- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem, vállalkozó kedvűektől...
Honosítottam a Pansi SMS -t, elküldetem a készítőnek, ő visszaküldte tesztelésre a magyar nyelvi csomagot (én kértem).
A tesztelésben kérnék segítséget aki kedvet érez hozzá.
A honosítás letölthető innen.
Tehát fel kell telepíteni a fő programot és a magyar kiegészítést is.Elvileg a nyelvi beállításoknál van magyar nyelvű támogatás, ami azt jelentené, hogy az ékezetes karaktereket kicseréli normálra, vagy balra dőlő ékezetesre, majd kiderül.
(Menü gomb > Beállítások > Beállítások fül > Haladó > Beállítások > Nyelvi támogatás engedélyezése > BE (és alatta) Támogatott nyelvek > MagyarEzt is jó lenne tesztelni!
Tapasztalatokat várom priviben....
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest