- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Rendszeresen előfordul, hogy a kezdő widgetes oldalam (ez) összekeveredik. A többi nem csak ez. Mitől lehet?
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #26294 üzenetére
A Widgetek megmaradnak a nem fizetősben is, csak a görgethető tűnik el. De nekem a seriesguide jobban bejött azért használom azt.
-
macimeister
aktív tag
válasz
atillaahun #26276 üzenetére
Mobile nekem csak teker mikor a link-be akarok belépni. mini hamar felcsatlakozik. Nálad gyors?
-
vinikorn
aktív tag
Kipróbáltam sok Call Recorder programot, de mindnek az a gondja, hogy a bejövő hívás hangja alig hallható. Tudtok erre jó programot? Galaxy S 2.2.1-re.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Tudjátok ezzel a játékkal hogy kell játszani: Matchbox
-
Tyer
őstag
-
Gyúrma
tag
Háj!
Tudnátok ajánlani 1 olyan appot ami jó minőségben tud felvenni hangot? (tehát ne tömörítse annyira amit felvesz, h az a minőség rovására menjen)
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #26288 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, de csak a 15 nap premium időszak alatt használtam, nem fogok fizetni érte mikor ott az ingyenes SeriesGuide, próbáld ki, nekem bevált.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A tvshow favs program asztalra kirakott "része" egyik napról a másikra eltünt és nem is adja ki a listában hogy kirakhatnám oda. Jelentkezett másnál is ez a probléma?
-
Tyer
őstag
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, mint ami a T reklámban van az a csengettyűs! Köszi!
-
Tyer
őstag
Régi telorol hogy tudom átmenteni a számokat az androidosra?
-
domerator
veterán
válasz
doddencs #26275 üzenetére
Csak egy irányba megy szerintem. Még nem próbáltam, de úgy lehetne megoldani, hogy csinálsz egy könyvjelzőt a miniben és szinkronizálsz. Ekkor a pc-n a könyvjelzők között lesz egy opera mini mappa. Ha oda bemásolod azokat a könyvjelzőket, amit a miniben is akarsz, akkor azok átkerülnek a minibe is.
-
atillaahun
veterán
válasz
doddencs #26275 üzenetére
Opera mini elég hülye, inkàbb mobilt rakj fel, abba megy a link rendesen, szintén tömörít a turboval, és tud már flasht is, plusz az egyetlen, ami tud fájlmegosztóról letölteni. Közel teljes értékű böngésző.
Már csak a kezdőbetű alapú egyéni keresők, és gesturek hiányoznak belőle, azzal már nagyon profi lenne. Plusz még egy kis reszelés ráférne a flashre.
-
doddencs
senior tag
van olyan, aki Operát használ gépen és mobilon is?
tőlük kérdezném, az opera link (szinkronizálás) opera miniben működik nekik? az opera mobile gond nélkül beszinkronizált mindent, de a mini kiírja h sikeres, de se könyvjelző, se semmi nem jelent meg.
-
w.miki
veterán
Tudtok olyan APP-ot, ami:
1. LOCKER és a Képernyőzár nyitását a MENU gombra is engedi. Akár az Android 2.2-es telefonban is, úgy mint a 2.3-ban lehetséges. (És van benne Volume Rocker Wake)
2. CALENDAR, ami kisméretű (kis helyigényű) és a hetek számát is mutatja. Esetleg a holdfázisokat...
-
Fishor
senior tag
Nekem valami ajánlat a naptáros ébresztőre?
Üdv: Fishor
-
Rizzo
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot, ami méri a kimenő hívásokat (perc alapúan) és külön tudja bontani attól függően, hogy milyen hálózatba történt a hívás?
-
adam3
aktív tag
válasz
kavics325i #26264 üzenetére
Valahol olvastam, hogy folyamatosan tanulja az írási módod és rövid időn belül fel fogja ajánlani a te általad gyakran használt szavakat is...
A 3 felajánlotton kívül mást nem nagyon tudsz, csak ha végigírod a szót.
szerk1.:
meg is van:
"The original SwiftKey is like a new friend, you need to spend time with it and develop that relationship for things to work good. It learns your typing habits as you use it, as well as from the messages on your phone. " -
kavics325i
őstag
Erre Valaki?
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26258 üzenetére
Jah, annyiért durva. Nem tudtam az eredeti árát, múlthéten 23Ft volt az akcióban...
-
Teasüti
nagyúr
sziasztok!
tudnátok ajánlani pár progit egz xtab 100-asra?
kellene virtuális billentyüzet (magyar billentyűzet ékezetekkkel), vmi sensor test tool, facebook, meg ha van még vmi ajánlásotok, azt is szívesen veszem!
köszönöm! -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #26258 üzenetére
...és végül egy kér(d)és, linkeltetek itt régebben egy App-ot, - csak már nem találom - amivel a többi program hozzáféréseit lehet lekorlátozni. A jogosultságokat, amiket telepítéskor kér.
Tetves faszbuk, meg Animated Weather folyton beragasztják a GPS-t, nem lehet őket lekoptatni róla, kapcsolgatni meg nem szeretném mert másra szoktam használni.Ja ige, és egy extra kérdés (...tudom, én is szeretem az ilyeneket
), olyannal már találkoztatok, ami a teló SD tartalmát nem (csa) böngészőn, hanem LAN-on keresztül is elérhetővé teszi? Tehát lehet vele megosztott mappákat állítgatni, mintha csak winfosban lennék.
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.
Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról. -
EVOkaa
tag
Srácok Facebookot keresek a Defymre! Ami most fent van (Facebook for Android) egy kalap ....Lassú, laggol.Szóval tudtok valami mást?
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #26254 üzenetére
GO Weather Animate Wallpaper vagy GO Weather Animate WallpaperHD?
És van 1 valagnyi ilyesmi téma is, nemtom ezek azok-e, sosem próbáltam:
GO Weather Wallpaper Theme 2 -
ko9
addikt
válasz
hodostamas #26231 üzenetére
Nagyon jó, már You don't have any devices. felirat fogad
-
TazLeacher
nagyúr
Tudtok olyan LIVE wallpaper-t, ami napszakra/időjárásra változik?
Tehát ha nappal van, akkor ott is világos van, ha süt a nap, ott is süt a nap, de hóesésben esik a hó..stb. Mint a Galaxy S2-es gyárija. Nem baj, ha fizetős.
Közben találtam ilyet tehát valami ilyesmire gondoltam, de nem lenne rossz, ha nem a fű lenne a háttérben.
-
macimeister
aktív tag
Easy reminderhez hasonló alkalmazást keresnék. Lényeg, hogy hangot adjon elmulasztott hívásnál, de ne állandóan pittyegjen, hanem x időközönként játssza le a hangot. Illetve bejövő hívásnál melyik alkalmazással tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy legyen némítás gombom, amire csak rányomok és elnémul, de nem szakítja meg.
szerk. bejövő hívásnál megoldani, hogy a csengőhang ne egyből maximumon üvöltsön, hanem fokozatosan erősödjön. és mondjuk megadható, hogy mennyi idő után érje el a maximum hangerőt?
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok,
Egy nagyon jó és ingyenes média szerver app-ot szeretnék megosztani veletek.
A neve [url=https://market.android.com/details?id=com.skifta.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5za2lmdGEuYW5kcm9pZC5hcHAiXQ..]Skifta[/url].
A lényege, hogy a pc-den lévő médiádat(video,zene,kép) tudod vele wifi-n vagy 3g-n nézni a mobilodon/tableteden úgy, hogy nem kell letölteni azokat a mobilra, azaz streamként, minőség változás nélkül.Legjobb tulajdonságai:
-Gyors, megbízható, és nagyon egyszerű a beállítása.
-Támogatja a third party lejátszókat is, azaz pl moboplayer-en keresztül tudod az otthoni videóidat nézni bármilyen formátumban és minőségben amit a lejátszó támogat(akár hd-is), és akár egy DLNA képes tv-n is megnézheted a saját médiádat.
-Ha dinamikus ip-d van otthon, akkor sem kell átállítani az ip-d a kliensben ha az megváltozik.Ami kell hozzá: Skifta pc szerver app, Skifta android kliens( letölthetők [url=http://www.skifta.com/download#home]ITT[/url]) és egy free regisztráció a skifta.com-on a kliensen keresztül.
Egyéb:A third party lejátszót( pl Moboplayer, stb) szoftver dekódolásra állítsd, mert csak úgy fog vele működni.
[img]http://i41.tinypic.com/2d7h2kg.png[img]http://i40.tinypic.com/33o3cbn.png[img]http://i43.tinypic.com/2jd5izo.png
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Sony live with walkman mobilt.
Ajánljatok valami olyan alkalmazást, ami tudja azt, amit a régi mobilok mindegyike tudott, hogy be tudjak állítani rajta naptár szerinti napra kézzel beírt időpontban emlékeztetőt úgy, hogy akkor elkezdjen riasztani (általam beállított dallamra, lehetőleg erősödő módon) és addig riasszon amíg le nem lövöm (szundi vagy kikapcs). Az ébresztője így működik a telefonnak, de ott nem tudok napot beállítani, a naptárban meg elfuseráltan van megoldva az egész, mert csak egyszer eljátsza a riasztást, ami nem elég, és ráadásul csak ilyen meghatározott idővel korábbanra lehet beállítani a riasztást is ami szintén nem jó nekem.
Nem igaz, hogy emiatt kell a régi mobilom is használni, mert a naptárat meg a riasztást nem tudták normálisan összegyúrni. Tudtok valami jó programot ami tudja (esetleg magyar)?Üdv: Fishor
-
Arween
senior tag
Sziasztok! olyan kontakt widgetet keresek ami görgethető,olyasmit mint az se-n a Timescape.Létezik ilyen?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
hodostamas #26229 üzenetére
Képernyőfelbontástól függően szed le adatokat.
-
adam3
aktív tag
Másnál is előfordul, hogy a Go Launcher felrakása után nem "ébred fel" a kijelző? Hívnak, csörög, de ne mtudom felvenni, és azt se tudom ki keres... miután lerakta azután okés... Két napon belül ez vol ma a harmadik ilyen...
-
Fehércápa
aktív tag
Van olyan sms alkalmazás,ami kezeli az ékezeteket és ékezetesen is lehet 160karakteres üzeneteket írni vele?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! MIUI van fent, már jó ideje és az lenne a problémám, hogy sms alkalmazásnak a handcent sms-t használom, és amikor küldök egy smst, a locksrceenen (mindegy melyik van beállítva) azt jelzi ki, hogy van egy nemfogadott sms-em, ha utána az alap sms programba belemegyek, akkor eltűnik. Valami ötlet a megoldásra?
-
ko9
addikt
Járt már valaki úgy, hogy eltünt a telója a Marketről? Most frissítettem újra a telóm, telefonon keresztül tudok letölteni, de a PC-s Marketen nem
Csak egy régi RBM2 van ott, persze azt sose használom, az nem akar eltünni...
-
VD
őstag
Újabb gyöngyszem!
Modern Combat 3: Fallen Nation
[link]Egyszer valaki nagyon csúnyán seggbe fogja rugni a Gameloft-ot. Most is pofátlanul lemásolták a Modern Warfare 3-at!
Ami elsőre mellbe vert az a közel másfél giga adat amit leránt a játékhoz...
Másodikra meg a grafika. -
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26226 üzenetére
SlideIT
-
atillaahun
veterán
Ha már billentyűzet, AnySoftKeyboard-on kívül létezik még olyan, ami ki tudja rakni a magyar ékezetes betűket elsődlegesre a többi közé?
-
"De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???"
Pl. a QuickPic a gyors képnézegető (magyarul), ebben az alkalmazásban van mappánként is diavetítés, be lehet állítani a képek lapozási időközét. A zenét szolgáltatod háttérből. Olyan, mint a román hi-fi torony ( hokedlin egy sámli, azon meg egy sokol rádió ), aki a hetvenes években volt tinédzser az ismeri ezt a viccet.
Csak szükség megoldásnak ajánlom! -
ko9
addikt
Vegyen Windowsos tabletet
Lehet leütni, de PPT-re tényleg ez a tudtom szerint egyetlen normális megoldás...Bár lehet jobban jár amíg megvárja az ARM támogatással rendelkező Windows 8-at akkorra megindulnak lefele a Windowsos tabletek árai. Meg hátha addig az Androidra is kiadnak egy normális Office-t.
-
atillaahun
veterán
Szvsz is teljes reális volna. De hát számomra már rég kiderült, hogy az Office programok nem éppen a Google erős oldala. Én a GoogleDocs miatt szoktam szidni őket. Beraktak az online szerkesztőkbe vagy 6 beállítást, aztán dógozz velük hülyegyerek, ha tudsz...
Ilyenről sem hallottam még sajnos. Fényképalbumok ugye alapból lapozósak, de hogy ehhez még zenét is szinkronizálj.
-
GyenceSUT
csendes tag
válasz
Psychonaut #26163 üzenetére
Kösz a választ!
-
Kiory
csendes tag
válasz
atillaahun #26217 üzenetére
attilahun (#26217)
Köszi. Igen, szép lassan én is ide lyukadok ki... És igazából nem értem. PowerPointot minden bővítménnyel lejátszani az egy furcsa elvárás egy androidos tablettől? Egyik ismerősöm (kertész) épp most agyal, hogy laptop helyett (ami nehéz és körülményes, meg nemigen tudja terepre vinni), milyen eszközön tudna rögtönzött bemutatót tartani kint terepen leendő ügyfeleinek...De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
-
atillaahun
veterán
Használt (nem olvasott/hallott róla!) már valaki olyan lopásvédelmi App-ot, ami WiFi/Mobilnet nélkül is képes aktiválni a GPS-t, és megmutatni a telefon helyzetét a térképen?
Ha minderre még SIM csere után is képes lenne, az maga lenne a tökély.Kiory (#26195)
Csak, hogy nem érdektelenség miatt nem válaszolunk, ezesetben a nagy csönd sajnos azt jelenti, hogy nincs. Legalábbis én sem hallottam még olyanról, amibe a minimál funkciókon kívül több minden is bele lenne építve. -
Luissimo
veterán
hali.
megvan nekem ez a Swiftkey apk. hogyan lehet ebből
ilyen beállítást kicsikarni ? -
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Na hogy állsz a Pulykákkal? Ma játszottam először vele, 25.550 egyelőre az egyéni rekordom.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
Psychonaut #26209 üzenetére
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
fatal` #26206 üzenetére
Na,ezt most kipróbálom!
Bevallom azt hittem,ha kilépek belőle, pláne,ha bontom a wifi kapcsolatot,akkor megszabadulok,de ezek szerint nem
Ha beválik oltárt állítok neked!Foose Isten ments, tiltok amit csak tudok.
Persze minden héten jön 3 adatvédelmi beállítás, amiről nem tudok.
Borzasztó erőszakos ez a facebook,várom már,hogy mikor szabnak neki gátat.kavics325i Köszi,én is használom,de említett elfelejtkezés miatt,nem akarom ezt beállítani, mert aztán meg tuti az lesz,hogy mikor kéne,akkor nem érnek el éjszaka
-
Fehércápa
aktív tag
Ez az egyetlen megoldás,hogy szabaduljak facebooktól?
Nevetséges,hogy szabadulni nem lehet tőle.
Kezd már nagyon elegem lenni facebookból.
Azért nem szívesen állítok be ilyeneket,mert tuti az lesz,hogy elmegyek szórakozni, tökéletesen elfelejtkezek erről és nem fognak tudni hívni,mert automatán repülő módba lép.
Más lehetőség nincs?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest