- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
clouse #15736 üzenetére
Hello
A Rainy days az olyan...az utolsó 1 órát mutatja.....és egész európát...
Nekem pedig egy jó kis átlátszó digitális óra kellene...és ha lenne olyan progi,amivel a futás közbe a megtett távolságot tudnám mérni...esetleg,hogy mennyivel megyek stb..az is jó lenne..
köszönöm -
Psychonaut
veterán
válasz
clouse #15500 üzenetére
Ez nem olyan, mint amit a szallodak hasznalnak, hogy nincs kodolva a WiFi, de csak egy kezdooldalra mehetsz fel, es oda kell felh. nevet es jelszot beirni (es ezutan lehet bongeszni)? Mert ha igen, akkor szerintem arra nincs program, hogy ezeket a webbongeszo inditasanal automatikusan elkuldje.
k850: minek filmet nezni, mikor meg is csinalhatod?
-
válasz
clouse #13623 üzenetére
"Internetes oldalak androidra írt változatuk(pl.: Fn.hu, Hír24, stb) megtekintése mennyivel kevesebb adatforgalmat generálnak mintha a böngészőn keresztül néznénk meg?"
Én pl. a Magyarországi Hírek alkalmazást használtam, annyi csak az előnye, hogy egy helyre van gyűjtve a fő híroldalak. A teló böngészőjét használja, ami köztudottan több adatforgalmat generál, mint az OperaMIni.
A másik, ha 2.1-es rendszered, akkor a telo memória kapacitása is csökken, más alkalmazás kárára.
Ha, helyesen tudod a könyvjelzőket kezelni ill. a gyorsindító ikonokat az OperaMiniben, akkor teljesen fölösleges alkalmazás. -
petipetya
nagyúr
válasz
clouse #13629 üzenetére
Mivel mindenki másként, máshogy, másmilyen net csomaggal használja, így szinte lehetetlen megállapítani azt, hogy xy havi 88MB-os adatforgalma alapján az neked elég lenne-e.
Szerintem egy 100MB-os csomag mindenképpen kell rá, persze olyan melynél a 100MB átlépésekor nincs túlforgalmazási díj, csak lassítás.
-
Wajk
addikt
válasz
clouse #13623 üzenetére
anélkül hogy belelátnék, a legtöbb hasonló program úgy működik mint egy rss olvasó. A keret megvan és az adatokat huzigálja. Ha böngészővel nézed, az letölti a "keretet" is, azaz magát az oldalt is...
amúgy meg teszteld le és tájékoztass minket a %-os értékről
forgalomszámláló + kis idő = már meg is lesz a válasz.
Aktív témák
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest