- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
pengemetal #25798 üzenetére
Nekem frissült a Svox, de azóta csak a Marist akarja
(#25801) pengemetal:
Inkább akcióznák be a Marist, me' "6-7cázat" nem ér meg nekem egy ilyen nő. -
pengemetal
aktív tag
Sziasztok!
ezPdf-et régebbi Svox+Juditra rá lehet valahogy venni? Nekem állandóan a marketre dob, ha elindítom a felolvasást.
Köszi
-
VD
őstag
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #25787 üzenetére
Meddig lehet megvenni ma a SwiftKey t??
-
fatal`
titán
Nem tudom mennyi adatforgalmat generál, de szerintem keveset.
A BW nekem úgy van beállítva, hogy a kijelző bekapcsolásánál frissítsen mindig (igaz én nem használok mobilnetet). Ha ez nem jó, akkor szerintem tedd 1 órára. Persze nem lesz mindig pontos, de ez még megfelelő, ha elkezd esni pl. az eső közben és nem frissít azért azt úgyis észreveszed.
A hőmérséklet meg ritkán esik/emelkedik ennyi idő alatt sokat.
-
róland
veterán
Nem sokat.
Nekem 500 MB-os mobilnet csomagom van - igaz elég gyakran vagyok wifi közelben - s talán egyszer sikerült átlépnem az elmúlt évben (akkor 2 AccuWeather widget, 1 BW, állandó sync, gyakori rss olvasás, netezés, programtelepítés, wifi tethering, Google maps használat volt).
-
kavics325i
őstag
válasz
TazLeacher #25781 üzenetére
Azért mert most utaltam rá pénzt
-
adam3
aktív tag
Helló!
Én nem találtam neten infókat, de ti hátha tudtok segíteni nekem.
Kb. mennyi adatforgalmat generál a beépített google sync ha a gmail a calendar és a contact sync van bekapcsolva? Hasonló adat érdekelne a Beautiful Widget weather sync-ről. Amúgy időjárás sync gyakoriságát mennyi időre érdemes tenni h még viszonylag valós értéket adjon vissza a jelenlegi helyzetről?
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #25780 üzenetére
Maestroval nem valószínű. Kipróbálod és kiderül.
-
havast
aktív tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kavics325i #25780 üzenetére
Miért nem próbálod ki?
-
kavics325i
őstag
Ezt a SwiftKey -t megvenném maestro electron-nal meglehet?
-
fatal`
titán
Beadandót kellett írnom, mert ma van a határidő, de ma nem érek rá sajna.
Bár amúgy sem alszom hétköznap valami sokat.
Én is elraktam talonba, hátha fejlesztik, mert amúgy baromi jó csak a qwertyn való gépelésnél, nincs ő és ű, valamint a képernyőn kell taperolni hosszú nyomás után, nem úgy, mint a smart keyboardnál, ahol hosszú nyomás után rövid nyomásokkal lehet váltogatni az ékezetet, úgyhogy egyelőre a smart keyboard a jobb nekem.
Nincs ismerősöd, akinek van bankszámlája / kártyája? Nekem sem fogadta el a kártyámat, internetkártyát kellett rendelnem, de az még mindig nem érkezett meg, így haverét használom (utaltam rá pénzt neki).
-
Foose
addikt
Én is kipróbálnám ezt a cuccot,de nem hiszitek el,nincs bankszámlám. Máshogy nem lehet fizetni?
-
dokee78
félisten
Most próbáljátok ezt a jólárasított keyboard app-ot és nem is rossz. (SwiftKey X)
Lehet leváltja a Smartkeyboardot. :-D -
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25770 üzenetére
Nekem nincs paypalom, lehet, hogy volt egy ideig aztán megszűntették, vagy mégsem vezették be, nem tudom.
-
fatal`
titán
válasz
Oldman2 #25758 üzenetére
Nálam a PowerAMP trialje fagy időnként indításkor.
Nem tudom mi tud flacot, de nézd meg a MortPlayert ez ingyenes, illetve megpróbálhatod az NRG Playert is.
(#25760) DemonDani: Szerintem ahhoz semmi köze, nekem meg se jelenik a maps az akkuhasználatnál, mert nem használom sosem, pedig a BWben a Geolocation be van kapcsolva. Esetleg ha GPSsel pozícionálod az időjárást, akkor az szívhatja az akkut rendesen. (Állítólag GPSszel pl. a Mini Pro két óra alatt lemerül, nem tudom, még nem próbáltam)
-
DemonDani
addikt
mi a legegyszerűbb módja a gépről telefonra streamelésnek wifin?
-
erikke17
őstag
Nálam 6.0.1 Maps volt, hálózatalapú helymeghatározás meg GPS is ki volt kapcsolva, widget se volt kint, háttérben sem futott Maps mégis szivta az akkut, repült is..... Mai napig nem értem hogy szivhatta akkut ha nem láttam taskkillerben sem, a futó alkalmazások között menüben...
-
DemonDani
addikt
Mi a magyarázat a Térkép magas akkuhasználatára?
lehet hogy a helymeghatározásos időjárás kereső miatt van ott, vagy ahhoz semmi köze? -
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem valami jó e-mail kezelő widgetet?
Valamit ami automatikusan frissiti magát és jelez ha van új üzenet. -
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
"Hiba történt a megrendelés létrehozása során."
Ja,ok, már az is megnyugtat,hogy nem én b@ttam el valamit
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
-
baandii
senior tag
a Cut The Rope ingyenes a GetJar-on ha vkit érdekelne...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Titanium Backup-ban (Free) a "konvertálás rendszer alkalmazásra" funkció az mit takar?
Előre is köszi az infót!
-
Fehércápa
aktív tag
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25738 üzenetére
4. napot pótold ezen az oldalon
-
doddencs
senior tag
tényleg, utolsó napra jöhetne egy zenelejátszó app is. úgyse volt még
-
Z0C!
őstag
Neon Microcosm Free LWP
Defy-re sajnos inkompatibilis...megtenné vki hogy az APK-t feltöltené vhova vagy elküldi mailben?
már 20perce túrom a netet... -
Fehércápa
aktív tag
Annyian dicsérik a SwiftKey X-et,hogy gondoltam beruházok rá 23ft-ot
Bár nem tudom mi a különbség az ingyenes és a fizetős közt...
Ez az első market vásárlásom, kicsit fosok megadni a kártyaszámom stb.
Más fizetési mód nincs?
(pl tel.számlához írás) -
-SamS-
tag
holnap jelenik meg a GTA 3 mobilokra. Mekkora lenne már ha a 10. nap az lenne az egyik akciós újdonság
-
jegenye77
addikt
Melyik a legjobb zenelejátszó progi?/hang minőségre gondoltam/
Lehet fizetős is. -
Probert75
addikt
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem volt időm a gép mellé ülni. A Titaniumban a Backup/Restore fülre kattintasz majd a listában kikeresed az eltávolítandó/jegelendő alkalmazást és megint ráböksz, a felugró ablakban benne lesz a Mentés!, Jegelés! és az Eltávolítás! is.
-
BigBlue69
őstag
válasz
hodostamas #25721 üzenetére
De azt irja még 2 nap van.. az nálam azt jelenti h még 2 este raknak ki..
persze lehet csak nálam
-
zsolt19900
őstag
feltettem az új marketet és már nem akarja kényszerűen letölteni az engrit
-
doddencs
senior tag
ez a 10 napos akció pénteken ér véget?
-
baalco
tag
válasz
feka007 #25714 üzenetére
Nekem a Traffic Monitor elég pontos.
-
feka007
veterán
Mondjatok már egy jó 3G adatforgalomszámláló programot légyszi. Csak ne a Trafic counter nevű fost, mert ez 60 mb-ot mutat, mikor jött az sms, hogy lejárt a 100 mb havi limit
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #25710 üzenetére
Hát nekem annál kényelmesebb nincs, mint amikor böngészés közbe áthúzom DropBox-ba az apk file-t és majd valamikor ha úgy van, akkor a telón elindítom
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #25711 üzenetére
Bitdefender, Lookout
-
zsolt19900
őstag
ha esetleg leszedtem volna egy ilyen appot
biztonság kedvéért érdemes ilyenkor végigfuttatni egy víruskeresőt/írtót? ha igen melyiket
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem valami jó kis email widgetet ajánlani amit be tudok állítani milyen időközönként frissíteni?
Mag amik szerintetek egy androidos telefonra elengedhetetlen.
Lg optimus blackem van egyébként. -
TRob1
veterán
Igen, ez lehet úgymond 1 vásárlásra "ösztönző kampány" is, de az is lehet, hogy pont a 10 napos ákcijó hatására tört elő hirtelen nagyobb mennyiségben a ténylegesen kártékony hatású, free appnak álcázott alkalmazás, mert valószínűleg most még többen szedik a free-ket is ész nélkül, hátha benne lesz/vagy már benne van az occsóságok (ócskaságok
) között.
De a fene se tudja, mi a valóság.
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #25694 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat,
azt szeretném megkérdezni, hogy ezt pontosan hogy kell,
még nem csináltam ilyet (Titanium Backup Free-t használok) illetve ezek szerint az nem szerencsés akkor, ha simán az alkalmazásoknál átteszem az sd-re, (ott bőven elfér) mit javasolsz ez a megoldás is jó, vagy inkább a TB?
Válaszodat előre is köszi, ezúttal is!
-
chab7
addikt
Lehet én vagyok nagy összeesküvéselmélet gyártó, de nekem most ezzel a 10 napos akcióval egyidőben kiadott "hír" nagyon olyan képet fest, hogy minél több embernél akarják elérni, hogy vásároljanak. Mert itt ez a beetetés 10 centért, aztán egy hír, hogy ami komolynak tűnik, de közben FREE van a nevében az kártékony - (mert az egységsugarú felhasználónak ez fog leesni belőle). De azt nem írja, hogy ellenőrizzük, hogy a FREE és a fizetős gyártója legyen ugyanaz és akkor máris nincs esélyünk kamuszoftvert beszerezni ha van neki ugyanattól a gyártótól egy fizetős verziója is (nem mellesleg a komolyabb gyártóknak több appja is van a neve alatt).
Szóval nekem olybá tűnik leginkább egy vásárlásra ösztökélő kampány része ez a hír, de ha valaki beszámol róla hogy ezek közül valóban besz...ta valamelyikkel akkor -
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900 #25702 üzenetére
"A szoftver emeltdíjas számokra küldött üzenetet, amelyek nagyjából ezerdolláros költséget generáltak a károsultaknak.":
"Cut the Rope FREE
NEED FOR SPEEDTM Shift FREE
Assassin's Creed® Revelations
Where's My Water? FREE
Riptide GP FREE
Great Little War Game FREE
World of Goo FREE
Angry Birds FREE
Shoot The Birds FREE
Talking Tom Cat 2 Free
Bag It! FREE
Talking Larry the Bird Free
Talking Larry the Bird" -
zsolt19900
őstag
van kártékony, dejóóóóóóó
még nem szedte le, de sosem akar települni
sssz: megnézem köszönöm, de egyenlőre a marketet is nagyon vékonyan tölti be
angry brids seansont szeretném leszedni, de szedi 1 napja és semmi, és megint csak azt látom marketen, hogy free és utána hogy ok, nincs semmilyen cancel sajnos
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest