- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Biztosan nagyon nehéz lenne beleprogramozni ezeket a meglepően kiszámíthatatlanul, évek óta ugyanazokra a naptári napokra eső szabadnapokat.. Bár tudnak erről az ünnepről, emailben jönnek a jókívánságok. (A PR és a programozók ritkán beszélnek egymással.)
[kép] Legalább a cél nem változik, reméljük az elérése jobban sikerül majd az új évben. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Ma feladtak nekem egy csomagot.
Azt írja a nyomonkövetés, hogy 26.-án az automatában lesz.
Ez lehtséges? -
Sumptuous
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
De aljas vagy...

Immáron nekem is van mégegy ilyen elveszett csomag, nem tanultam az előzőből..

Úton a raktár felé megtetszett a futárnak. [kép] Természetesen ebben is egy nagyobb értékű iPhone volt.A matek legalább kijön, az előzőleg elveszett csomag 2 szer is beért a raktárba, a mostani meg egyszer sem..
-
Ez teljesen igaz , de nincs mert ott egyelőre rendben mennek a dolgok.
Amúgy én itt be is fejezem a hozzászólásaimat, mert ahogy írjátok
ide úgy is csak a károsultak írnak (persze teljesen feleslegesen).
Ha lesz időm lehet dobok inkább majd egy logout bejegyzést,
mert annak legalább van megelőző hatása. -
válasz
Fecogame
üzenetére
Én nem kívánom senkinek, de szerintem elég ha csak 1x
tűnik el bárkinek is egy pár 100ezres csomagja.
Nekem egy 5000Ft-os tételű winyó-s dobozt bontottak fel,
de mivel látták, hogy nem érték így célba ért igaz késéssel.
A topik beírásaiból és a saját csomagom tapasztalatából
megtanultam, hogy foxpost-al soha többet semit.Amúgy érdekes hogy a GLS-nek pl. nincs topikja és remélem
nem is lesz. Az meg a másik hogy egyik nap beteszem, másik nap kiveszi a futár és a 3. napon ott van bárhol az országban és
ez így volt zsinórba 40+ csomagommal.
A postán meg ha leadom elég sokszor úgy is ott van másnap a
csomag hogy nem is kérek 1 napos kézbesítést. -
Nekem a 142 feladott csomagból, és (nem számoltam, de) kb ugyanennyi érkező csomagból egyetlen eggyel sem volt gond.
Akiknek semmi gondjuk sincs vele, azok nem fognak ideírni, csak azok, akiknek van. Ezért is torzít ilyen szempontból ez a topik, úgy tűnik, mintha mindenkinek gondja lenne, pedig közel sem ez a valóság.
-
thomeef
őstag
-
Másnál is összeomlott a Foxpost rendszere?
Nálam 15.-én feladott csomagot nem sikerült eljuttatniuk 22.-ig még a raktárukba sem.
Amit itt leírtak teljesen valótlan állítások, karácsonyra teljesen használhatatlan ez a szolgáltatás:
https://foxpost.hu/blog/uzleti/ev-vegi-munkarend-a-foxpost-nal -
bh
tag
Szét van az egész. Az még talán ok hogy nem küldenek smst hogy ideért, csak emailt, viszont ha feladnék se küldik el a kódot emailben, fel kell menni az oldalra és ott megnézni...
-
sopruk
senior tag
Nálatok is le van fagyva a Foxpost oldala?
Le van terhelve?
Nem tölt be...
Illetve nagyon-nagyon lassan... -
tatabike
őstag
Van aki nem tudja egyből kivenni. Én pl. hetelős belföldes kamionos vagyok, van olyan, hogy hétfőn elindulok, és péntekig a lakóhelyem közelében sem járok, tehát ha pl. kedden vagy szerdán kapok csomagot automatába, sokszor csak péntek este vagy szombat délelőtt tudom kivenni. Vagy megkérem a feleségemet, hozza el, de az sem mindig megoldás. Szóval nekem néha kell 3-4 nap.
-
internetezoo
senior tag
Foxpost mindennap megy a vámhatósághoz csomagokért? Ügyfélszolgálat annyit ír, hogy várják a saját raktárukba.
Mégis Tatabánya, Szarkaláb utcai https://zebraneo.hu/ -hoz kerülhetett. Ha ott olvasták be a nyomkövetőt akkor az a helyszín van beégetve a rendszerbe? -
AssAssynn
addikt
-
válasz
AssAssynn
üzenetére
Én felhívnám az ügyfélszolgálatot.
Amúgy nem ártana ha a GLS is rászokna, hogy szó nélkül egy másik közelibe vinné.
Én több hónapja már csak GLS-el esetleg POSTA-val küldök, de az app-ba figyelem
az automata telítettségét is, mert ha azt dobja csomagfeladásnál , hogy telített és nem biztos hogy be tudják oda rakni akkor automatikusan másik helyre küldöm ami max. 1km-re van.
Volt már olyan is hogy nekem küldtek csomagot és akkor kaptam email-t hogy nem rakták be mert tele volt az automata, de kiválaszthattam aznap egy másik automatát és a
következő nap már ott volt.
Ma már nem is kérek csomagot csak a város szélére, ami bringával max. 10perc, így ez a gond is letudva. -
Oldman2
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
Jelenleg nincs, de van egy ilyen: Futárcégek
-
AssAssynn
addikt
GLS-nek nincs topikja? Az van, hogy napok óta nem kézbesítenek, mert foglalt az automata. Meddig fogják ezt játszani? Vagy valamikor esetleg kihozzák?
-
Ez igaz.
-
hito
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, tippeket!
Akkor hagyom úgy ahogy van, legfeljebb hétfőn ér ide. -
hito
nagyúr
Sziasztok! A csomagomat tegnap adták fel, ma vette ki a futár az automatából. Hétfői átvételt ír. A kérdésem az lenne, hogy van esélyem pénteki átvételre, ha átkérem egy olyan automatába, amit este töltenek/ürítenek, nem pedig reggel? Vagy ugyanaz lesz az eredmény?
-
internetezoo
senior tag
Most Tatabánya, Szarkaláb utca az új logisztikai központ?
-
wolfman
veterán
Na, ma én is besz..tam a foxpostot. Megkaptam más csomagját, az enyém sehol. Az a mákja annk akiét kaptam, hogy a feladója ráírta a címzett adatait, így én majd oda tudom adni neki pénteken. Az enyémet sajnos nem írta rá a feladó.
Ezek a körben elcserélt csomagok akkor egész biztosan nem lesznek meg? Vagy eleve konkrétan ellopják az eredetit?
-
Xarina
aktív tag
Sziasztok! Egy foxposthoz generált csomagfeladási kód meddig érvényes? Ha vasárnap csináltam, azzal még feladhatom csütörtökön?
-
Az nem gáz, mert 50 vagy 55-ig kártalanítják az embert.
Ha megjött akkor elég gyorsan megkaptad a foxpost-hoz képest.
Amit szoktam javasolni, hogy ha valaki csak így kéri akkor az automata nyitás egész folyamatát videózza és amikor kinyílt a rekesz akkor videózza körbe a
csomagot is. Ha sérült akkor nincs apelláta.
De idáig már 10-12 embert beszéltem le erről a cégről akikkel üzleteltem.#1604Fecogame
Igen, lehet nézik ezt a fórumot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi