Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Üdv!
A fentről lehúzható menüsort tudom szerkeszteni? A rezgő módot szeretném kicserélni repülő módra. SGS 2-ről lenne szó.
-
Anulu79
addikt
Ezt a Zombie Booth nevű "hülyeséget" ismeri valaki? Hogyan tudok képet lementeni róla? Mentésnél mindig csak egy fekete kép lesz.
-
Anulu79
addikt
Tudnátok mondani olyan ingyenes játékot amit lehet bluetotth-on keresztül egymással játszani?
-
Anulu79
addikt
A Drag Racing nevű játékkal játszik valaki?
-
Anulu79
addikt
Tudtok valami olyan noteszes alkalmazást ajánlani amiben le lehet jelszóval védeni az olvasást? Vagy olyan jelszókezelőt amivel le tudok jelszavazni egy sima notesz programot? Nem baj, hogy ha ingyenesek. Nem lényeg, hogy csicsás legyen.
-
Anulu79
addikt
Tudtok mondani olyan zenelejátszó programot ami könyvtár szerint rendezi a zenéket ahogy azok fel vannak másolva a telefonra? Idáig csak a Power AMP-t próbáltam de az nagyon halknak tűnik nekem.
-
Anulu79
addikt
Bújék mindenkinek!
-
Anulu79
addikt
Tudtok ajánlani valami jóféle játékot amivel tudok mással is játszani bluetooth-on?
-
Anulu79
addikt
A Hadúrral játszik valaki? Segítséget keresünk.
-
Anulu79
addikt
A Tin tinnel játszik valaki? Elakadtam és nem tudom, hogy mit kell csinálni. Egy erődben vagyok és csak rohangálok egyik helyrő-katonàtól a másikig de semmi èrdemlegeset nem tudok csinálni.
-
Anulu79
addikt
Tudtok ajánlani valami olyasmi játékot amit egymás ellen is lehet játszani mint akár a traviant?
-
Anulu79
addikt
Játszik itt valaki a Traviannal? Azért kérdezem mert érdekelne, hogy érdemes használni a TravDroidot?
Aktív témák
Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl