Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan ébresztőprogramot ajánlani, aminél ébresztéskor a hangerőgombokkal lehet állítani a hangerőt? Mert ugye az alappal csak azt lehet, hogy szundi vagy abbahagy. -
Something_
őstag
Üdv!
Tudnátok valamilyen autós programot ajánlani HTC Sensation-re? Olyanra gondolok, ami megkönnyíti az autós használatot, pl ha megy a GPS, akkor pl ha hívnak egyből kihangosítóra rakja a hívást.
Nagy segítség lenne, köszi. -
Something_
őstag
válasz pingwin011 #23694 üzenetére
Volume +
-
Something_
őstag
HTC Sensation + Volume+ + powerAMP = egesz jo igy, habar meg a beallitasokon kell finomitani. A Sensation gyari hangereje es a zenelejatszoja hagy kivetnivalot maga utan, igy viszont jo.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz s7evcsenko #23906 üzenetére
-
Something_
őstag
válasz s7evcsenko #23913 üzenetére
Figy, én tudom mire állítottad! Semmire, mert nincs ilyen opció, esküszöm neked.
Amúgy egy kis segítség, hogy ne késs el a melóból. Vegyél egy dokkolót, amit az éjjeliszekrényre raksz, elalvás előtt szépen beállítod a telót, dokkolási mód, így még egy szép kis órád is van, amire rá tudsz nézni ha felébredsz (vagy álmodban) és még az időjárást is kijelzi (talán még a holdtöltét is). Így tölt a telefon, repülő módba rakod és kész is. Van egy kikapcsolt telód, ami órának és ébresztőnek funkcionál, plusz reggel mindig 100%-on lesz az aksi. Az meg nagy tévhit, hogy lezabálja a gatyádat, mert esténként be van dugva. Ha 100%-ra ér, akkor kikapcsol a töltés, utána ha esik 2-3-4%-ot bekapcsol, feltölti 10 perc alatt és megint kikapcsol. -
Something_
őstag
válasz s7evcsenko #23916 üzenetére
Ha hazaér asszony megnézem neki a telefonján, azt hiszem valamelyik időjárás/óra widgeten írja az ébresztés időpontját.
-
Something_
őstag
válasz krisi047 #23963 üzenetére
Asszem go launcher Szerintem ennél jobban nem tudják lecopyzni a sense-t, habár lehet tévedek.
-
Something_
őstag
Szeretnék egy programot ajánlani, gondolom sokan ismeritek, de ha már egy embernek is hasznos, akkor megérte.
DroidStats - havi díjas előfizetőknek nagyon must have app, ha szeretitek tudni, hogy álltok a hónapban.
Nekem praktikus volt az alábbi szempontok miatt:
- beállíthatóak az ingyenesen hívott számok!
- sms-eket mutatja
- az összes kimenőt mutatja, az összes fizetős kimenőt, bejövőt, sőt minden kombinációt mutat
- beállítható, hogy mettől, meddig tart a hónap
- megadható az egység is, azaz aki másodperc alapon van, annak is tökéletes.
- beállítóható a mobil és a wifi adatforgalom is (ezt még nem próbáltam)
- akinek szüksége van limitre, beállíthat minden féle kombinációban
- kirakható több féle widget
- végezetül pedig magyar nyelvű a program.HTC Sensation-on tesztelve, tökéletes. U8500-ra nem akarta feltelepíteni sajnos.
-
Something_
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy ez az apps-hoz tartozik e, ezért off-ba rakom.
Asszony U8500-ájra tegnap elszállt, nem akart bekapcsolni, android feliratig jutott, utána kikapcsolni sem lehetett. Ma nyomtam egy hard resetet, nullára rakta a telefont. A névjegyeket vcardból visszaállítottam, viszont az eddig telepített marketalkalmazások kellenének. Erre van mód? Azt hiszem, hogy a gmail-es fiókra automatikusan menti az alkalmazásokat, hogy hard reset után egyből vissza lehessen pakolni az összeset.
Erre kérnék egy kis segítséget.
Köszönöm. -
Something_
őstag
Erről a progiról tudna nekem valaki egy kis beszámolót? SeekDroid
Öcsémnek a telefonjára szeretnénk felrakni, mivel 2 hete fociedzésen "eltűnt" a telefonja. Senki nem jelentkezett, bekapcsolva hagyták, hívtuk, smseztünk, semmi válasz. Másnap egyik csapattársa öltözött és elővette a táskájából, hogy ez kié? Fel volt hangosítva a telefon, teljesen más volt a táska. Ergo lenyúlta a 12 éves gyerek, hazavitte vagy meggondolta magát vagy a szülők seggbe rúgták.
Ilyen opcióra jó ez a program? Ha eltűnik vagy ellopják és kikapcsolás előtt meg lehet határozni a címét a telefon helyzetének? Azt olvastam tesztekbe, hogy ha ki van kapcsolva a telefon vagy nincs benne SIM akkor is megtalálja a webes cím, de ez számomra hihetetlen.Nekem HTC-n Sense miatt van ilyen alkalmazás, az elég jól működik, ez is hasonló program?
Ilyen a felület és elég pontos:[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Something_ #24110 üzenetére
Sajnos lejárt az 5 perces szerkesztési opció, szeretném még kiegészíteni.
Keresgélés után, találtam még 2 appot a SeekDroid mellett:
- Wheres My Droid - 67.000-en töltötték le, gondolom ez is hasonló
-Android LostLegtöbben ugye a Weheres My Droidot töltötték le, mivel ingyenes. A SeekDroid 1200 ft, azt kevesebben töltötték le. Viszont hogyha a SeekDroid megbízhatóbb, jobb és többet tud, simán megér 1200 Ft-ot.
Ha esetleg valaki tudna segíteni, az ne tartsa magában, köszönöm!
-
Something_
őstag
Igen, ilyen van a HTC-men is, Sense-n belül.
Öcsémnek SE van, feldobjuk rá ezt a SeekDroid-ot.
dokee78:
A GPS-t úgy kapcsolja elvileg be, hogy a telefonon nem jelzi! Ezért nem tűnik fel a "tolvajnak".
A kikapcsolást úgy értettem, hogy neten egy cikkben azt írták, hogyha a telefon ki van kapcsolva vagy nincs benne SIM, akkor is bemérhető, de én ezt nem hiszem el, képtelenségnek tűnik.
Szóval vagy iziben be lehet mérni még kikapcsolás előtt, vagy ha gyerek nyúlja le aki nem konyít hozzá vagy szimpla elhagyásnál még mielőtt megtalálnák. -
-
Something_
őstag
Láma kérdés, de fel kell tennem: ha behúzok valamit mondjuk a gépen a Dropbox mappába, akkor az internetes feltöltésnek minősül? Gondolom igen, de érnék emgerősítést.
-
Something_
őstag
válasz RootRulez #24176 üzenetére
Nem is értem, hogy minek tettem fel a kérdést
Most ismerkedek vele, lehetne pár kérdésem?
Felraktam asztali gépre és telóra. Mindkét készüléken 2 mappa van, Photos és Public. A Public-hoz mindenki hozzáfér vagy csak az akit a fiókhoz kapcsolok?(habár még fogalmam sincs, hogyan lehet kapcsolni valakit a Public mappához) Ebből adódóan a Photos mappához senki nem fér hozzá, az az én saját tárhelyem, ahova bármit pakolhatok?
Kb csak pendrive-ként használnám a Dropbox-ot, itthoni gépekkel áthúzok valamit/valamiket, amit/amiket máshol le szeretnék tölteni akár telefonra, akár laptopra. Ergo nekem csak az kkellene, hogy ne férjen hozzá senki, csak én lássam, tudjam kezelni a file-aimat.Még egy kérdés:
Miben jobb a Dropbox, mint a Skydrive. Mert ugye a Skydrive tudtommal 25 gb tárhelyet ad, míg a DB kezdetben csak 2-t. (habár skydrive-ot sem használok, de most, hogy elkezdtem keresgélni google-n db-vel kapcsolatban, feljött ez a lehetőség is[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Köszi, ezt már áttanulmányoztam.
Nekem ez a progi nem valami praktikus, valami ftp-s progi kéne, ami biztosít ingyen tárhelyet és gyors. Azért kellene valami ftp-s, mert nem tetszik, hogy automatikusan letölti a file-okat minden bejelentkezésnél. Laptopon telenoros hipernetem van, asztalin kábelnet, telefonon 150 mb-s mobilnet és wifi. Ezért nekem nem jó, hogy a laptopon egyből lekapja az összes felrakott dolgot.
Esetleg ilyen progit tud valaki, ami biztosít ingyen tárhelyet és én választom ki, hogy az adott file-okból jelen pillanatban mire van szükségem ? -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
DroidStats nevű progiba nincs olyan opció, hogy havi felbontásba látom az adatokat? Csak havit és összesen opciót találtam.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz kavics325i #24259 üzenetére
-
Something_
őstag
válasz kavics325i #24265 üzenetére
??
-
Something_
őstag
Tudnátok nekem must have listán felüli ajánlott programokat?
Rákerestem itt a topikban, aggleány must have listája nagyon jó volt, a Wave Launchert leszedtem és nagyon tetszik. -
Something_
őstag
válasz decoati #24374 üzenetére
"(Hívás, szöveges üzenet és naptárbejegyzés jelzésére is jó – egy felugró ablakban figyelmeztet.)" Hasznos alkalmazások - by aggleány
-
Something_
őstag
válasz RootRulez #24379 üzenetére
Köszi az infot, ránéztem:
Miért is jó ez a program?Nagyon jól testre szabható pl azt is be lehet állítani, maximum mennyit töltsön le egy levélből (mobilneteseknek jól jön) Nekem 8kB-ra van állítva...
Akkor ezért nem kerestem még ilyet, mert a gyári e-mail kliensem is tudja ezt.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest