- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
No.01
addikt
V.mi jo memoria fejleszto jatekot keresek unalmas meetingek tulelesere...
Tudnatok parat ajanlani hatha csak rosszul kerestem?
-
No.01
addikt
Koszonom!
mind2-t ajanlottat letoltom azt majd letesztelem melyik fekszik jobban! -
No.01
addikt
V.mi jofajta webradios app-ot keresnek... Jo lenne ha kis infohoz jutnek otthonrol reggelente.
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Nagyon jo kis app megegyszer koszi
Azt veletlenul nem tudod, ha Van v.mi alternativ progi a Layar-re ami allitolag meg jobb is... sajna nem talalom.
-
No.01
addikt
Sziasztok, volt anno egy jo kis app amivel barmilyen mp3-at be tudtam allitani barminek (ebresztohang, sms, email...) fekete feher rozsaszin widgetje volt...
Tipp?
RSS olvasora ajanlas... Greadert ill Pulse-t toltottem le, de hatha tudtok v.mi jobbat?
-
No.01
addikt
Ha egy jol mukodo nemzetkozi (kulfoldon is megbizhato) idojaras app-ot keresek akkor mit ajanlanatok?
-
No.01
addikt
Itt tobb a guru hatha tudja v.ki a mrgoldast a problemamra...
Timerificel kapcsolatban lenne egy lama kerdesem:
Csinaltam egy olyan profilt, h munka. beallitottam, h kezdes 07:30 rezges, minimalis hangero, wifi ki. 17:00-tol masik profil jon (autoban) akkor magatol atvalt az "alap" beallitasokra vagy ugyanugy a munka profilban letre kell hoznom meg egy esemenyt amikor szeretnem, h vege legyen.
Remelem ertheto a kerdes... -
No.01
addikt
NoLED-el csak nalam van gond, h szivja az akksit?? (ha letoroltem ok, ha visszaraktam megint jobban merult
Alternativa?
Sajna SGS 2-n nincs beepitett LED... pedig baromira hasznos lenne -
No.01
addikt
válasz
gamek!ller #12322 üzenetére
Jogos... A repulo modot ertettem keszenletnek.
-
No.01
addikt
Kersnek olyan progit amivel ejszaka adott idopontbe atvalt magatol "keszenletbe"majd reggel vissza. Az sem lenne baj, ha egy hetre elore lehetne beallitani (hetkoznap mashogy hasznalom, mint hevegen, reven ceges telefonrol van szo)
NoLED app helyet esemenyjelzo-t tudnatok ajanlani? (masnak is szivja az akksijat vagy csak nekem? Bar a marketen a kommentekeb is irjak paran igy valoszinu nem egyedi a hiba)
Elore is koszonom
-
No.01
addikt
Azt lehet tudni, h a Primo elerheto lesz e Androidra? (az Amigo nagyon nem jott be)
Ha igen akkor kb mikorra varhato? -
No.01
addikt
válasz
Balinov #1545 üzenetére
Azert van mert beta! En is igy jartam... Mar nagyon johetne a rendes skype kliens androidra! Fring nem jott be a Nimbiz meg belassitotta a legendemet.
Aliitolag mat kojott a rendes skype legalabbis kulfoldi forumokon tobben irtak csak azt nem tudtam megfejteni, h ok honnan szedtek le mert se Marketen se a Skype oldalan nem erheto el.
-
No.01
addikt
Milyen task killert ajanlanatok? Eddig Advance Task killert hasznaltam, de ugy tunik nem mukodik v.mi jol ugyani hiaba kapcsolom be az autokill funkciot az appok ugyanugy futnak tovabb...
-
No.01
addikt
Allitolag megjelent a Skype rendes verzioja (nem beta) csak azt nem tudom, h honnan lehet letolteni??? Sem a merketen nem talaltam sem a Skype oldalan...
-
No.01
addikt
Olyan progit keresek ami hivas utan kiirja a hivas idotartamat.
Letezik ilyen?? -
No.01
addikt
Letezik-e olyan app ami egyszerre kezeli az smseimet ill az emailjeimet?
(megmondom oszinten az sms kezeles meg ok, de ahogy az emaileket kezeli a Legendem azzal egyaltalan nem vagyok kibekulve...) Sem atlathatosagra sem kezelhetosegre.Jo lenne v.mi alternativa
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Leszedtem a Rings Extended progit. nagyon jo csak ajanlani tudom.
2 kerdesem lenne, h oldhatom meg, h az sms-re ill az email-re mas hangon jelezzen. Vagy en benezaok vagy nemtudom, de a mind2-re csak u.a. a hang szolal meg.Masik kerdes kicsit OFF ha emailem erkezik akkor a windows-os email ertesito hangot szeretnem beallitani. Hol talalom meg? Egyaltalan megoldhato
Egyenlore ennyi, de meg lesz kerdesem tutira (igaz eleg sok dolgot megtalaltam ezt topicot vegigolvasvan
)
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Asztalos klub
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest