- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
zzz03
őstag
Ki mire szavazna?
Power amp vagy Player pro + dsp pakk.
Talán mintha az utóbbi jobban szólna. -
Tyer
őstag
WidgetLockerhez hogy tudok témát hozzáadni? Sense 3.0 kéne
SMS-hez: GoSMS
-
erikke17
őstag
Üdv más sem éri el Facebook For Android-al (1.8.0) a saját fényképeit?? Rámegyek adatlapomra majd hogy fényképek és egyből bedobja A weboldal nem érhető el A következő fb://albums weboldal....
Volt már ki be jelentkezés app lelövése taskkillerrel gyorsitótárüritése, mobilnet újbóli bekapcsolása és semmi :SS
De ismerősök adatlapját meg gond nélkül behozza..
Előre is köszönöm. -
dokee78
félisten
válasz
Attila0313 #26686 üzenetére
-
Attila0313
csendes tag
Tudnátok ajánlani egy jó smst kezelő alkalmazást és egy fájlkezelőt?Magyart ha lehet a marketről.Vagy honnan érdemes még letölteni?köszi!
-
Foose
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!! 1 kérdés. Az android 2.2-n található gyári képnézegetőt törölném,de nem találom a coustpack/app mappában. Hol van ez?
-
-
Edi77
őstag
Nagyon szépen köszönöm!!
-
baandii
senior tag
sziasztok!
ha vki esetleg mostanában szeretne regisztrálni a dropbox-ra hálás lennék ha a linkemen keresztül tenné ezáltal mind a kettőnknek segítve...előre is köszönet a segítőkész fórum társaknak
linkBoldog Karácsonyt!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a go sms pro-ban hol találom meg az üzenet továbbítása lehetőséget? (nem akarom többször megírni ugyanazt az üzenetet most karácsonyra) Sajnos én nem találtam meg, vagy elkerülte a figyelmemet.
Előre is köszönöm
-
Something_
őstag
Üdv.
Ezt használja valaki? Light Flow - LED Control
Sensationnél a led csak 1 percig villog, hogyha van valami nem fogadott hívás, email, sms.
Ezzel a progival addig villog míg ki nem lövöm, elvileg.
Na de mióta felraktam azóta villog a zöld led ha feloldom a billentyűzárat, sőt még lezárás után is egy ideig.
Kilőttem a beállításoknál mindent, csak a missed call, sms és email hagytam bent de még így is villog orrba szájba.
Tipp? -
pethYeti
addikt
Másnak is ezt írja SwitchPro-ra?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #26649 üzenetére
A teljessel is megvan az összes kacsa, összes öcsi, és már ezzel is a tizenöt kacsa
-
Tomi0703
addikt
válasz
Ezt a game-et még ki sem próbáltam. Nagyon el lehet vele lenni.
Kellemes Karácsnyi Ünnepeket mindenkinek!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én is Boldog Karácsonyt, és jó appokban gazdag új évet kívánok mindnyájatoknak!
-
fatal`
titán
Lejárt a szerkesztési idő.
Letöltöttem a Camera360at és a Traffic Panic 3D-t is korábban. Kérdés: Ha majd újra visszakerülnek fizetősbe, akkor azért frissülni fog a marketről?
És ha eltávolítom az appot, vagy újrarakom a teló szoftverét, akkor le tudom tölteni újra?
-
Something_
őstag
válasz
Sajnos csak egy chapter, plusz túl egyszerű :S
Amúgy az elején az a More kocka az mi? Ott valami Cranky-ről ír, hogy van játék, de nem találtam. -
hodostamas
addikt
Where is my Water-nek van karácsonyi, speciális kiadása, ami teljesen ingyenes, töltsétek!
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
TRob1
veterán
B O L D O G K A R Á C S O N Y T M I N D E N K I N E K !
-
dokee78
félisten
Már egyszer kérdeztem,de nem jött válasz.
Most ingyenes a Camera360ultimate,viszont a telom szervizben.
Ha rányomok,hogy install,akkor ha visszakapom a telot,akkor az ingyenes települ vagy a fizetős fog?Tudtok linket az adb telepítéséhez?
PCn gyorsan feltenném és ott installálnám a Camera360-at. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #26634 üzenetére
Azt nem tudom, mert a docs to go-t használom napi szinten, így ahhoz hasonlítom.
-
basaja
senior tag
hali
nem emlékszem,volt-e róla szó,de ha tehetitek,próbáljátok ki a marketen a pho.to lab nevű appot.Nagyon jó,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ezúton kívánok minden topiclakó droidrajongónak kellemes karácsonyi ünnepeket! -
válasz
atillaahun #26621 üzenetére
Hm, koszi, ezen valahogy atsiklottam...
-
Tomi0703
addikt
Bocs de már nem tudtam szerkeszteni.
Na itt a kép. -
Tomi0703
addikt
hmm... Letöltöttem Fancy Widget-hez a MIUI Weather időjárás felületet és kedd, szerdára felhős időt jelez de nem azt írja, hogy felhős hanem azt, hogy szar.
Csak érdekességképp írtam le.
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Egy olyan appot keresek, amivel egy rootolt ROM-ban le tudom lassítani az ablakanimációk sebességét. Spare Parts kilőve, nem működik.
Köszi
-
Sziasztok,
Megoldhato, hogy a Gmail app letoltse az osszes mail-t offline hasznalatra?
Gaz, hogy folyamatos online kapcsolat kell, mert mobil netem nincs es sokszor csak megakarok nezni valami infot a levelezesembol.Vagy ezt csak valami IMAP-os mail klienssel lehetne elerni?
K-9 Mail-t kiprobaltam, de eleg vicc volt, Nullpointerexceptionok, meg kifagy, meg nem lehet beallitani, hogy mindent leszedjen, de ne akarja egyszerre megjeleniteni, meg hasonlok.Ha tudtnatok valami ertelmes klienst ajanlani az jo lenne, nem akarok mailt kuldeni rola, csak szedjen le mindent es lehessen keresni, bar a legjobb az alap Gmail-es lenne, az tetszik, csak offline tamogatassal.
ZTE Blade-m van, Hungarian Fingerprint T1-el. -
atillaahun
veterán
válasz
zsolt19900 #26608 üzenetére
Erre nem gondoltam.
Szóval webkamera helyett kéne. Háthh-hmmm.
Nem lehetetlen, bár én sose próbáltam, mert szerencsére van előlapi kamerám, de valahol - talán pont itt, mintha olvastam volna, hogy mások már használták Skype-hoz, MSN-hez webkamerának. Program nevet sajnos nem fogok tudni mondani, annyira nem fogott meg a téma, csak rémlik valami.
Szerintem a megfelelő kulcsszavakra keresve a fórumban, vagy guglin, mint android+telefon+webkamera+skype vagy valami ilyesmik, juthatsz eredményre.(#26611) erikke17
Szvsz kevés szarabb App van a Market-en mint a faszbuk. Én már vagy hatszor letöröltem, persze ehhez annyiszor fel is kellett rakni.
Maradtam végül a böngészős változatánál. Meg mellette megy IM+-al a chat állandóba. -
erikke17
őstag
Üdv másnál is össze vissza mutatja az appokat a market? Gondolok itt arra hogy rámegyek Minden Alkalmazásra, aztán olyanok vannak elöl hogy Tiny Falshlight+led, Snowfall Free Live wall.... , SoundHound, Naked Scanner Free, Megaphone, ilyen 3-4 csillagos appok holott nevesebb appok szoktak elöl lenni Google maps stb..
Más: Facebook for Android 1.8.1 tényleg olyan gány lett mint ahogy a kommentekben irják marketen?
Előre is köszi. -
Fateys
tag
Lehet én vagyok a béna,de egyik naptár alkalmazással,naptár widgettel se tudom megoldani,hogy egy sima egyszerű egész hónapos naptárt varázsoljak valahogy a telóm egyik főképernyőjére...Mindig csak egy napos,aktuális napos naptár kerül ki,az adott nap teendőivel. Tud valaki olyan naptár widgetet,amin megoldható lenne az egész hónapos nézet kirakása?
-
zsolt19900
őstag
válasz
atillaahun #26604 üzenetére
saját magamat szeretném felvenni
így nem látom a képét a telefonnak, szóval nem-nem értetted félre
-
szaki04
senior tag
Nézzetek be ide telefonról m.getjar.com
Sok játék, felhasználói prg.ingyen van! Csak most pár napig.
Smart office plus, Beautiful Widgets, Guerrilla Bob, Samurai II: Vengeance, stb.
-
megint én
őstag
Hali!
Találkoztatok már az Easy Battery Saver progival?
Nálam az volt, hogy betettem az Energy save mode-t és kikapcsolt mindent. Viszont vissza már nem hajlandó. Megpróbáltam Letörölni, manuálisan visszaállítgattam mindent, de a T-mobilos internet az a 3G vagy mi a neve nem jön vissza. Személyesen a samsung üzletben sem tudták visszakapcsolni. Nem volt nálam a Garpapír, de azt mondták, valszín csak rendszerfrissítéssel menne. :S
Csinálhat ilyet egy kics.szett program? NebaszJa, és azóta újraindítás után sem jegyez meg szinte semmit.
-
atillaahun
veterán
válasz
zsolt19900 #26602 üzenetére
Őőő, lehet hogy pont a lényeget nem értem - most mit titkoljam ittam már néhány pohárral így vacsorára - de miben különbözik ez egy szimpla telefonos videofelvételtől?
Akkor is látod mit veszel fel. Mér akarod még ezt a monitorra is kirakni? -
petipetya
nagyúr
válasz
zsolt19900 #26602 üzenetére
Persze, a MyPhone Explorer mindezt tudja.
-
zsolt19900
őstag
Csináltatok már olyant a telefonnal, hogy rá van kötve usb-vel a pc-re és a kamera képe a monitoron látható és közben a telefonnal, vagy a programon belül, tudsz felvenni, szóval az lenne a lényeg, hogy lássam azt amit rögzítek, megoldható ez?
Remélem nem csak a fogj egy tükröt oszt csókolom verzió van, köszönöm a segítséget előre is!
A telefonra kell esetleg valamilyen app ehhez a mutatványhoz?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged