- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
barnam_ #49657 üzenetére
Megtörtént, köszönöm. Most már magyar módban is elérhető a rajzolás és egész jó kézírás-felismerés. Egy logikus dolog azonban hiányzik: a billentyűzet lecsukása és csak a fő Swype ikonok megjelenítése hangbevitel módhoz, ha ugyanis diktálok Skype-ban, böngészőben stb. minek a billentyűzet vagy hangfelismerő doboz, feles teret vesz el a képernyőből. Mintha régebben angol módban el lehetett volna ezt tüntetni, most ezt az opciót nem találom. Ezt leszámítva kitűnő app.
-
plaschil
aktív tag
válasz
barnam_ #45127 üzenetére
Ace. Eddig azt írta hogy plugin kell. Letöltöttem egy ilyet: [link], feltettem, most már nem írja a videó ablakában azt hogy plugin szükséges a lejátszáshoz, de (pl. indavideo.hu-nál) azt írja (play ikonra kattintva) kis gondolkodás után, hogy a videó sajnos nem játszható le.
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44810 üzenetére
Na látod, én meg nem viszek magammal kihajthatós térképet, sose szerettem, és ugye már nincs is ez miatt rá szükség (nem beszélve arról, hogy azon nem tudom hol vagyok épp, itt meg rögtön látom)
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)
Sztem van köze hozzá
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off.
-
Balinov
titán
válasz
barnam_ #44797 üzenetére
ezt nem mondod komolyan! ez a rohelyes, akkor az egesz az ertelmet veszti. tegnap kiprobaltam a navfree-t, ma reggel unalomig begyakorolt utvonalon szepen, pontosan elvezetett, ETA-t is 2perc diffivel eltalalta. igaz, utvonaltervezesnel picit megallt a tudomany, de ugy 4-5mp utan rendben volt az is. One S-en, gyari FW-vel, S4-es procival
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44783 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy számodra, mert nekem pl. tökéletesen megfelel.
(#44784) Balinov :
A Maps-ról, a Locus-ról és a Navitel-ről egybegyúrva.(#44786) Aggregátor:
És persze az se igaz hogy úgy, ahogy eddig is... Legalábbis én nem tudtam elnevezni, 6ot menteni, ilyen jól átlátni...stb.
Itt az a legnagyobb gond hogy Neked nem jön be, ezért folyamat leszólod... Sztem meg jó, és jóval jobb mint volt a Labs részen (sokan mások is örülnek ennek a lehetőségnek, ami valszeg a későbbiekben még jobb lesz) -
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44674 üzenetére
Ööö Én úgy vettem észre hogy egyelőre csak nálad nem működött.
És pont az offline miatt jobb, ugyanis elmenthetsz akármennyit, külön tetszés szerint elnevezve, amit aztán látsz is...Sztem ne rázoomolj, hanem inkább kicsit távolítsd.
És mozgasd is a négyzetet, mert lehet hogy egy kicsit arrébb lesz csak jó.
Ha az első képen katt a Budapestre, akkor --> Második kép (mutatja mit mentettem le)
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #44674 üzenetére
Működik, csak úgy kell zoomolni. Sokkal nagyobb területet ment le most, viszont el kell találni azt a nagyítást, mert túl kicsit és túl nagyot se enged. Két ujjal kell nagyítani ugye, és ha elengeded, és már kék, akkor lehet menteni.
rgyorgy: Offline navi még mindig nincs. -
törölt tag
-
gatto_
senior tag
-
Cyrin
addikt
válasz
barnam_ #44366 üzenetére
Én kb. másfél éve használom a slideit billentyűzetet, még akkor vettem meg, amikor még nem is lehetett vásárolni a marketen, így paypal-lal vettem meg. Mégis számomra nem volt kérdés, hogy lecseréljem swype-ra, nekem annyival jobb. Gyorsabban jön fel a billentyűzet, és a magyar szótár sokkal jobb, ez elég gyatra a slideit-ban. abc módban is könnyebb vele gépelni. szóval lehet hogy csak megszoktad...
-
chab7
addikt
válasz
barnam_ #41695 üzenetére
Ezt a smart utaztatót tesztelgettem én is, mert ismerősnek kellett volna eljutni a Nyugatitól Budaörsre. De olyanokat tervezett hogy a hajam égnek állt. Mikor volt ha jól emlékszem 1-2 átszállással is erre kidobott ilyen labirintusos 5-6 átszállós tervet. (Az 1-2 átszállásos megoldást sajna nem az app adta meg hanem ottani ismerős).
(#41705) Aggregátor: Na akkor dettó(#41700) darvinya: A gmaps tömegközlekedősét én sem ismerem. Na az lesz a következő amit tesztelek.
-
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #41695 üzenetére
Hogyne tudna, ott a válaszható autó/busz/gyalogos jel az útvonaltervezésnél. Persze csak Pesten működik. Bár az épp elég.
És most már akkor te is válaszolhatsz a kérdésemre.
-
gipsztigris
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #41613 üzenetére
Mármint ha éppen fut a Navi és van folyamatos GPS, vagy a rendszer futtat mindig a háttérben egy GPS lokalizációt ahányszor WiFi-re csatlakozok, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Azt az oldalt én is néztem, spanyolban pl. pontosan megtalált WiFi MAC alapján, viszont itthon, Mo.-on már nem. Neked működött?
Csak WiFi alapján egyébként engem is betesz pontosan a házamba, csodálkoztam is mindig hogyan. Ezt majd még tesztelgetem máshol is, ahol éppen nem vagyok WiFi-re csatlakozva.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41518 üzenetére
Végül is nincs, csak akármikor jól jöhet és idegesít, bár ezt rendszerszinten nehéz kivitelezni, vagy nem tom...
Mert ugye szám szerint dönti el, hogy letilt vagy sem, de amíg megnézi, hogy a szám benne van-e a tiltó listában, addig már kicseng... Vagy nem tom mi lehet, hogy nálam nem megy, főleg ha másoknál működik jól.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41512 üzenetére
Hívást blokkol, de úgy, hogy én se tudom, hogy hívott volna, de az meg jó lenne, ha láthatnám, hogy próbálkoztak... SMS-t nem is tud...
Ez az avast is kicsent.
Egyelőre marad a aFirewall ingyenes változata. Ezzel meg az a bajom, ha beállítom, hogy jelezze a nem fogadott hívást/SMS-t (értesítési területen kamu ikonnal, kamu szöveggel) és rákattintok, bevisz a progiba az meg megintcsak kellemetlen... Jobb lenne, ha nem történne semmi...
-
half333
őstag
válasz
barnam_ #41467 üzenetére
Nem is akartam rögziteni,csak megy egy müsor,amit a barátnőm csatorna hiányában nem tud megnézni,nincs fent online,csak kamerázni akarom,h ő is lássa. emigy kösz. alkalmazásokat tudom h lehet köldeni,de csak h megvan az apk fájl. olvastam valahol(csak én hülye,akkor nem töltöttem le,most m,eg más elfelejtettem hol olvastam),h feltelepitett apk-okat lehet küldeni apk nélkül,de hogy?
Mr X - bocs,de azért tettem fel mind 2 helyen,h biztos kapjak választ.
-
randras
veterán
válasz
barnam_ #41437 üzenetére
Egyébként ha valakinek nagyon kell, szerintem még 3k-ért sem drága, mert elég sok mindent tud. Szerintem például a System Tuner, PowerAMP, Titanium Backup is lehetnének sokkal drágábbak a tudásukhoz képest, meg a minőségükhöz. Nagyon sok minőségi app meg ingyenes, pl. Elixir, ES File Explorer, Evernote.
Szóval nem arányosak a dolgok az érképzésben, dehát ez van, most pl. szerencsénk volt.
-
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #41139 üzenetére
Hát hívtam múltkor valami miatt a Tré-t, rákérdeztem, hogy tudnak-e már valamit mondani hogy érinti az adó a csomagomat. Azt mondták nem, de a magasabb díjak miatt elméletileg mindenkinek meg lesz a lehetősége, hogy csomagot váltson, akár dominóra vissza. Ott meg ugye nincs hűségidő. De ezt csak én értettem így, meg egyáltalán nem biztos csak gondolom tervbe van.
-
randras
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged