- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható backup progit, amivel az SMS-ek és a kontaktok fényképekkel együtt lementhetőek egy teljesen gyári, root nélküli Xperia Ray-ről? Akár két külön app is jó, custom ROM-okat szeretnék próbálgatni. Köszi előre is.
-
krisi047
senior tag
Akkor jó, bocsi.
És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani?
-
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogyan rá lehet műteni egy Xperia Ray-re a natúr ICS-et, amit a Galaxy Nexus-on is van?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Olyan billentyűzet appot keresek, amiben lehet növelni az egyes betűgombok méretét, mert a SE Ray-en elég kicsik a virtuális gombok az álló qwerty-n a 3,3 collon. Ugyanakkor a Wave1, ami szintén 3,3 megfelelt nekem, úgyhogy bízok valami szoftveres megoldásban. Tudok ajánlani nekem valamit? Esetleg skin-t valamely ismert apphoz.
-
krisi047
senior tag
A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom.
-
krisi047
senior tag
Olyan task managert tudtok nekem ajánlani, ami az iOS megoldásához hasonlít? Tehát hosszan nyomva a home gombot nem a legutóbbi alkalmazások jelennek meg, hanem váltani tudok közöttük ill. bezárni őket.
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?
-
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen?
Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged