- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Én speciel nem szeretem,mert félremér.
Beautyful W-t használom erre a célra,
de ha visszakapom a telom akkor kipróbálom ezt---->AccuWeather for Android
[ Szerkesztve ]
-
paramedic
aktív tag
teljesen behalt nálam a köpönyeg alkalmazás.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor bocs:
Mindkettő olyan alkalmazás amely megmutatja, hogy mely programok akciósak vagy ingyenesek éppen.
-
macimeister
aktív tag
Olyan alkalmazás ami kameráról/képről tud scannelni, felismeri a szöveget és átrakja bármibe ami nem pdf, hogy tudjam szerkeszteni és ezt mind offline?
-
clouse
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gps alkalmazàst keresek aminél ha beírok egy koordinátát akkor egy iránytű megmutatja hogy légvonalban merre van az a pont.
köszi[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #26484 üzenetére
Így van, a wifi tethering keretében wifit nem lehet megosztani, csak mobilnetet.
Usb-n keresztül már igen. Két különböző dologról beszéltetek.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz
molnarpeter #26485 üzenetére
Nincs is bekapcsolva a mobilnet, plusz a beállításoknál is így írja, hogy USB modemként való használat -- A telefon mobilhálózatában megosztása egy PC-vel
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Something_ #26484 üzenetére
Nem értem, nekem megy a wifi osztás is. Próbáltad kikapcsolni a mobilnetet, és akkor megosztani a netet?
Mp
-
Something_
őstag
válasz
molnarpeter #26483 üzenetére
Azzal sajnos csak mobilnetet lehet megosztani, wifit nem.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Something_ #26460 üzenetére
Beállítások -> vezeték nélküli és hálózat -> usb megosztás?
Mp
-
doddencs
senior tag
angry birds sima verziója valóban szépen futott rajta, a rio illetve seasons már okozott gondot (lagg). greedy spider-t is próbáltam, de a kicsi kijelzőn (főleg a bonyolultabb pályákon) nagyon idegesítő, mikor harmadszorra sem sikerül a megfelelő hálóra bökni.
fruit ninja pedig nem egy izgalmas játék.de akkor keresgélek. ja igen, anyukámé a mini, neki kutatok játékok után.
-
PonPon
senior tag
sziasztok! használ valaki olyan ébresztőt ami netrádiót (m3u) képes megszólaltatni?
-
Joshi
titán
válasz
doddencs #26470 üzenetére
Komolyabb játékok amiknek a nevében HD van az nem valószínű hogy menni fog, viszont az alapjátékok mint pl Angry Birds - Fruit Ninja - Greedy Spider - Yoo Ninja és még sorolhatnám gond nélkül mennek rajta. Próbálgasd.
Egyébként az alacsony felbontású telókon meglepően jól mennek a gamek köszönhető a kis felbontásnak, érdekes hogy sokan azt hiszik hogy nem futnak az ilyen telcsiken a játékok. Nekem volt egy ZTE Blade-em de azon néha szaggatott az Angry Birds a Galaxy Minin meg nem. Persze nem Minire váltottam csak játszottam mindkét telefonon.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz
gyuszmó #26476 üzenetére
Ha egy kicsit utánaszámolnál mielőtt vissza akarsz szaladni vele - mert gondolom a számítástechnika alap dolgaival azért tisztában vagy - akkor a gyártók szerinti 8 giga, ahogy ők számolják matematikailag 10-es számrendszerben 1000-es váltóval az 8.000.000.000 bájt. Na de a számtechben 1024 a szorzó, mert nem ugye 2-es számrendszer van (2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024 ugye ezek ismerősek?)
Tehát a 8.000.000.000 bájt /1024/1024/1024 azaz 7,45 giga lesz a valós értéke
De vissza is viheted ha szeretnél az eladónak egy mosolyt csalni az arcáraDe persze olyan is van ahol, ahogy előttem is említették, 8000Mb a kiinduló érték, ott meg 7,8 giga lesz.
-
porse
őstag
-
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ma vettem egy 8gb C4 kingston mc-t és csak 7.27gb van rajta,formáztam is már.
Ez normális?
Nekem soknak tűnik 700 mb rendszernek.
Vigyem vissza vagy ez reális lehet?
köszi -
Tyer
őstag
MEgoldottam a névjegy bajom, asszem örökre
-
doddencs
senior tag
galaxy minire keresek játékot. miket ajánlatok, amiket még elbír a kicsike?
-
Canonfan
senior tag
Egyetértek, 700-ra én sem merem felhúzni, most is azért van nálam 633-on, mert ez a rom gyári beállítása.
Viszont olyat el tudok képzelni, hogy a Rio jobban megdolgoztatja a procit, és ezért szált el neki, mert 700-on már úgyis a határon volt.Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy megróbáljam-e az új alap Angry Birds-öt 633-ra felhúzott procival...
-
Canonfan
senior tag
Bocs, csak lejárt a szerkesztési idő, a posztban azt írta a szerző hogy szerinte a Rio alapjait kapta meg az alapjáték, ebből feltételezem, hogy a játékmotorra gondolt, de ha ez nem így van, akkor én csak örülök neki, mert akkor frissítem is azonnal...
-
Canonfan
senior tag
Teasüti, Probert75, TRob1, porse:
Mindnyájatoknak köszi szépen a hasznos infókat!Az automatikus frissítést én sem szoktam bepipálni egyetlenegy appnál sem, szeretek mindent magam frissíteni.
Szerintem TRob1 megoldása lesz a nyerő, rá is nézek getjaron, hogy ott van-e ingyenesen a Titanium Backup Pro...Amúgy az Angry Birds alapjáték frissítésétől tartok most, mert úgy tűnik, de nem biztos hogy így van csak [itt] olvastam hogy a poszt szerzője szerint megkaphatta elvileg az alapjáték a Rio motorját, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (bár 700 mh-re túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, (518 az alap órajel a Tattoo-nál) smartassv2 govermor mellett, és mindenképp meg szeretném úszni, hogy pl, idegen helyen, buszon, vonaton stb teljesen elszálljon a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
válasz
macimeister #26445 üzenetére
[link]
Találtam egy ilyet. Mikor riaszt, akkor lehet snoozolni. Értelmesen néz ki és eddig jü -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami feladat kezelős appot?
Mert a gyári naptár nem a legjobb, meg a colour note sem, mert csak rezeg ha eljött a beállított időpont, hangot nem ad ki. Nekem pedig az is jó lenne ha hanggal is jelezné az emlékeztetőt.
Valamint leszedtem az Astrid Tasks nevű app-ot.(az LWW fórumban ezt ajánlották) De nem tudom, hogy tényleg én vagyok ennyire béna. de nem tudom úgy beállítani, hogy hangot is adjon ki, amikorra beállítom az emlékeztetőt.
A Reminder settings-ben bepipáltam a max volume for multiple-ring reminders, de semmi.
Ebben tudtok segíteni nekem?
Thx -
zsolt19900
őstag
ezeket a getjaros dolgokat, hogyan kell letölteni ill. használni?
letöltöttem getjarxy.apk-t erre valami oldalt hoz be nekem, pedig úgy csináltam, hogy telón töltöttem le, és csak az oldalt hozza be amint feltettem az apk-ját, bármelyikét is.
-
Something_
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem. A házban van wifi, a laptop erre van felcsatlakozva. Az asztali gépben nincs wifi modem, sima mobilnetet használok, telenor hipernet.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonnal fel vagyok csatlakozva a WIFI-re, azt meg tudom osztani asztali gépen valamilyen alkalmazással?
Wifi -> Telefon -> Asztali PC USB kábelen keresztül.Szóval nem a 3G-t vagy a Wifit szeretném Wifin tovább osztani.
-
porse
őstag
A marketnek a beállításaiban lehet választani, hogy automatán frissülhetnek a programok vagy sem, nem kell mindnél kivenni a pipát.
Most megnéztem nekem is mutatja a térképet, miközben fagyasztva van, de egy külön részben mint "kézi frissítések" alatt, amik mellett még az összewarezolt dolgok is vannak, tehát ha rányomok az összes frissítésre azt nem fogja frissíteni. -
Probert75
addikt
-
TRob1
veterán
Ez a funkció csak GoLauncher használóknál jön elő.
ui: Egyébként a fagyasztástól meg még frissülnek az appok...
szerk: Mire szerkesztettem Probert75 is beírta (És én is pont a Maps-nál vettem észre, volt egy verzió ami zabálta az akkut nálam, de most már úgy tűnik, okés
)
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz
Teasüti #26452 üzenetére
Nem az a baja, hogy automatikusan lefrissül...
Hanem, hogy ha rányom az összes frissítésre, akkor az is frissül vele amit nem akar...(#26451) Canonfan
Titaniummal fagyaszd le addig amíg frissíted a többit pl. Más nagyon nem jut eszembe mit tehetnél.
(#26454) TRob1
Ómég marketfagyasztás, ezt se tudtam
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
Canonfan #26451 üzenetére
Szerintem erre is a Titanium Backup (Pro) a megoldás... persze rootolt telefonon.
Egy alkalmazáson hosszan nyomva feljön egy menü, ott katt a Marketről leválasztás-ra. Ha újra akarod "Marketolni", akkor meg ugyanígy, csak Felcsatolás (eleve az is jelenik meg).Probert75+Teasüti:
Attól még frissíteni fogja azt is, ha rányom az összes frissítésre...[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
Canonfan #26451 üzenetére
A telefonod marketjében a My Apps fül alatt megtalálod mindegyiket és arra kattintasz, amelyiket nem akarod, hogy frissítse. Ott lesz egy olyan, hogy automata updating, vagy valami hasonló, és onnan vedd ki a pipát. Ezek után csak felajánlja a frissítést, de nem frissít autómatice.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldható-e az, hogy egy appot (legalábbis időlegesen) ne akarjon frissíteni a Market?
Például adott egy app, amit az ember nem szeretne rögtön frissíteni, mert pl. rossz kritikát kapott az új verzió, vagy megnőtt méretben és hardverkövetelményekben is, és pl. egy gyengébb telefonon lehet emiatt nem menne jól az új verzió, akkor ki lehet szedni valahogy a frissítések listából?
Arra gondolok ezzel, hogy pl. van ez az app, amit nem akarok frissíteni (még), de jön hozzá pár nap múlva 5-6 frissítés, így ha nem akarom hogy lefrissüljön, akkor nem nyomhatok egy összes frissítését, hanem egyenként kell lefrissítenem azt az 5-6 (vagy több) appot, ami kényelmetlen, és indokolatlanul is elveszi az ember idejét,és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ez a dolog megoldható valahogy, vagy így az ember rá van kényszerítve hogy minden frissítést letöltsön?
Bármilyen infót előre is nagyon köszi szépen!
-
Teasüti
nagyúr
direct slideshow-ra tudtuk alternativát?
dropbox nem tud diavetiteni, ez az app meg pár perc után kifagy. -
doddencs
senior tag
válasz
macimeister #26443 üzenetére
nekem a gTasks jött be. hasonló ez is a GTO-hoz.
mondjuk GTO-ban csak az ingyenest próbáltam, nem tudom mi a különbség a fizetős és az ingyenes között.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
macimeister #26445 üzenetére
Belemész a taskba, és date meg reminder.
-
macimeister
aktív tag
válasz
atillaahun #26444 üzenetére
Hol állítom benne, hogy az adott napon hány órakor szóljon?
-
atillaahun
veterán
válasz
macimeister #26443 üzenetére
Google Task Organizer-t használok nagy megelégedésemre 1 éve. Elsősorban a Gmail-Notes-ba való szinkronizálása miatt. A szerző szépen frissítgeti. Tud mindent amit elmondtál, én még a teljes képernyős widget-et szeretem benne. Az egyetlen program amit megvettem a 23 Ft.-os ADW mellett.
Ja igen, ha emlékeztetőt állítasz be alapból 10 percenként nyivákol, amíg le nem nyomod. Persze állítható az időköz.
Calendarral tud szinkronizálni, bár én sose próbáltam, leszoktam a naptárról miután ezt használni kezdtem.[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
Todo list programnak mit ajánlotok? Olyat szeretnék ami keveset kérdez (mit kell csinálni és mikor), beállítható neki figyelmeztetésnek, hogy ne csak egyszer, hanem x időnként jelezzen amíg le nem okézom. esetleg gugli calendarba szinkronizál és képes más naptár programmal működni. Van sok féle, de mindegyik végigkérdez mindent és csak egyszer szól
-
krisi047
senior tag
A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26433 üzenetére
Na megnézem ezt a RealSync-et. (Pro és sima között csak a 15 fájl/korlátlan a különbség?)
(#26435) dokee78:
Ez hamis, még a vak is látja hogy vmi amatőr Photoshopper készítette. A DB különben sem ilyen fajta tintát használ a leveleihez, és viasszal le van pecsételve...(Én meg várok a végleges, a "nagyközönség" számára is elérhető verzióra
)
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
Sziasztok,
Jó pár oldalt visszanéztem és nem találtam a kérdésemre választ, de ez nem jelenti azt, hogy még nem hangzott volna el, ezért előre is bocs, ha nem voltam elég figyelmes. Na akkor a kérdésem az lenne, hogy:
Létezik androidra olyan progi, amivel beszéd útján tudnék sms-t küldeni (lediktáloma telefonra, a progi meg beilleszti írásos formában az sms-be), az almás telefonban van ilyen funkció, és nekem jól jönne androidon egy ilyen. Ötletetek esetleg van?
Előre is kösz
-
atillaahun
veterán
Nem kell nekem másodpercre pontos szinkron, elég ha minden éjszaka itthon megcsinálja WiFin, mikor töltőn van a teló. Egyébként a RealSync profilok szerint szinkronizál, ahol megadhatsz mappát, fájltípust, méretet, létrehozási időt, hálózattípust, meg még vagy 10 féle dolgot, és aszerint dolgozik. Ezt kéne tudni az alapnak is. Akkor talán fizetnék érte valamicskét.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26431 üzenetére
Az oké, de ha épp az erdőben sétálgatsz, és pont akkor vki a közös (megosztott) mappátokba bedobott neked pl. egy 1,5gigás divx filmet hogy feltétlen nézd meg, a telefon meg leszinkronizálja a zsebedben, akkor mi van?
(Ha csak wifi-n, akkor meg megintcsak elvesuik a lényeg amit szeretnél, a folyamatos szinkron).
Sztem így jó, bármikor-bárhol elérem azt ami épp kell (ha van bármilyen net)(#26426) dokee78 :
És ezt te tuti a DropBox-tól kaptad?Mert ha igen, miért nem kaptam én is, és miért nem elérhető Marketen? (Inkább nem kockáztatok vele)
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nem ment el az eszem, hogy mobilneten szinkronizáljak. Van rá egyébként program, amiben megadom, hogy csak WiFi-n keresztül csinálja, és azt használom, az alapot csak szeretem szidni.
(#26428) dokee78
Köszi, megvan már a kiválasztottam. Azért enyhe pofátlanság, hogy 3,5 €-t akasztanának le rólam azért, amit már az alap programnak is tudni kéne.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26427 üzenetére
Jah, csak épp utána kellene gondolni: ha szinkronizálna folyamat mint pc-n, és a mobilneted 1 nap alatt kifújna, akkor mit mondanál? Direkt van így megcsinálva. ("De jó is lenne" ha a 8 gigányi dropboxomat automatán szinkronizálgatná a telefonra
)
(#26428) dokee78:
Na pont az ilyesmik miatt nincs benne...[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #26427 üzenetére
Jelenleg nem tudom kipróbálni sajnos.
Szinkronizálásra használd a Dropsync Pro-t,bár úgy rémlik az a teloról szinkronizál a Dropboxra,beállított mappát.
Beállítottam egyszer a Dropsync-el egy fotós mappát,mert azt hittem épp üres volt,de pechemre volt benne sok kép,így az 500MB-os netcsomagomból 275MB-ot le is evett.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Frissített,dropboxkliens.
A Dropbox-tól kaptam mail-ben.As a reminder, the major updates in this release are:
• Favorites: quick offline access to files
• Bulk upload photos and videos
• Easy access to file and folder actions
• Improved gallery view
• Upload from and export to your phone's memory
• Rename files and folders
• Numerous bug fixes and stability improvementsMarketen egy egyszerű 1.2.4 verzió van.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Aki dropboxot,használ Androidon annak kötelező.
Dropbox1306 -
ch003067
addikt
Köszönöm szépen.
-
ch003067
addikt
Hali !
Galaxy Ace-re milyen progit ajánlotok, ami figyeli, hogy mennyi mb-t töltöttem le, eddig ? Tehát, ami figyeli az internet használatot.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
RootRulez #26414 üzenetére
Valóban, én is azt használom
- csak annak hirtelen nem találtam meg a linkjét.
De most megkerestem, és IDE KATTINTVA letölthető! -
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #26410 üzenetére
Köszi az infot, körülnézek.
-
Cartman023
aktív tag
-
Csigusz 1
aktív tag
-
Jó passziánsz játékkal találkozott valaki március óta?
Az lenne a legjobb, ha Alternations is lenne benne. Az anno említett 250+ Solitairest próbáltam, túl ocsmánynak találtam és megszabadultam tőle.
iOS-en pl. a Solitaire City-t szoktam döngetni.
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26405 üzenetére
nem kell újra szerkeszteni csak hozzáadni azt az egy programot
-
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26403 üzenetére
tud, csak ott katalógusnak hívják. kvázi egy új app draert csinálsz. új katalógus, adsz egy nevet neki, bepakolod azokat amiket abban látni akarsz és kész. az nyílik meg auotomatikusan mikor az app drawert nyitod meg, amelyiket utoljára nézegetted (vagy az eredeti vagy amit csináltál). egymás mellett több ilyen új app drawert is csinálhatsz, pl játékok, alkalmazások, sport, stb. és váltogathatod is őket menet közben.
-
St3ven
addikt
válasz
gecsek #26390 üzenetére
+1 a
Root Call Blocker-nek.
Kb. fél éve használom, és eszméletlenül jó. Tudja azt, amit a legtöbb hívásblokkoló progi nem, azaz anélkül blokkolja a kiválasztott hívásokat, hogy egy pillanatra is megrezzenne/felvillanna a teló. Ezeket az eseményeket természetesen loggolja, és igény szerint diszkréten értesít a status baron.
Már majnem írtam a progiról egy logout bejegyzést, de a postod lényegében kimeríti a tartalmát!
Mondjuk nekem az 1.1.0.1 verzió van csak meg, az újabb verziók csak még jobbak lehetnek azóta.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz
Anulu79 #26400 üzenetére
De lehet,hogy inkább füllest kellene cserélned...A gyári headsettel nekem sem volt az igazi,és ha feljebb vettem az elöerösitésen,akkor torzult a basszus.Amota egy közepes Sony fülest használok,azóta nem kell piszkálnom az erösitést,de nem is tudom 80% fölé vinni a hangeröt,mert kiugrik a fülemböl...