- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
Breki
veterán
Spirit FM Radio
It works on a few stock phones with Broadcom or TI FM chips, but usually requires SuperUser/root access. It is mostly likely to work well on CyanogenMod ROMs.
Experimental support added for Samsung Galaxy S on CM7 and Darky ROMs.
Google does not support FM, and Broadcom and TI specs are secret, so this app uses painstakingly reverse-engineered low level methods. PLEASE do not rate it down if it doesn't work on your device.
Work is underway to support as many devices as is feasible.
For further information, please see the thread at: http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=13385163
What's in this version:
- Samsung Galaxy S support re-enabled. Speaker issues appear dubious or very isolated.
- Improve detection of TI and Broadcom FM chips for Archos etc.
- Fix reversion to North American RDS values on orientation change or return to app.
- Email Logs uses /data/local/tmp/sprt_debug.txt instead of /sdcard/sprt_debug.txt .
- Fix NullPointerException on phone call mute/unmute.Egyébként Tune In
-
TRob1
veterán
-
croli
aktív tag
Én még régebben olyat találtam hogy 2 telefont lehetett az egyikből a másikat buzgerálni (wifin keresztül tehát ugy hogy hálózaton) de nem tom mi volt a neve ha meglesz érdekel-e (gondolom nem, nézek olyan progit is ami neked kéne hátha találok)
nem néztem de gyiku már talált vmit
-
-
ERPY
őstag
Marketről letöltöd, ingyenes. PC-n megosztod mondjuk a Filmek mappádat.
Progit elindítod, beállítások, megadod a pc-d ip címét majd per jel és a megosztott mappád nevét. Pl.: 192.168.1.100/Filmek
Beállíthatod hova csatlakoztassa a Filmek mappát, mondjuk sdcard gyökerébe, alapból asszem a cifs könyvtáron belül találod majd meg az sdcardon.
Ha mindent jól csináltál, bemountolja, és a telón már láthatod is a fileokat. -
-
atillaahun
veterán
És mért nem állítod vissza a biztonsági mentést?
(#15018) ERPY
Hát attól, hogy mindkettő be van kapcsolva egyszerre, csak az egyik lehet aktív, bár gondolom ezt te is tudod. Most végülis minek a függvényében akarod váltogatni őket? Még mindig nem értem.(#15020) sqpp
Na asszem el kell mennem lassan aludni, ezt már annyira se értem mint az előző kérdést. -
atillaahun
veterán
Most nézem csak, hogy factory reset ROM flash után?! Az má milyen? Szerintem elég lesz az előtte is, utána nem szokás wipe-olni. Egyébkét ott a fórum amit linkeltél, csak úgy pörög, miért nem oda írsz?
Biztonsági mentést gondolom nem csináltál. Akkor csak rakd újra úgy a ROM-ot Recoveryből SD-ről, hogy semmit nem csinálsz se előtte se utána. Ha változatlan töltsd le újra hátha hibás a fájl. Másik SD kártyával is érdemes lehet még esetleg próbálni ha nagyon makacskodik.
-
atillaahun
veterán
Igen másodszorra már megláttam, bocs. Angollal hogy állsz? Esetleg Modaco vagy XDA? Hátha ott aktívabb a telefon topicja. Az a baj most látatlanba így én se tudok rá sokat mondani. Honnan szedted le? Leírás volt hozzá? Hibaüzenet volt közbe, bármikor? Melyik résznél fagy be? Recovery bejön?
-
aggleány
addikt
Sajnos én romolásban nem tudok segíteni, olyasmit nem szoktam csinálni. Azért lehet, hogy érdemes lenne megnézni az oldalakat, lehet, hogy valahol le van írva a válasz a problémádra, ha már más is belefutott, esetleg van fent az oldalon olyan valaki, aki tud segíteni. Az ilyesmihez pl. Lasy is nagyon ért.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest