam bele se az Opera Mini Nextet, se a yandex operát, pedig Oroszországban meglepően sokan használják az Operát. Úgyhogy ez így enyhe túlzás.
A Chrome kicsi letöltésének több oka is van, egyrészt, hogy még béta másrészt csak ICS-n megy.
-
fatal`
titán
válasz
St3ven #42577 üzenetére
urlfilter.ini a profilmappában vagy jobb klikk az oldalon tartalom blokkolása (evvel az oldalon tudsz blokkolni), esetleg ctrl+f12 -> haladó -> tartalom -> letiltott tartalmak
Mobilos operában opera:config, keresőbe urlfilter és betallózod a rámásolt init valahonnan (sdről pl., mappaválasztót ad). Természetesen Opera Mobileról beszélek, a Miniben ez szerintem nem működik, lévén nem a telefon renderel, hanem a távoli szerver.
-
Sommi
aktív tag
válasz
Dottore #42567 üzenetére
Találtam már többet is aminek volt akkora widgete, csak nem lehetett magyar forrást beállítani, a gyári motorola romban volt egy full egyszerű de nagyszerű 2x2-es widget amin szépen belőttem a hvg-t és minden szuper volt.
Nem igaz h nincs több olyan. A launcheren meg nyilván lehetne állítgtni, de nem azon múlik hanem h a program mekkora widgeteket támogat.
No mindegy. -
Narxis
nagyúr
válasz
Frozzy #42569 üzenetére
Én a Water Drops Plus-t használom de van még egy pár csak nem emlékszem a nevükre.
-
Edi77
őstag
air és hunfatal köszönöm, akkor 2:1 az Imonak
-
Frozzy
őstag
Chrome-ot vagy firefoxot használ valaki mobilon?
-
(jan)
őstag
Felmerült itt a mobilinternet brutális akkumulátor étvágy amivel én is küzdök sajnos
kérdés: ezekkel a csoda profilozó progikkal vajon energia hatékonyabban meglehetne e oldani hogy mondjuk 10 percenként 1 percre bekapcsol a mobil adat? vajon lehetne így spórolni az akksival ?
-
canniball
nagyúr
A K-9 Mailt be lehet úgy állítani, hogy a törölt leveleket ne a kukába tegye, hanem ténylegesen törölje?
-
Sommi
aktív tag
Mégegyszer megkérdem, hátha ... Tud valaki egy magyar forrásokat is támogató 2x2es witgettel is rendelkező RSS readert ?
-
(jan)
őstag
Apropo sms...
régebben tárgyaltuk az ingyenes t-zones-os sms-t ami gyári böngészőből megy csak.
simán megy operaminiből is
-
gipsztigris
addikt
Az amelyiket megfőzöd magadnak.
-
(jan)
őstag
-
Deck
titán
Szerintetek melyik a legjobb akksi kijelző az értesítési sávban? Gondolom ezek nem merítik jobban a telefont mint ha nem lennének, igaz?
-
Mika1227
őstag
válasz
elfelejtette #42542 üzenetére
Próbáltam már a balra dölöset de nem szàmolja egynek minden hosszú betünél. Az á-nál pl. nem.
-
VD
őstag
HD Widgets
Fizetős! De most akciósan 1 euró!!!
[link]Óra, időjárás és kapcsolók. Tab-okra jobb mint a Beautiful vagy a Fancy Widgets.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Mika1227 #42538 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor próbáld úgy beírni a szöveget, hogy BALRA dőlő ékezeteid legyenek, azokat elvileg egy karakternek számolja. Alapesetben a normál 'é' és 'ö' betüket csak egy karakternek számolja, azokból használhatod a normált (mármint az 'é' betűből, mert ugye az 'ö' pontjai nem dőlnek semerre...).
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Van egy bosszantó problémám: a Google kereső amivel kifejezésekre tudok keresni állandóan kidob,hogy váratlanul leállt,próbáljam újra,nem tudom használni pedig fontos lenne.
köszi
-
Necc
addikt
És ha weben keresztül akarod feltelepíteni, ír kompatibilis készüléket?
Érdekes nálam engedi telepíteni mind a telóra, mind a mediabox-ra pedig a mediabox-al sok alkalmazás kötsögösködik
Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy olyan app, amit (lustaságból?) csak ARMv7 -es procikon engednek telepíteni/futtatni... -
dokee78
félisten
Na nekem megint elkezdődött a Dropbox mizéria.
Nem marad bejelentkezve,hanem minden elindításnál be kell írni az email-t és jelszót. -
TRob1
veterán
-
Mika1227
őstag
Ajánljatok már egy jó és jól használható billentyűzetet amin be lehet állítani, hogy ne számolja oly sok karakternek az ékezetes betűt csak egynek!
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Szerintetek mit jelent az, hogy egy ics-es tablet Factory reset-je utána megjelent 1 olyan gyári applikáció, ami a vásárlás után nem volt rajta, és hogy most már nem fagy le a kütyü az angry birds space-től? Valaki piszkálgathatta mielőtt megvettem?
-
darvinya
titán
Akkor inkább ott valami más van.
Speciel nálam semmi gond nincs ezekkel a file típusokkal.
XDA-ról(ra) pont ezeket használom előszeretettel.
Nekem ezek voltak idáig a legjobbak.
-OperaMini, ha nincs nagy sávszéleség
-OperaMobil, szinkron saját fiókkal és android(Google) fiókkal a könyv jelzők
-Gyári, szinkron a Google fiókkal. -
RBJ
addikt
hogy van az, hogy telon keresztül a google play áruházban ban nem találom amit keresek de pc n keresztül megtalálom.
[link]
erről lenne szó. van valami lehetőség , hogyan tudnám telóra feltenni? -
St3ven
addikt
Hogyan tudnám az EB meccseket pikk-pakk importálni a Google Naptárba? Nem találok az ajánlott naptárak közül EB-naptárat.
-
VD
őstag
-
válasz
Frozzy #42506 üzenetére
"Szerintetek melyik a legjobb leggyorsabb böngésző ?"
Nincs abszolút győztes. A gyorsaság függ az adatátviteli sebességtől és a teló hardverétől is.
Az Opera Mini nagyon közkedvelt a takarékossága miatt, de valóban nem ő a leggyorsabb és a legjobb. 3G adatforgalommal viszont ő a legszerencsésebb választás. Fi-Wi-vel jobban szeretem a nagy testvérét az Opera Mobilt, de neki is vannak korlátjai apk és zip fájlok letöltésével sokszor szarakodik, ekkor használom a gyári böngészőt.
Mindegyik jó valamiben, tökéletes nincs![ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Szép napot mindenkinek!
All in one messenger progit keresek, melyiket javasoljátok? ( ne generáljon nagy adatforgalmat
) Köszönöm a helpet.
-
atila4
senior tag
Van olyan widget amivel ki tudom rakni, hogy melyik szolgáltatóhoz caatlakozik éppen a telefonom?
-
Frozzy
őstag
Szerintetek melyik a legjobb leggyorsabb böngésző ?
érdekelne a válaszotok mert a gyári nem a legjobb szvsz. és lehetne szerintem jobb is!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #42483 üzenetére
Megoldottam a saját problémám: A cache mellett a dalvik-cache-t is töröltem, és csodák csodája, működik a Play (Market) app letöltés, frissítés. De hogy mi köze a dalvik-cache-nek ehhez a problémához, azt nem tudom (a törlés előtt és után is nagyságrendileg 480 MB szabad területem volt).
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42503 üzenetére
Aham, mert a mobilszolgáltató amire csatlakozol a telefonoddal nem tudja hol vannak tornyok mi?
Amúgy meg a google is begyűjtögetheti a kocsijaival.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42501 üzenetére
A tornyok helyzetét meg lehet határozni, nem erről volt szó. A telefon helyzetét nem lehet GPS nélkül pontosan meghatározni. Még a GPS sem teljesen pontos (15 méter azt hiszem), de az már bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Ez már messziről megközelíti a használható kategóriát, de tesztelő egyébként nem ezt linkelte, amire én reagáltam.
Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy ez hogy a francba határozza meg a tornyok helyzetét, mikor épp arról volt itt korábban szó, hogy azt nem igazán, vagy csak baromi pontatlanul lehet. Ha jól látom ezen meg méterre pontosan vannak lerakva ide-oda.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA