- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
pethYeti #27199 üzenetére
Húha, sd ki/be helyezés és átrakás??
Értem mit szeretnél, de amit áthelyezel úgy is elindul magától!
Az sd szimpla kiszedése működő rendszer alatt pedig kockázatos adatvesztés, sd sérülés miatt.
Az android beállitások/tárhely alatt leválasztható!
Én a helyedben inkább arra keresnék megoldást, hogy ne kelljen az sd-t kiszedni
Fájlok másolására van usb kábel, wifi és a lassabb bt lehetőség... -
pethYeti
addikt
Nem tudtok olyan programról ami egy gombnyomásra elindítja a kiválasztott appokat és rögtön vissza is lép asztalra? Így gond nélkül át tudnék rakni 1-2 alkalmazást sd-re úgy hogy aztán azokat nem kéne sd ki-be helyezése után egyenként elindítgatni.
-
kavics325i
őstag
válasz
sunahunter #27191 üzenetére
galaxy w
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Doodle Jump Deluxe létezik androidra?Calendar Pad: Megy google nélkül is?
-
sunahunter
senior tag
válasz
kavics325i #27181 üzenetére
HTC a tippem, a Sense ezt tudja alapból...
-
janes74
senior tag
Az Es file explorer másnál is akad ill.nem reagál minden érintésre?Nálam minden romon,telefonon ezt csinálja.
-
ertz
aktív tag
válasz
atillaahun #27184 üzenetére
Tehát adtak a sz_rnak egy pofont... Bohóckodni jó vele, de ha tényleg ellopják nem segít.
-
atillaahun
veterán
Akit érdekel esetleg a lopásvédelem, némi levelezés után most végre kaptam egy nagyjából tiszta választ a Lookout-tól, a programuk működését illetően.
Ami némileg elszomorít, és a lényeg az alábbiakban, hogy a lokalizálás nem működik WiFi vagy Mobilnet kapcsolat nélkül, így túl sok mindenre szerintem nem használható a program.
Úgyhogy folytathatom a kutakodást, valami rendes védelem után."...It makes complete sense that Lookout can't locate your phone if the data connection, either via Wi-Fi or 3g/4g, isn't turned on. The data connection is required for all Lookout remote features to be successful.
In addition to being powered on your phone needs both a data and a network connection for locate to work. This is a 2-way connection.
1) The network connection handles calls and SMS messages.
2) The data connection handles the internet (Wi-Fi, 3G and 4G).
3) Lookout sends a SMS message to connect with your phone via network connection (1-way). This is a connection asking your phone to report to Lookout.
4) Once connected to Lookout we send the command to locate to the phone via data connection.
4) Your phone must then connect with Lookout via the data connection (2-way connection) to report its location. If this connection is functioning a Google map will appear with your phone's location.
If one or both of these connections don't work then Lookout cannot locate your phone."
-
Foose
addikt
-
psg5
veterán
Melyik poker programot javasoljátok?
-
kavics325i
őstag
válasz
sunahunter #27134 üzenetére
Érdekes nekem egyből feketelistát ajánl fel ott
-
Cartman023
aktív tag
Meg az is probléma, hogy csak a telefonnal lehet szinkronizálni, ahhoz hogy a SugarSync-hez. DropBox-hoz hasonlóan a géppel is szinkronizáld az anyagokat, a fizetős változat kell.
Én is megnéztem , meg is van az 50 Gb, de a géppel való szinkronizáció miatt inkább a SugarSync-et választottam.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Nem úgy volt hogy ma a Gameloft játékokok 79 centbe fognak kerülni???
-
kalló
aktív tag
válasz
Cartman023 #27060 üzenetére
méretre Ez visz mindent
De dropbox népszerűbb -
F-ECT$
titán
Konkrétan erre:
Current Features:
-Reboot/Recovery/Bootloader/HotBoot/Download-Mode
-SetAPN/Backup/Restore
-Wipe Delvik
-Wipe Battery Stats
-Remount System
-Backup/Restor/Flash/Erase Recovery
-Fix permissions
-Launch Hidden Menu
-Fix Market Links
-Sim Settings
-Update Busybox
-CM7 Themes
-Restart Status Bar
-Dual Mount Sdcard + EXT
-System App Remover/Backup/Restore
-Enable/Disable Boot Animation
-Read Logcat
-Display Device Information
-Download Update.zip To Change Sdcard Read Speed
-Install Cyanogen DSP Manager
-Wipe All Webview Cache
-Root flash light
-MD5 Sum Fixer
-Package Manager
-Debug Message
-Install Non-Market App -
F-ECT$
titán
Where's my water free-vel játszik valaki? Vajon mi lehet a csak január 2-án kinyitható dobozban? Nem lehetne valahogy korábban kinyitni?
-
St3ven
addikt
válasz
Úgy van, én is ezt a módszert használom, eddig még sosem hagyott cserben!
Annyival egészíteném ki, hogy nekem valamiért felvillan a kijelző egy pillanatra, de meg nem rezzen szerencsére, szóval zsebben észre sem venni, hogy hívásom volt.
A hívó fél pedig egy nagyon rövid kicsengést hall, majd mintha azonnal kinyomtam volna, jön a foglalt jelzés, ami talán még jobb is, mintha rögtön foglaltat jelezne. -
beci
őstag
Sziasztok.
Ez konkrétan mire való?
[link] -
Genius007
őstag
Sziasztok
Nem rég beszereztem egy ZTE Skate telót, és lenne pár kérdésem.
1. Gyárilag valamiért elég halk ez a telefon, és fülessel sem a leghangosabb, valami olyasmi progit keresnék hozzá, amivel a hangerőt feljebb lehet még venni.
Próbáltam a Volume+ programot, de elég "bugos", legalábbis ezen a telefonon / rom-on.
Mert hol "beadja" a beállított sémát, és működik, hol nem ... O__o2. Tudtok valamilyen naptár (calendar) programot, ami jól is néz ki, és használható?
Mert a gyári elég ramatyul néz ki véleményem szerint.3. Facebookal szinkronizált a telefon, a telefonszámok ott vannak a telefonykönyvben, viszont "kimenteni" SD kártyára nem tudom őket. Vagyis látszólag tudom, mert kimásolja, viszont ha másik romot rakok fel, és vissza akarom tenni a exportált vcf-et, akkor csak azok a telefonszámok vannak benne, amit én írtam bele.
Szóval a lényeg, hogy net nélkül a telefonszámokat pici képekkel vissza tudjam tenni, amit annó a facebookal szinkronizált.4. Esetleg ZTE Skate-hez tudnátok témákat mutatni / linkelni?
Egyenlőre ennyi, szép napot mindenkinek!
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ha a gyári beállításokban nem találok auto fényerő funkciót, attól még lehet a készülék tudja? Van erre külső program?
SE Xperia mini Proköszi
-
Cartman023
aktív tag
Valakinek van SugarSync -es linkje?
(Ami neked és nekem is ad 500 Mb-ot)
-
frisco
aktív tag
válasz
Javert #27146 üzenetére
A "DW Contacts & Phone & Dialer" programot teljesen testre lehet szabni, meg lehet növelni a tárcsázó nagyságát és a betűket/sorokat is.
A Pro verziónál ez biztos működik hisz használom, a Free verziónál nem tudom.
Egyébként messze a legjobb ilyen jellegű program, mindent testre lehet szabni vele, színek/háttérszínek, betűk, sorok mérete, tárcsázó kialakítása, különböző beépített panellel, hívásszűrő, emlékeztető, stb...
A Pro verzió nem olcsó, sőt... de ugye vannak alternatív megoldások. -
Luissimo
veterán
válasz
sunahunter #27143 üzenetére
melyik telo melyik romjának melyik bugyra?
merthogy ez nemderült ki.vagy csak nekem nem ? -
TRob1
veterán
válasz
Arween #27148 üzenetére
He?
Mint írtam, el vannak különítve a törölt alkalmazások mentései, és akár egy gombnyomással, de akár szelektálva is, törölheted őket.
A teljes visszaállításnál is fel vannak sorolva a mentett appok abc sorrendben, és a legvégén (a z után) ott vannak a törölt appok mentései is
kiszürkítve, áthúzva, ha nem akarod visszaállítani őket, akkor csak 1-1 klikk rájuk és kiveszi előlük a pipát.
Teljesen jó így a rendszer, átlátható is és egyszerű is. És ami fő, biztonságos.De indítsd el a TB-t, nyomj menü gombot, majd katt a műveletekre és ott nézelődj. Bármelyikre nyomhatsz, mert attól még nem indul a művelet, de ott legalább látni fogod hogy is néz ki...
-
Arween
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
Arween #27145 üzenetére
Be lehet állítani hogy hány mentés maradjon meg. Alapból asszem mindig csak az utolsó. De ha letörölsz 1 appot amiről már készült mentés, akkor hiába mented a többit folyamat, a törölt app mentése is megmarad. Ezzel vagy azt csinálod hogy törlöd a mentését (csak ezt), vagy full visszaállításnál kiveszed előle a pipát.
Ha a Menü/Művelet menüpontban lefelé mész, a végén lesz olyan hogy Másolatok törlése, és azon belül: Az eltávolított alkalmazások bizt.mentéseinek törlése (így is tudod törölni őket, ha tuti nem kellenek többé)
-
Javert
csendes tag
Sziasztok! Létezik olyan app, amivel növelni lehet a betűnagyságot sms írásnál és a telefonkönyvben? T-mob. 2.2 gyári rom.Köszönöm előre is.
-
Arween
senior tag
Titanium bacup-al ha lementem a dolgaimat,és menet közben törlöm (nem tetszik,másikat raktam fel)esetleges visszaállításnál azok is visszajönnek?Vagy ha folyamatosan mentem mondjuk heti 2X mindig az utolsó mentésem marad meg?És a régebbieket felülírja?
-
sunahunter
senior tag
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy Player Pro (dsp pakkal) 2 szám váltása között (1szám vége, jön a másik) hallok egy apró pattanást.
De csak akkor ha be van kapcsolva az EQ. (ha ki van kapcsolva akkor nics pattanás).
Trial verzióba és a fizetősbe is. 4db HTC WFS-en lett nézve mind a 4db nál volt. (skullcandy füles, sennheiser füles, füles nélkül)Ötlet valakinek?
-
-
psg5
veterán
Poker alkalmazást használ valaki?
Melyiket érdemes?
-
Luissimo
veterán
válasz
ez melyik apk melyik beállíthatosági quoficiense ? ?
-
-
sunahunter
senior tag
Hívásszűrés, BlackList egyszerűen:
1. Bemegyünk a kontaktok közé
2. Kiválasztjuk a célszemélyt
3. A legalján a beállításoknak bekapcsoljuk a Send to voicemail funkciót.-Nem ugrik fel semmi, hogy hívna minket a jóakarónk
-A híváslistába belekerül egy nem fogadott hívás
-A hívó személy telója szimplán foglaltat jelez -
ko9
addikt
válasz
Tomi0703 #27130 üzenetére
Note Everythinget szeretni szokták, és van benne Widget is-
-
Tomi0703
addikt
valaki mondana nekem vmi fasza radiot?
ingyenes legyen es csatornakat megjegyezze es nem lenne baj ha tudna magyarul.
-
Luissimo
veterán
szovalakkor, nincs ötlet a winamp albumonkénti lejátszási tudásának kibontakoztatási hogyanjának mikéntjére ? :-) ? :-)
-
spiritex
veterán
Rég jártam errefelé. Minden okés a Samsung Galaxy 551-emmel, de amióta hideg van kint, azaz kb. 1 hete, kikapcsol a hidegben magától. Az övemen hordom, de kipróbáltam már zsebben is, de úgy is kikapcsol. Bent, szobahőmérsékleten nem csinál ilyet. Találkozott már valaki ilyen hibával? Hibás a telóm, vigyem vissza, mert garanciás, vagy ne foglalkozzak vele, mert természetes, hogy nem bírja a 0° közeli értékeket.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #27107 üzenetére
Köszi a választ, a Box-ot megnéztem, az jó, hogy 50 Gb ingyenes, de csak a fizetős verzióval lehet a géppel is szinkronizáltatni, szóval nem a legjobb.
-
ko9
addikt
-
Timokloff
csendes tag
válasz
dokee78 #27025 üzenetére
Eddig egy Sony Ericsson Vivazom volt,szintén 8 Megapixeles kamerával és nagyon szép képeket csinált.Viszont a Sensation borzalmas...zajos,elmosódik,fakók a színek,a telon nézve még csak-csak,de gépre felrakva még rondább :\ Sok tesztet olvastam róla,tudtam hogy a htc-nek nem a kamera az erőssége,de úgy gondoltam,hogy kompromisszumot kötök,de 112ezerért egyáltalán nem érte meg,ezért kérdeztem,hogy van e mód javítani.
Remélem ez a camera360 ingyenes -
kenyesan
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy rakoncátlankodó program ami kifogott rajtam. Maga a program működik jól, de a telefon újraindításánál állandóan újra le tölti magát, különösen szeret 72 %-ról kezdeni, de szokott lenni más érték is. De a letöltés végén nem írja ki hogy a telepítés sikerült (lehet ekkor már észre veszi, hogy fent van).
Amiket eddig tettem:
1.Töröltem a gyorsítótárakat
2. Újra telepítettem a programot
3. Végül már manuálisan is töröltem, megkeresve amit megtaláltam belőleA program a Marketről van, VonatDroid. Tudja valaki, hogy mit kellene törölnöm, hogy ne ismételgesse a letöltést? Vagy létezik olyan program ami minden porcikáját képes kitakarítani?
kenyesan
-
negatiw
tag
Szükségem volna a Huawei x3-as gyári rom-jából a Marketes cuccokra.Töröltem a spb miatt,hogy ne rinyáljon.Most,hogy + szeretném venni nem tudom a market hiánya miatt.
-
silboy
aktív tag
Olyan alkalmazást ajánljatok legyetek szívesek amivel be tudok állítani erősödő csengést és minden mástól(játék,film,zene) független csengési hangerőt.
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #27113 üzenetére
a kétirányu is ingyenes. én a dropsyncet használom erre. a mobilnet forgalmon kívül ne kerül semmibe.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #27113 üzenetére
Köszi az infót.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #27107 üzenetére
Melyik része fizetős a dropboxnak? Mert nálam szinkronizál és ingyenes is.
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #27060 üzenetére
Dropbox. Sugarsnyc nem tud Android szinkronizálni. Bár a Dropbox is csak fizetősen.
Ha viszont erre nincs szükséged, akkor a Sugarsync mintha több helyet adna alapból. Bár akkor már Box, az 50 GB-ot ad, ha visszaolvasol egy pár napot leírták a trükkjét.(#27091) Fehércápa
Nem tudok még magyar nyelvű szövegfelismerőről. Google nem töri magát, hogy megcsinálja. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Asszonynak ma vettem egy Xperia mini Pro-t.
Lefrissítettem, rá raktam a Launcher pro-t.
Olyan tárcsázót tud valaki, amiben meg lehet fordítani a hívás felvevést úgy, hogy jobbról balra húzva vegye fel?
Bal kezes, és ez nem esik neki "ujjra".Köszi.
-
Arween
senior tag
válasz
fatal` #27103 üzenetére
nem!
K&H-nál eddig ment minden jól,vásároltam itt is -ott is,karácsonyig, akkor kitalálták csak akkor engedélyezik a tranzakciókat ha a vásárláskor a CVC-kód is elküldésre kerül.De a google + paypal ezt nem küldi el ezért buktam a vásárlást:"A Google Wallet csak a kártya első alkalommal történő ellenőrzésekor küldi el a CVC adatokat az Ön bankjának. Bankkártyája biztonságának érdekében a Google nem tárolja a CVC-kódot, a további ellenőrzésekhez már nem küldi el."
Azt nem tudom más banknál is van ez?A K&H-tól készülök épp megválni lehet jókor..
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest