- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
thesound
addikt
igen létre kell hozni ha új esemény van (ha két profil követi egymást, akkor nem kell végét állítani)
a timeriffic "csak" annyit csinál, hogy a megadott időpontban a megadott értékeket beállítja.... ha nincs másik időpont, ahol cselekednie kell, akkor "úgy marad" a telefon
vagyis a te példádban 7:30-kor rezgő stb. 17:00-tól autó üzemmód (hangos mondjuk).... és ezek után megint 7:30-kor fog váltani
-
róland
veterán
PC-n: https://market.android.com/.
-
TRob1
veterán
-
killipoly
aktív tag
Wao,lehet hulyenek fogsz nezni de a nimbuzz telepitese utan meg ugyanazon a napon tobbszor is probaltam hivasokat intezni es nem ment, most kiprobaltam es mukodik,na holnap letesztelem!!
Caverinha,z0d1Ak:
Sajnos ezzel a hianyaval a keszuleknek egyutt kell elnunk amig nem update-elik,en errol mar tudtam amikor elolvastam a marcius 27.-en a brit tesztet a telorol,igy szerencsere engem nem ert meglepetes.
Valami olysmi remlik a cikkbol hogy bizonyos flash elemeket nem jelenit met,a cikkben a BBC oldalat hoztak fel peldanak,nalatok pontosan milyen siteokon jott elo a hiba? -
killipoly
aktív tag
Ezt a valaszt kaptam a skyptol es a vicc az hogy pont egy magyar srac valaszolt,de o nem tudta hogy magyar vagyok mert nyelvnek angolt jeloltem be
Hello David,
Thank you for contacting Skype Support.
Unfortunately this feature is currently not available with Skype.
We will pass on the feature that you are requesting to our development
team for consideration to potentially be included in a future release.Thank you for your feedback!
Best regards,
Balázs
Skype Customer Support
Balinov:
Koszi,ez elvileg az a verzio ami mar nem erheto el tobbet a marketon?
Sajnos amikor telefonon akarom letolteni(eddig 2x probaltam),mindig hibat irt ki.
Ha letoltom PC-re akkor hova masoljam a telefonon hogy utana fel tudjam telepiteni?sheratan:
Eddig nem teszteltem meg rendesen hogy a vonalas telefonok hivasa milyen minosegi a fringgel.Esetleg tudsz valami masik megoldast ennek a dolognak az orvosolasara?
Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged