- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rezme
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom megoldani azt hogy a galéria és a zenelejtátszó csak egy bizonyos mappából szívja be a képeket és zenéket, nem pedig minden szarból, mert a zenelejátszóm is tele van pl. programok hangfájljaival.
Előre is köszönöm a választ, a telefon konkrétan egy xperia ray. -
Fateys
tag
Tud valaki vmi jó ikonc,widget packot linkelni go launcher-hez?
-
petipetya
nagyúr
Elnézést az offért!
Szeretnék kartonból hajtogatni egy kis állványt a telefonhoz, melyen meg tudnám támasztani a készüléket - kétféle dőlésszögben, mint egy tablet toknál.
A baj az, hogy nem értek hozzá, de ha tudna linkelni valaki egy alaprajzot priviben, azt megköszönném.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
hodostamas #27255 üzenetére
Meddig lesz ez az utókarácsonyi akció?
4.én lesz utalás... Remélem lesz még pár napigJa, és Spica-ból lett egy Galaxy S
(imádom
)
-
fatal`
titán
Tegnap próbáltam megvenni egy appot, de nem volt elég pénz a számlán ezért elutasította. Most már rákerült annyi pénz viszont nem tudom megvenni, mert azt írja megvásárolva (weben is).
Telepíteni persze nem tudom, mivel megvéve ugye nincsen ezért rögtön 403-as hiba. A megrendelést már töröltettem, de még mindig purchasedet ír.
-
ko9
addikt
válasz
fatal` #27285 üzenetére
Nekem van egy mindenesem, SUPER Manager névre hallgat. Elég sok minden van benne, nekem nagyon tetszik. Hátha neked is fog
-
-SamS-
tag
nem tudja valaki hogy az miért lehet hogy MIUI-ról váltva egy leaked stock romra váltva a market azt jelzi hogy az nfl rivals és az asphalt 6 nem kompatibilis az eszközzel.
lehet ennek vmi köze a rendszerhez ?
-
petipetya
nagyúr
Tud valaki ennél jobb szilveszteri dudát vagy ördögnyelvet? [link]
-
petipetya
nagyúr
-
fatal`
titán
Egy csomó appra a webes marketen azt írja, hogy installed, pedig már régen nincs a telefonomon, csak korábban volt (azóta már gyári beállítások visszaállítása is volt).
Hogy lehet ezt visszaállítani, hogy érzékelje, hogy már nincs fent?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Létezik olyan app amit ha megnyomom egy gombot bemondja magyarul az időt?
-
FeRkE
őstag
A samsungos Barátaim éppen most widgetet hogyan lehetne kivarázsolni a főképernyőre nem Samsungos launcher esetén? Mert ha a Samsung launcher van akkor ki tudom tenni a widgeteknél, de ha mondjuk ADW, akkor nem jeleníti me ga Samus widgeteket
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #27246 üzenetére
Németo.: Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is. (http://www.euvonal.hu)
Olaszo.: Az úthálózat teljes hossza 309 044 km, ebből 6400 km autópálya (http://www.euvonal.hu)
Magyaro: kb. 32ezer km (1999-ben 30.267,6km), autópálya kb 1300 km (http://statisztika.blogspot.com/2009/12/kozutak-hossza.html)Nem beszélve arról, hogy a nyugati országokban mindig jobban odafigyelnek a frissítésre/bővítésre/naprakészségre...
-
adam3
aktív tag
-
hodostamas
addikt
ahogy már írtam, elindult a gameloft akció, 99 cent minden játék. lehet vásárolgatni
-
kerjani
aktív tag
válasz
dokee78 #27252 üzenetére
Nekem a BSPlayer jött be a legjobban. Minden codec-et tartalmaz ami kell, mindent lejátszik, feliratot is remekül kezel. Mobo-ról váltottam.
Más: Töltött már le valaki játékot a Gameloft-tól az 1 dolláros akcióban? Végig lement a letöltés? Nekem a "letöltés megkezdése" állapottól nem megy tovább
Telefon újraindítás, market cache ürítés is megvolt már. -
Tomi0703
addikt
MX vs Mobo vs BS Player?
Melyik jobb, ki melyiket használja?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok lenne egy kis gondom. Illetve nem nekem hanem rokonnak. Telóján még valami régi verziós android van, és nem tud memkártyára telepíteni, csak belső tárhelyre. Van valamilyen progi aminek a segítségével át lehet pakolni belső memóráról a kártyára az app-okat? Vagy valami olyan amivel egyszerre kártyára telepítődnek a cuccok. (nem root-olt, szűz telefonról van szó)
-
stvnppp
senior tag
Amúgy a Sygicnél van valamilyen frissítés, hogy mondjuk havonta kap új térképrészleteket?
És hogy van az, hogy Mo térkép csak 32 MB, míg mondjuk Olaszo. Németo. 400-700 MB? Ennyivel részletesebb lenne utóbbi két adatbázis? (Az országok területe nem igazán áll arányban az adatmennyiséggel.Kezdő vagyok Android navi téren.
-
kerjani
aktív tag
válasz
molnarpeter #27241 üzenetére
Nexus S stock 2.3.6 rom
Anno Galaxy3-on próbáltam még az Ndrive-ot, de akadtak gondok az útvonaltervezésével. Autópályán benyögött olyat hogy forduljak vissza
, s köröztetett a Velencei tó mellett, nem fogta fel, hogy a strandra akarok menni
Ment is a levesbe.
A Navigon-t még csak egy útvonaltervezés erejéig próbáltam, s szépen elkerülte Miskolc belvárosát, mint ahogy a Sygic nem.
A Sygic-et szerettem, a fagyás gondig nem volt vele gond, de ez kicsapta nálam a biztosítékot.
-
pockos13
aktív tag
Valaki vett már valamit? N O V A 2 most jött le.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek aminek a segítségével feljebb tudom venni a bejövő hívás hangerejét!
Vibert sokat használom és én max hangerőn kicsit halknak érzem a másik beszélő hangját!Létezik ilyen?
-
-
dokee78
félisten
válasz
molnarpeter #27234 üzenetére
Sygic:GPS navigation,elég jó.
A Navigont én puritánnak találtam.Szerkesztés gombot használd please.
-
pockos13
aktív tag
Hurrá,már nekem is az új árakat mutatja.Indulhat a vásárlás.
-
kerjani
aktív tag
-
pockos13
aktív tag
Lehet hogy valami hiba van a rendszerben.
-
pockos13
aktív tag
Pedig jó lenne vásárolni pár játékot.
-
dokee78
félisten
válasz
molnarpeter #27227 üzenetére
Neked sem engedi?
Milyen pénznem ez a ₩1,000 ?
Visa-val próbáltam és minden mást enged. -
fatal`
titán
Egy hasznos cucc.
Adb File Plugin for Total Commander
Ez nyílván a PC-s tcmdhez van, úgyhogy félig offtopic, gondoltam hátha érdekel még valakit rajtam kívül.
-
dokee78
félisten
De minden mást enged megvenni.
Megnéznéd neked engedi-e? Volume Control+ Pro
Ez milyen pénznem:W1.000 -
Psychonaut
veterán
Nem tudom, volt-e mar:
Sygic navigacios termekek learazva - egesz Europa 30 Euro, a minket erinto, de szukebb Kozep-Europa 20 Euro -
kerjani
aktív tag
Elkezdődött a Gameloft 1 dolláros leárazása a Market-en
-
tomy86
addikt
válasz
Balinov #27212 üzenetére
Esetleg a Battery Monitor Widget
-
Balinov
titán
Sracok, Legenden hasznaltam egy app-ot, amivel ki tudtam sakkozni, melyik alkalmazas hasznal mennyi akkuidot, de mivel azt eladtam, nem emlekszem a nevere sajnos.
Valaki nem ajanlana erre a celra egy bevalt app-ot?
Koszi elore is
B -
fatal`
titán
Rengetegen kerestek emelkedő csengést.
Elvileg a beállított hangerőtől kezdi emelkedtetni a legmagasabbig, szóval, ha valaki tényleges emelkedő csengést szeretne, akkor vegye le a hangerőt és használja ezt az alkalmazást.
Nem próbáltam, de azt írják a commentek között, hogy működik.
-
xSide
őstag
válasz
pethYeti #27203 üzenetére
Az usb magától leválasztja, így az sd-n lévők amíg kábelen vagy nem fognak menni az tuti és amint leválasztod az sd beiundul, a rendszerben memóriában maradt appok automatikusan elindulnak majd, a task killer-ek is ezt teszik leállítják az appokat a rendszer pedig rögtön inditja
- battery indicator, ha widgetet használod sd-ről nem fog menni
- swiftkey billentyűzet elindul, amint szükség lesz rá
- juice defender belassítja a rendszerHasználtam őket és számos app van nálam is sd-n, viszont azt javaslom hogy az ilyen rendszerhez közvetlenül nem kapcsolódó, de annak részese appokat ne rakj sd-re.
Biztos van számos olyan amit át lehet rakni még gmail, youtube, játékok stb.!Mugler: beállitások/alkalmazások/youtube és adatok törlése, majd ki/be kapcs...
-
pethYeti
addikt
Kiszedés alatt pc-re csatlakozást értettem, nem vagyok én egy állat
.
Ilyenekre gondolok én amúgy hogy swiftkey, battery indicator, juicedefender simán lehetne sd-n csak ha újraindítom a telefont ezek biztos nem indulnak el. És ugyan ez a helyzet amikor az sd kártya leválasztódik, ezért lenne jó mondjuk ezt a 3-at egy kattintásra elindítani.
-
mugler
csendes tag
Segítségetek kérném!
A Spicámon a youtube videók nem indulnak el. Folyamatosan loading video...
Net oké!
Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest