- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Something_ #25894 üzenetére
Ne keverd az adatforgalmat a hálózati móddal.
2g-n és 3g-n is lehet beszélni is, és adatot is forgalmazni.
Adatforgalom kikapcsolására egy csomó widget van, ilyen pl az Elixir.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Something_ #25890 üzenetére
nem akarok uj számot,ezt és néhány másikat vállalkozás miatt vettük,több száz embernek küldtem már el ami ráadásul egy elég jo szám.ezért keresek valami blokkolo progit.
-
gPéter
tag
válasz
Something_ #25894 üzenetére
megnézem,köszi!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
pengemetal #25864 üzenetére
Igen, az oké,hogy quertis van benne,de CSAK AZ VAN? (swiftkey x)
Mert így nekem nagyon picikék a billentyűk,folyamatosan melléütök.
Nálam azokat használja ékezetesen,amiket tanult.
Ha egy új szóval találkozik,akkor nincs ékezet sajna -
gPéter
tag
üdv!
tudtok olyan alkalmazást amivel ki/be lehet kapcsolni a mobil adatforgalmat a kezdőlapon?egy galaxy ace-re kellene...bocs a láma kérdésért ,de nem vagyok androidos. -
vinikorn
aktív tag
Nem tudjátok ez a Plumber játék hogyan működik: [link]?
Köszi
-
sssz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25888 üzenetére
és ezt nem lehet jelezni a szolgáltató felé és másik számot kérni?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
kiprobálom,köszi.
egyébként igen,mindegyik szolg. kiadja fél/egy év pihi után a számot ujra.
(megnéztem az egyém a piroslámpa.hu-n szerepel,igaz egy 5 éves hirdetésben,de az emberi hülyeség határtalan ugye...ráadásul 1-2 majdnem kuncsaftol meg is kérdeztem,és 2-3 évvel ezelötti blikk-ben is benne van,többször is)
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
kavics325i #25859 üzenetére
Visa Electron-t elfogadja, max akkor a bankod nem engedélyeztette.
Látom, hogy sikerült -
sssz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25879 üzenetére
ha új előfizut vettél akkor azt a számot még nem használta senki nem???
amugy DND call blocker
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #25859 üzenetére
Javítva.Azzal lehet csak a körülményeket kellett tisztázni.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
tudnátok mondani egy feketelista szerü appot?(nemrég vettem uj elöfizut,és mivel anno egy qrváé volt a számom,igy napi szinten keresnek nálam fizetös szexet
)
párat probáltam a marketröl,de nem müködött,vagy nem birtam használni,nemtom....
thx -
half333
őstag
Tudtok valami jó képszerkesztő programot ajánlani?
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S Froyo 2.2.1-n valamiért nem működnek a telefon hang felvevő programok ([link]). A bejövő hívás hangja nagyon halk. Tudtok olyan felvevő programot ami hangosan veszi fel a bejövő hívást?
-
dokee78
félisten
Utólag szerkesztetted a hozzáállásod, mert amikor válaszoltam nem volt benne ez: "és akkor megjelenik az 5 csillag. Arra ráböksz, pontozod és megírod a véleményed."
Érdekes az Opera Mobile mostanában.
Ha arról fórumozok és leok-ézok egy hozzászólást akkor nagy fehér semmi lesz a következő oldalon.
Csak, ha oldalt frissítem akkor jelenik meg a hozzáállásom. -
F-ECT$
titán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a comment.com-t opera minivel olvasva ha a továbbra kattint, akkor nem tölti be a cikket, hanem csak újra tölti az adott oldalt?
-
flash-
veterán
miert van az hogy a mobon a marketbe ha belépek akkor a programoknal nem latok olyat hogy hozzá tudjak szólni??
mit kell tennem hogy tudjak kommentet irni a progikhoz? -
Something_
őstag
Próbálta már valaki magyarítani a GTA III-at? Elvileg iPhone-nál működik a magyarítás
Már csak egy jó fegyó-cheat kéne -
sssz
őstag
válasz
Fehércápa #25849 üzenetére
igen, szöveges üzenetet is lehet küldeni. van egy ugyanolyan "sms" felülete/kezelője mint a sima gyári üzenetkezelő.
Én szeretem, mert van 500 mb mobilnetkeretem és ha már azt úgyis ki kell fizetenem, akár lehasználom akár nem, akkor miért ne használnám ki ezt a lehetőséget akinél tudom. Persze nem csak erre hazsnálom a mobilnetemet, így azért figyelni kell, nehogy túllépjem a keretemet, de pl külföldön ez a legegyszerűbb megoldás a hazatelefonálásra.
Nem akarok hazudni, de úgy rémlik hogy egy óra beszélgetés ezen kb 15 MB adatforgalmat jelent. a szöveges üzenetek az kb a semmivel egyenlő -
Fehércápa
aktív tag
A swiftkey x-nél csak quertis billentyű elhelyezés lehetséges?
sssz
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #25850 üzenetére
De ha vmi haszontalan, akkor meg már jobb "ingyenbe", neeem?
(#25849) Fehércápa:
2-szer is volt napi akcióban. De mint a neve is mutatja, napi és nem mindennapi (azok a napok meg már elmúltak, ezért nem kell 23Ft-ba kerülnie már). -
Fehércápa
aktív tag
válasz
dokee78 #25831 üzenetére
A paper kamera volt valaha 23ft?
vinikorn Én is szívok ezzel, a mastercardokat nem szereti...
jer1cho De akkor nem kéne még mindig 23-nak lennie? Vagy ez valami korábbi akció?
Nekem is kénesssz Ez jól hangzik. Az sms-is ingyenes a felhasználói közt?
vinikorn Passz, az én mastercardomat nem akarta,ez fix
Kár,hogy nem lehet szimplán neten utalni. -
kavics325i
őstag
A kártyát amivel vásárolnék hol kell regisztrálni?Mert magánál a 23 ft-osnál nem fogadja el
-
havast
aktív tag
Gyenge lett a mai nap. Nem baj, GTA mindenért kárpótol
-
TRob1
veterán
"De vajon melyik widget lesz az amelyik legközelebb áll a valósághoz - itt vidéken?"
A leírtak szerint egyik se...
Én meg a GoWeather-t "használom" mert az mindig ugyanazt mutatja mint a Win7-en a Minialkalmazás.
(A használat persze túlzás mert nem érdekel, csak helykitöltésnek tettem fel 2x1-ben)
-
sssz
őstag
válasz
vinikorn #25839 üzenetére
ha van mobilnet vagy wifi kapcsolatod akkor ingyen lehet azokat felhívni vagy sms-t küldeni, akiknek szintén fenn van ez az app a telóján.
Használata nem bonyolult. Ha feltelpíted ő rögtön megnézi a contact listádat és jelzi ha felismerte hogy közülük valakinek szintén fenn van ez az app a telóján.
Hangminősége szerintem sokkal jobb mint pl a skype-nak.Egyetlen hátránya - nekem - hogy külön contact listája van, tehát nem épül be a gyáriba.
-
chab7
addikt
Az miért van,hogy a Beautiful Widgets és a Fancy Widgets is használja az AccuWeather szolgáltatót de most mindkettőn frissítettem manuálisan és az egyiken esőszitálás van 6 fok max 9 min 5, a másikon meg felhős 8 fok max 8 min 4. Miért mutat különbözőeket ha ugyanonnan veszi az adatot?
Ráadásul a köpönyegesen meg félig napos félig felhős ikon van 7 fokkal...miközben kint esik, és a hőmérő 9 fokot mutat
Szóval nekem aki nem BP, hanem kelet MO lakhellyel rendelkezem, egyáltalán nem jön be pl a köpönyeg adata. Sosem azt mutatja ami van. Gondolom mert innen kevesebb észlelés fut be. De vajon melyik widget lesz az amelyik legközelebb áll a valósághoz - itt vidéken?
-
-
vinikorn
aktív tag
Ez a viber telefon app mire való: [link]? Hogy működik?
-
doddencs
senior tag
Camera ZOOM FX
vélemények róla? vki használja?
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25827 üzenetére
Köszi, megtaláltam XDA-n
-
dokee78
félisten
Na akkor melyik az a 10 app mára?
-
dokee78
félisten
Én is így vagyok vele,mondjuk az első 4-5 nap kimaradt nekem.
Ezeknek viszont nagyon örülök.
-Beautiful Widgets
-Camera ZOOM FX
-Endomond Pro
-Pano
-Paper Camera
-Reckless Getaway
-Sounhound
A többit tartaléknak vettem.Kár,hogy nem volt PowerAMP vagy valami jó zenelejátszó.
Eddig nem vásároltam a Marketen,de most az akciónak köszönhetően beregiztem egy kártyát és most már fogok vásárolgatni.
PowerAMP-t meg veszem később. -
-SamS-
tag
hát talán ez a 10.napi ajánlat eddig a legelkeserítőbb, a camera zoom fx-en kívül semmi értelmes :S
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25824 üzenetére
Fel tudod rakni az APK-ját valahova? PÜ-ben is jöhet
-
TRob1
veterán
szerk.: összességében nekem sajna nagy csalódás ez a 10 napos akció. Semmi olyan nem volt számomra, amit hosszútávon is használnék napi/heti szinten.
Persze vettem vagy 12-13 appot, de mind vagy "tartaléknak", vagy 1-2 napi szórakozásra.
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25822 üzenetére
Ezt más telora rá lehet babrálni valahogy?
-
Something_
őstag
válasz
dokee78 #25815 üzenetére
A HTC Amaze-nak a különlévő kamera szoftvere. Elég jó, sok mindent tud gyárilag, jobb, mint bármely más marketes fényképezős progi, profibb.
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyok
Automata - Full automata fényképek készítése
Makro - elég szép makro képeket készítFull HD videofelvételben be lehet állítani a video bitrate-et, 20 mbps a legnagyobb.
-
chab7
addikt
Mai 23ft-os: Talking Ben the Dog
Camera ZOOM FX
Shine Runner -
hodostamas
addikt
Sajnos Defy-n fekete képernyő miután elindul a játék...
refund..
kár, pedig xperia minin pl elfut.. -
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25813 üzenetére
Aláírásodban mi az Amazecam?
Biztos jó télen is a GTA3 3,5 inch fölött és megfelelő hardverrel.
-
TRob1
veterán
-
Something_
őstag
HTC Sensation-ön tökéletesen fut a GTA III!
Nagyon komoly, dettó ugyanaz, mint PC-n, és még az irányítást is jól megoldották.
-
F-ECT$
titán
Na vajon mi lesz az utolsó napi termés? Remélem nem az elmúlt 9 nap legjobban fogyó appjei
-
ST'
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ezen videón látható live wallpaper nevét?
-
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #25805 üzenetére
retro sonic
gondolom hűek akartak maradni az anno kialakult képi világot visszahozva a sorozathoz -
-SamS-
tag
De akár ez is bekerülhetne a mai napba
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest