Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz krisi047 #23963 üzenetére
Asszem go launcher Szerintem ennél jobban nem tudják lecopyzni a sense-t, habár lehet tévedek.
-
r4z
nagyúr
válasz krisi047 #23963 üzenetére
A HD2-n kívül nincs olyan, "androidos HTC"-k táborába nem tartozó telefon amin bugmentes lenne a portolt Sense. Ez azért van, mert a Sense-hez egyedi kernel kell, ezáltal egyedi driverek is, amiket nagyon nehéz normálisan átírni. A másik, hogy bár a driverek átírhatók, de az optimalizálás a vegyesfelvágott-módjára készülő ROM-ban sosem lesz elég jó, ezért pl. fogyaszt, mint a Hummer, ezáltal pedig merül, mint a Titanic.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
addikt
válasz krisi047 #25497 üzenetére
Elég gáz ez a téma, mivel a világon legtöbb helyen fordítva használják a vezeték nevüket az emberek, ebből sok keveredés adódik.
Tuti javaslatot nem tudok, egy-két ötlet, igaz elég munkaigényes. A gmail profilban szerkeszted a telefonkapcsolataidat, majd csak innét szinkronizálsz, itt van lehetőség vezetéknév és keresztnév szerint csoportosítani. A gond, akkor fog újra kezdődni, ha a facebookal is szinkronizálni fogsz, akkor újra lesz ilyen is, és olyan is.
Sokat kínlódtam ezzel a problémával ezért én úgy oldottam meg, hogy egy rubrikába írom be a teljes nevet, így nem tudja fölcserélni a szoftver, a facebook meg tiltó listára került, nem engedem vele szinkronizálni.
Biztos fognak jobb ötlettel is szolgálni!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Mcfery
tag
válasz krisi047 #27568 üzenetére
Hi!
Én ezt használom jó nagyok a billentyűk.
"Big Buttons Keyboard Standard" marketen free.
Ha letöltötted : beállítások: nyelv és billentyűzet:a bill. neve mellé pipa.
Első sms írásnál hosszan nyomj a szöveg mezőre és válaszd ki melyik billentyűzetet akarod alapértelmezettként használni.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Melack
veterán
válasz krisi047 #40614 üzenetére
SMSre van pár ötlet: SMS Backup+ (Gmailbe ment) ill az SMS Backup and Restore - ez meg SD kártyára, ill ha kell e-mailben el is küldi.
Névjegyek meg GMail, fotókat meg add ott hozzá, ha nagyon kellenek.[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz krisi047 #40738 üzenetére
Nekem gond nélkül visszatett mindent. :/
Nem lehet, hogy a feladó minden esetben Te magad vagy? Mert ilyet szokott csinálni.
Mennyiségekkel pedig tényleg lövésem sincs, mi lehet a baj. Ha mentéskor nem jelzett hibát, akkor most sem lenne neki szabad. A lementett fájlt másold el vhová, nyisd meg excellel, és nézd meg.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest