- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na vazze, megvettem az NFS Shift-et hogy mondom kipróbálom, erre még lehúz 150Megát.
És még a magyar nyelv se fér bele ennyibe. 
(#25001) Z0C!:
Az szép. -
-
fatal`
titán
Ja értem. Inkább szűrjön hosts fájlon keresztül, mert ha net kell egy játéknak (vagy egy appnak, ami méggyakoribb) akkor ez elég gáz.

(#24972) half 333: Nem kompatibilis, ki is írta nekem az nap. Persze warezzal megoldható de az itt tiltott.
(#24975) magyar777: Ha megveszed, akkor elvileg, ha netre kerül a telód és be vagy lépve az accoddal, akkor letölti rá.
-
-SamS-
tag
eddig az első meg a második nap vitte a pálmát szerintem

-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Én is folyamat ezekre koncentrálok (+Note Everything Pro-ra) de úgy látszik ketten nem vagyunk elegek hozzá.

Sebaj, még vissza van 62 app, reméljük legalább az egyik benne lesz.
-
TRob1
veterán
A mai 8. nyerőszám a:
-
TRob1
veterán
Akkor itt a
Need For Speed Shift, ez jó lesz?

Na még 2 a mai olcsókból:
-
ko9
addikt
Még nem lehet tudni mi várható mára?

TRob1: Tessék meg se kell kérdezni, már meg is van válaszolva
Mondjuk ezek közül semmi sem izgat 
Milyen telefonbeszélgetéseket hallgatsz te?
-
TRob1
veterán
Na elcsíptem 1 telefonbeszélgetésből 4 mai olcsó appot:
Spirit HD -
sssz
őstag
válasz
magyar777
üzenetére
miért ne tudnál? belépsz a PC-n a azzal a gmil címeddel, amivel a telón is be szoktál jelentkezni és megveszed. max akkor fog majd települni mikor újra bereggelsz ezzel a címmel a telódon (ha visszakaptad a szervízből) és felmész a netre.
szerk: upsz, megelőztek

Petie: akkor sajna magában az app-ban van valami úgy megírva, hogy csak ekkora lehet az 1×1-es widgetje. Még annyit hogy esetleg cseréld le a widget ikonját (képét) valami kisebbre.
-
aggleány
addikt
válasz
magyar777
üzenetére
Igen, lehet. A regisztrált címedhez mentik el a megvásárolt appot, tehát ha bejelentkezel a telóra a címeddel, akkor később is le tudod szedni az appot ingyen, mivel már kifizetted. Sőt, ha több telón vagy ugyanazzal a címmel, akkor mindegyikre le tudod tölteni.

csucsu21
Sajnos jól mondták, ilyet nem tudsz csinálni.

sssz
Hihi, 30 másodperccel győztem.
Nem baj, így már ketten is írtuk ugyanazt, így két szavazatunk van. -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Van egy lg kc 910es telóm (sajna nem androidos ) van rá valami mód hogy android op rendszert rakjak rá vagy ez alapból lehetetlen ?
egy topickban azt írták nem lehet gondoltam meg kérdezem itt is
Előre is köszönöm -
magyar777
tag
Lehet hülye kérdés de anélkül hogy letölteném a programot a marketről tudok ott vásárolni mert most a szervizbe van a telóm és egy hétig tuti ott lesz de ha közbe lesz valami jó kis akciós program azt megvenném és majd ha vissza kaptam a telómat utána telepiteném fel rá lehet ezt igy??? előre is kösszi

-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?

-
Foose
addikt
Sziasztok! Remélem tud valaki valami okosat mondani...Mostanában,(ma reggel is) egyre több progim van,amit widgetként használok,de a teló újraindításakor,vagy reggel bekapcskor eltűnik a widgetje.
Ezek 99%-a a telóra van telepítve. Pl az egyik névnapos progim csinája ezt,eddig minden bekapcskor újra kellett letöltenem,(marketről jön le nincs meg a telepítője) [asszem valami ixonos a gyártó,vagy forgalmazó]de ma reggel a battery info widget is ezt csinálta. A telón telepítve van,ott is van az alkalmazásokban,de ha újra hozzá akartam adni a widgetjét,nem volt ott a widgetek listáján
Ugyanígy jártam ma reggel a Wifi manager-el is. (2.1.6) Mi a franc lehet a baj?
Elég idegesítő,hogy mostmár 3-4 progi csinálja ezt bekapcskor. -
atillaahun
veterán
Nah végre én is megvettem az ADW EX-et, telóról nem engedte ez a szemétláda, de PC böngészőjéből már gurúl.

Bár a rend kedvéért intallation was successfull után dobott egy hibát, hogy the package was not signed correctly, de látszólag felment. -
-
sziasztok.
az akcijó keretében én is megvettem az ADW launcher EX-et, és lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
az ikonokat le tudtam kicsinyíteni, mert nekem a 100 pixeles ikonok nagyok voltak, de pl egy 1x1-es widget-et nem tudtam. erre van lehetőség? mert így elég gané, hogy kisebb, nagyobb váltakozik, bántja a szemem
-
ko9
addikt
Nem lehet valahogy eltávolítani az egyszer telepített appokat a My Libaryból? Tele van sok... azzal

-
ko9
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Általában mindig Class6-ost ajánlunk. A Class10 csak nagy fájloknál ajánlott, és kis fájlok olvasásánál/írásánál lassabb mint a Class6. Appok pedig mind kis fájlokat olvasnak/írnak.
Ne várj olyan számottevő sebességet, hogy most Class2-ről átváltok Class6-ra, és akkor most 3x olyan gyors lesz minden... -
petipetya
nagyúr
válasz
exp-uj
üzenetére
Class6 akkor jó neked, ha sok kis fájlt kell gyorsan írni-olvasni - jelen esetben ez a legmegfelelőbb a számodra ahhoz, hogy erre telepítsd az alkalmazásokat.
Class10 akkor kellene, ha nagyobb fájlokat akarsz kezelni az sd-n, pl. letöltésre vagy pendriveként használod.
Ezeket innen-onnan olvastam és jegyeztem meg, de majd a tapasztaltabbak megerősítenek vagy megcáfolnak ebben.
-
exp-uj
csendes tag
Üdv Fórum!
A kérdésem az lenne: van bármi jelentősége hogy egy tablethez milyen sebességű memóriakártyát használok?
Android 2.2-vel már lehet app-ot az sd card-ra telepíteni. Ha sd card-ról futtatok app-ot, minél gyorsabb a memókártya annál gyorsabb az app betöltése is. Elvileg, papíron.
De gyakorlatban vajon van ennek bármi észrevehető megnyilvánulása?
Most álltam át class2 kártyáról class 6-ra, és bizony a világon semmi különbséget nem tapasztalok.
Tapasztalat?Köszönöm
-
kymco
veterán
Köszönöm, a segítségetekkel megoldottam...
Az elixir admin Eszközkezelői beállításban jogot kapott a képernyő zárolására. Amint ezt elvettem tőle, le tudtam szedni.... -
kymco
veterán
Jó reggelt!
Le akarom szedni a telómról az elixir 2 admin add-on-t, de nem lehet. Se a marketen keresztül, se a teló program eltávolítási funkciójával nem megy.
Hogyan tudnék megszabadulni tőle? -
ko9
addikt
válasz
scream
üzenetére
Nem is olyan rég teszteltem egy jópár videólejátszót HD lejátszás. és hardveres dekóolás támogatottságát szem előtt tartva, és a BSPlayer nyert.
Sokáig használtam én is a Mobot, de amiket ott tapasztaltam átvittek a BS-re. Annyira kell figyelni, hogy a megfelelő CPU-csomagot fel kell mellé rakni! -
Mika1227
őstag
Keresnék profil készítő progit, plussz olyat amivel a fotókat mappába lehetne rendezni, meg saját sms hangot szeretnék adni ilyen progi is kéne!
-
scream
veterán
-
kerekfej
őstag
Sziasztok
Melyik a legjobb univerzális videólejátszó program szerintetek amelyik sokféle formátumot támogat?
-
doddencs
senior tag
adobe reader-en kívűl tudnátok ajánlani vmi pdfolvasót. egy pdf-emmel meggyűlik a baja.

-
ko9
addikt
Nincs valami megoldás Ad-Hoc hálózatra való csatlakozásra?
-
-SamS-
tag
(#24933) TRob1 :
én csak is akkor fogok vásárolni amikor a marketon már 22HUF van írva
ezt nagyon remélem megcsinálják androidra is mert ha nem akkor az anyukájukat a WB-nek

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sajnos van 1-2 program, ami honosítás után nem tud feltelepülni, pl a Facebook páran visszajelezték, hogy nem megy fel a telefonjukra (leggyakrabban ZTE Blade) Mi lehet a gáz, miért nem akar rá felmenni.
Eleve a program nevét és az ikont se jól olvassa ki, egy közönséges robotos zöld ikonja van meg az "eredeti" (rendszeres) neve ".com.facebook.katana"
Mi lehet a gáz?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Willhunting
üzenetére
Ha egyszer megvásároltad, onnantól a tied, és a market-ből letöltheted, nem kell újra fizetni érte, lényeg, hogy azt az account-ot használd, amivel vásároltál.
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok! Ha én most jól bevásárolok app-okból és később ROM-ot cserélek a telómon (legyalulok mindent), akkor a későbbiekben van mód visszaállítani a kifizetett programokat? Nyilván ennek így lenne értelme, de inkább rákérdeztek.
-
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
Jaja, akár minden ott dolgozó név- és szülinapján+nőnap+anyáknapja...
(Jah, és a különböző országok saját ünnepeit se hagyjuk ki) Asszem így le lenne fedve az év elég nagy része. 
(#24930) -SamS-:
Azért tégy 1 próbát, hogy mikor már "levadásztad" de még nem íródott át az ár ott ahol megveszed, akkor is vedd meg, és csekkold mit számláz (aztán meséld el nekünk is)...
-
TRob1
veterán
Jah, az előbb néztem egy interjút vele, aztán meghallgattam a számot is, mert még nem ismertem. (Nagyon is igazat mond, sztem nincs semmi baj vele, csak néhányan mást magyaráznak bele illetve nem fogják fel...) Huh, már nagyon off lett

(#24924) .:LoMAX:.:
Akkor csak sikerült, és valszeg meg is marad. De holnap még lesz lehetőség olcsóért megvenni (ha netán vmi gebasz lesz mégis).(#24925) F-ECT$:
Várni nem várom tűkön ülve, de azért kiváncsi vagyok mik lesznek még a puttonyban (a hármas kívánságlistámból remélem legalább 1 lesz benne az elkövetkező 7 napban).
-
F-ECT$
titán
Várom a 4-ik napi appokat

-
aktív tag
Érdekes a webes vásárlásnál is dobott egy hibát, hogy nem sikerült a megvétel vagy mi a szösz, de a kártyáról azért levonta, meg az app (ADWL EX) is megérkezett a telóra, remélem megmarad

10 perc után már a telefonos marketen frissítette nehezen magát, de a webes még mindig fexik

15dik perc után már a webes is felébredt
-
royalka
őstag
Good night all. Valami jó költségnyilvántartó progit nem tudtok mondani??
-
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
Igen, egy darabig gondolkodtam is hogy így már nem éri meg nekem.
De sajna a Can Knockdown 2-t úgyse tudom megvenni, úgyhogy ezzel spóroltam 4 áfát is, ezért aztán mégis megvettem az ADW-t.(#24918) aggleány:
Látod cicám, én összespóroltam
(igaz kényszerből, a hülye inkompatibilitás miatt
)De jó hogy szóba jött, mert el is felejtettem uninstallálni, a hely meg fogytán, úgyhogy most megtettem.
-
fatal`
titán
Az Asphalt6 azért ment vissza, mert nem kompatibilis a telóddal (csak Tegran megy elvileg).
Ha negyed órán belül uninstallálsz akkor az refund, úgyhogy azokat vedd meg újra.

Igen az ADW Exnél és a Beautiful Widgetsnél számolt áfát, 27ftba került. Gondolom EU fejlesztőtől nincs VAT, EUn kívülitől van. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom.

-
aktív tag
sziasztok
ADWLauncher EX-nél nálatok is akar áfát számolni?
$0,10 + (includes VAT $0.02)Sajna a mobilos marketen amikor venném ott meg hibát dob, más app-nál nincs hiba.
-
-
Thief
aktív tag
Végre egy hasznos topic. Holnap átnyálazom és felteszek ezt-azt. Külön kérdés, hogy mondanátok olyan task killert, ami nem nyír ki mindent? Amiben be lehet állítani, hogy mit és milyen időközönként lőjjön ki...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vki segítsen lécci egy kicsit sugarsync-ben...mért van az ha egy képet/vidót már a telóról felszinkronizáltam akkor még többször is megcsinálja az újra feltöltést...

-
fatal`
titán
válasz
Arween
üzenetére
Azért vont le 223at, mert 1$-t levon hitelesítési díjként, 35 napon belül visszakapod.
Volt net a telón? Lépj be marketre a telóról és töltsd le, elvileg engednie kell.
(#24897) Hurkafej: Angry Birdshöz van program a marketen, ami lementi a beállításait. ROOTolt telón Titanium Backup PRO, root nélkülin nem tudom van e megoldás.
(#24900) Arween: A PC-s market megy, nincs 10 perce, hogy vásároltam.
Aktív témák
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És még a magyar nyelv se fér bele ennyibe. 

Ráadásul ilyenek....
Mondjuk ezek közül semmi sem izgat 

Nem baj, így már ketten is írtuk ugyanazt, így két szavazatunk van.
RootRulez által magyar nyelven is elérhető a:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is tudom, hogy fogom összespórolni azt a pénzt, amit lenyúlt.