- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900 #24795 üzenetére
Lásd alatta a kép (magyar csomag)
De itt van, mentettem telefonból, próba: Hungarian package for GO Launcher EX.apk
(#24798) kymco :
Na neked meg jó lett?Szívesen akkor.
(#24797) hunfatal :
Tegnap 6 után is elérhetőek voltak még ugyebár, valszeg ma sem "1az1ben" lesz a váltás.
Jah, valszeg arm v7 kell. -
Dzsuri89
őstag
válasz
zsolt19900 #24791 üzenetére
A nem hivatalos verziója nekem magyar volt.
-
sssz
őstag
állítólag még ezek is lesznek ma:
- Toki Tori
- TETRIS
- Deer Hunter 3D -
TRob1
veterán
Húúú, ez nagyon tuti Game, csak sajna inkompatibilis a kis Pengémmel
:
(#24791) zsolt19900:
Ettől tartottam. De a képen azért látod hogy nálam ezt mutatja. Vajon a telefonomból ki lehet menteni a csomagot? -
TRob1
veterán
Néhány a leendő "ma esti" 22-23Ft-os appokból, ízelítőnek:
(#24787) zsolt19900:
Próba az alattad linkeltre? -
TRob1
veterán
Nézz rá erre a linkre, lehet telepíteni? Persze ha még kell...
-
TRob1
veterán
Nekem fenn van a telefonon, csak stefi fordító oldalán olvastam 1 hsz-t hogy nem taslálja vki, erre ránéztem, és tényleg nincs fenn pár napja (de akkor egyik se volt fenn, azóta meg már megint van jópár, csak a hun hiánycikk)
(#24781) Dzsuri89 :
A Go nem "még" elég sok angol részt tartalmaz, hanem perpill tartalmaz több (de azért nem olyan sok) angol részt: mert mikor hivatalosan magyar lett, akkor majdnem minden le volt fordítva, csak ami azóta változott/bővült, azt sajna nem követte a fordítás... -
kymco
veterán
(speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja
)
Beleszaladtam én is ebbe.
Erre valakinek valami? -
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900 #24780 üzenetére
Melyikeket?
Egyébként a legtöbbet lehet vagy így vagy úgy (speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsolt19900 #24780 üzenetére
Az ADW Launcher EX magyar 90%-ban.
A Go Laucherhez lehet leszedni nyelvi fájlokat, többek között magyart is, ami sajnos még elég sok angol részt tartalmaz.
Launcher Pro-hoz meg találhatsz Google segítségével magyarosított verziót, ha beírod a keresőbe ezt: Launcher Pro Hun -
zsolt19900
őstag
ezeket a launchereket lehet "magyarosítani" ? beállítások menüre gondolok leginkább
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó 3d-s RPG-t? Néha jól jönne unaloműzőnek... Egyszer láttam a HÉV-en egy srácot, aki valami WOW szerűséggel játszott. Valami hasonló érdekelne engem is. Esetleg még egy GTA klón sme lenne rossz
Előre is köszönöm! -
kymco
veterán
Rd mute alkalmazást felraktam, mert a fórumon jó hírverése volt.
De nem működik nekem. Bekapcsoltam a notification bar-ra történő értesítést is, és jelzi is, hogy a hangot kikapcsolta, de mégis csörög a telefon lefordított állapotban.
Volt már valakinek hasonló problémája az alklmazással? -
dokee78
félisten
Van OTP Maestro kártyám,ezzel viszont nem lehet a Marketen fizetni.
OTP-nél lehet igênyelni valami NET kártyát? -
dokee78
félisten
Tetszik ez a frissített FB app.
-
ko9
addikt
Utolsó pillanatban megvettem még tegnap az Asphalt6-ot, erre ma reggel vár a storno-SMS... Miért??? Mondjuk eddig is megvoltam nélküle
A Fruit Ninjsa meg egy igen jó kis játék! -
RootRulez
félisten
Aki szereti a tologatós, kiszabadítós játékokat annak ajánlom a BuBuCar-t (régebben ParkingBreak volt a neve)
Karácsonyi kiadása meg a ParkingBreak_Christmas
-
TRob1
veterán
Köszi.
De látod, mégis milyen hülye vagyok "vén" fejjel, eddig aprítottam a gyümölcsöket a ninja karddal. Pedig nem is igen szoktam játszani telefonon.ui: De ahogy észreveszem, RootRulez úr sem bír aludni, csak fordítgatja a fércbúk appokat serényen.
ui2: Jah, és a hibára: passzolom a kérdést, de a holnapi 10-es pakkból megpróbálom telefonnal a kiváncsiság kedvéért (ha lesz vmi érdemleges) Hátha holnap lesz benne az ADW is, és akkor elmondhatom hogy: Pedig még fizettem is érte, mégsem használom, annyira gyenge a Go-hoz képest.
(Ha nem holnap lesz, akkor meg majd mondom aznap, amikor benne lesz.
)
-
bozont
veterán
Aki most vette meg a Reckless Racinget, annak sikerült telepíteni azt? Tök mindegy hogy a telefonról, vagy PC-n böngészőn keresztül próbálkozok, azt az üzenetet kapom, hogy nem sikerült feltelepíteni az alkalmazást mert hiba történt.
-
porse
őstag
-
-
chab7
addikt
Akkor ez most csak valami átmeneti hiba? Már azt hittem nálam van gond.
Jahh, amúgy bírtam a hsz-id ma a launcherrel (meg a mögöttes magyarázatokkal) kapcsolatban. Még ha én nem vagyok GO párti, sőt. Ráadásul nálam a sima adw is bőven jó, és elég a cm-ben.
De ahogy érvelsz az nagyon bejön. Már máskor is megfigyeltem egyező gondolatokat részedről. Lehet mert én sem a 12-18 közül vagyok -
chab7
addikt
Az mitől lehet, hogy webesen simán tudok vásárolni a marketban de a telón hibát dob fel. Ingyeneseket viszont telepít a telón "bökve" is.
Én azért szeretnék a telóról is fizetőset - még ha csak ritkán fordul is elő. A lehetősége azért jó lenne. Hol lehet a bibi? -
-SamS-
tag
tudja valaki hogy mikor vannak a "frissítések" a marketon, mármint a 22ft-os appokat mikor frissítik
-
domerator
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #24743 üzenetére
Ami tegnap volt ingyenes az Amazonon és tegnap linkeltem is, az nem ilyesmi? Drawing Pad
-
aggleány
addikt
Kedves kollégák!
Olyan appot keresek, aminek a segítségével rajzolni lehet a kijelzőre. Ujjal. Pl. lerajzolni, hogy merre kell menni stb. Légyszi segítsetek, mert eddig nem találtam olyat, ami igazán bejött volna.
-
Dzsuri89
őstag
Mivel, milyen programmal lehet kiszedni egy Go Launcher/ADW Theme-ből az ikonokat?
-
TRob1
veterán
válasz
gyuszmó #24732 üzenetére
Mire gondoltál hogy kajál? Memó? Akksi? Mert sztem egyiket se (habár 4-5 napnál tovább nem bírja a telefonom ha kicsit használom is...
)
(#24738) TRob1:
Jah, és természetesen Go párti vagyok, csak én véletlen fordítva írtam a 2 launchert (lehet kicsit megtévesztő volt)...Mikor azt írtam hogy az utóbbi a fontos, akkor a linken lévő szövegre céloztam.
-
TRob1
veterán
válasz
flash- #24735 üzenetére
Ha már ilyen "nagy" (
) vagy, olvasd újra:
"Az adw egy gyors sportkocsi mindenféle extra nélkül. A Go pedig egy kicsit lassabb, de van benne klíma, abs, légzsák, fűthető ülés - ráadásul ezeket alapból belerakják."Hol van itt a látványról szó? Mikor az előbbit írtam a fiataloknak (vagyis a most épp kivastagítottat)
ui: Jah, de egyébként meg a látvány nagyon is korfüggő, hidd el (legalábbis a legtöbb esetben, de mindig vannak kivételek): Csajszi is? 18 évesen legyen minél dögösebb csajod, kit érdekel ha nem tud főzni, mosni, takarítani, és még tapasztalatlan is... később meg már lehet hogy kicsit lejjebb adod a "látvány igényt", és a többi jön előrébb (mert mégiscsak jobb ha nem megy rá minden pasi és fűvel-fával... , és persze az se rossz ha vár a vacsival a tiszta lakásban, és még ért is az éjszaki mutatványokhoz 1 kicsit.
Autónál ugyanez: kölökként jól gyorsuljon, jó nagy legyen a végsebesség, és persze jól is nézzen ki (kit érdekel ha sokat fogyaszt, nincs klíma majd lehúzod az ablakot, kényelmetlen, és csomagtartója sincs... aztán már ha család van pl. akkor lehet hogy jobb ha belefér a babakocsi, a klíma se rossz 40 fokban mert az ablakot nem lehet lehúzni ha benn ülnek a kisgyerkőcök, a fogyasztás se elhanyagolható a többi dolog mellett... stb. Aztán a ruhákra is igaz... meg minden másra (persze mintr mondtam, mindig vannak kivételek)
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
zsolt19900 #24736 üzenetére
GO-t csak ajánlani tudom, én Milestone 1 nél szoktam rá, nagyon gördülékeny nem akad, komoly támogatás van rá, nekem jobban bejön mint a gyáriak, akár moto akár samu.
-
zsolt19900
őstag
akkor most melyik launchert érdemes feltenni, jó okés tudom, próbáld ki, de melyik a "szebb" darab?
-
ko9
addikt
válasz
Jano_023 #24722 üzenetére
Nem online webhelyre, hanem a számítógépeden lévő iTunes-sal szinkronizál. Itt nézz szét.
-
dokee78
félisten
válasz
Dragbajnok #24724 üzenetére
Ahogy már momdták kell hozzá ROOT + egy CPU Tuner app.
Gyári ROM-al manapság nem igazán lehet a megengedett órajeltől feljebb húzni.
Talán módosított kernellel.
A készülék topikja szeretettel vár.De ha kezdő vagy akkor még ilyenekkel ne foglalkozz nehogy forgasson veled a Discovery Channel:
Hogyan készül a tégla? -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #24723 üzenetére
Jó az...
Kb. január végétől február végéig (még kezdő koromban) én is azt használtam
(De most már haladó lettem
)
(#24725) dokee78:
Persze hogy az, hisz majdhogynem naponta igazítják a felhasználói igényekhez (de vmit az ellenzőkre is rá kell hagyni, hadd legyen 1 kis igazuk)
-
ertz
aktív tag
válasz
Dragbajnok #24724 üzenetére
Ezt a kérdést szerintem inkább a telefon topicjában tedd fel.
De általánosságban elmondható, hogy a Set CPU progival lehet húzni a procit, a marketen lehet megvásárolni, viszont csak rootolt telefonokon működik, úgyhogy szerintem először azt kell megoldanod. -
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy kicsit cpu tuningolással kapcsolatban?
Telefon:Samsung galaxy mini 600MHz Akármelyik tuning progit próbálom egyik se engedi ennél tovább az órajelet.Ez mitől lehet?(Még nagyon kezdő vagyok android téren)ertz
k értem.Esetleg írnál röviden arról hogy mi is az a rootolt telefon?
-
TRob1
veterán
ux1 + nyuszika:
A Go vs ADW vitát meg szvsz Petipetya fogalmazta meg legjobban.
És az én koromban már inkább az utóbbi az előnyös, persze ha megint 12-18 között lennék mint sok Androidos, akkor természetesen valszeg az előbbit részesíteném előnyben.
-
Exom
tag
Erre esetleg valaki #24605 ?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok segítsetek ki. Ez az app pontosan mit tud? Kipróbáltam értem, hogy tud zenét és filmet lejátszani, de mi ez a szinkronizálás?
AirSync by doubleTwist?? köszi -
TRob1
veterán
válasz
-SamS- #24711 üzenetére
10 napon keresztül, napi 10 app (de most már 20 van, mert nem vették ki a tegnapiakat)
szerk: Kicsit elkéstem.
(#24706) ux1:
Nincs igazad 2 okból se:
1) De igen, vele kötekszek (így szoktam "udvarolni", ha nyúlpaprikás van kilátásban)
2) Nincs semmi baja a Go sebességének szerintem (és sok más emberke szerint sem). Különben is, ráérek. De pont egy "nyugdíjasnak" mondom ezt, hogy hová ez a nagy sietség?(#24714) hunfatal:
Na! Péntekre el is készül a netes kártyád? Siet az OTP, nehogy veszítsen még1 ügyfelet... (mostanában elég sokat vesztett) -
-SamS-
tag
és meddig lesz ilyen 22ft-os akciós vásárlási lehetőség, csak a mai napon és csak ezek ? vagy netán holnap is lehet számítani valamire ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy SwiftKey X Keyboard-ban ki lehet kapcsolni valahogy az ajánlott szavakat? Tehát, amikor pl. az üzenet területre "bökök", akkor ne írjon Nekem semmiféle javasolt szót, akkor sem ha elkezdek írni.
Előre is köszi a válaszokat.
-
zozyk
addikt
-
ko9
addikt
Ha valakinek van listája arról, hogy mik most az óccsó appok ne féljen megosztani
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná hogy mi a különbség a reckless racing és a RR PLAY között ? vagy hogy szükség van e mindkettőre ?
-
sssz
őstag
ejnye, látom te nagyon szeretsz kötekedni.....ok, akkor lássuk
először, amit a dockról írtam, azt Tyer kérdésére írtam válaszként, mert nem tudta milyen változás van az új adw-ben a dockoknál. egy szóval nem írtam hogy én ezt használom. ezt csak te gondoltad oda hozzá
a másik, a GO-t használtam kb 2 hétig (nem két percig), mindenféle verziós beállítást kipróbálva, nekem nem jött be. mondom ezt úgy hogy most is fenn van a legújabb hogy ha megjelenik a frissítése ki tudjam próbálni mi változott.
szóval, ha kérhetem, ne kötekedj légyszi....főleg mivel úgy látom főleg engem tüntetsz ki vele
azt hogy 2 perc után dönt valaki arról hogy milyen launcher, azt arra írtam, hogy dokee itt írta nemrég valamelyik szólásába, hogy nem jött be neki és vissza is állította a Go-t alapértelmezettnek. Én ebből azt szűrtem le, hogy kb 2 perc alatt kipróbálta most egy beállítását, nem tetszett és ennyi. De lehet hogy félreértelmeztem én is ezt.
de ennek a launcher vitának amugy sincs semmi értelme, nekem a Desire S-en az ADW EX a gyors, másnak meg lehet nem...ennyi.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Tudtok olyan lejátszót, amivel be tudom állítani a videó lejátszás sebességét, pl. hogy lassabb legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged