Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
- 

krisi047 senior tag Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható backup progit, amivel az SMS-ek és a kontaktok fényképekkel együtt lementhetőek egy teljesen gyári, root nélküli Xperia Ray-ről? Akár két külön app is jó, custom ROM-okat szeretnék próbálgatni. Köszi előre is. 
- 

krisi047 senior tag Akkor jó, bocsi.  És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani? És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani?
- 

krisi047 senior tag Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogyan rá lehet műteni egy Xperia Ray-re a natúr ICS-et, amit a Galaxy Nexus-on is van? 
- 

krisi047 senior tag Sziasztok! Olyan billentyűzet appot keresek, amiben lehet növelni az egyes betűgombok méretét, mert a SE Ray-en elég kicsik a virtuális gombok az álló qwerty-n a 3,3 collon. Ugyanakkor a Wave1, ami szintén 3,3 megfelelt nekem, úgyhogy bízok valami szoftveres megoldásban. Tudok ajánlani nekem valamit? Esetleg skin-t valamely ismert apphoz. 
- 

krisi047 senior tag A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom. 
- 

krisi047 senior tag Olyan task managert tudtok nekem ajánlani, ami az iOS megoldásához hasonlít? Tehát hosszan nyomva a home gombot nem a legutóbbi alkalmazások jelennek meg, hanem váltani tudok közöttük ill. bezárni őket. 
- 

krisi047 senior tag Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.  
- 

krisi047 senior tag Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet? 
- 

krisi047 senior tag Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?  
- 

krisi047 senior tag Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen? 
Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És a 2.3
 És a 2.3