- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem ez tetszik:
-
aggleány
addikt
Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. Összesen annyi van, amennyit leírtam, de eddig nem zavart, mert amikor feltettem a Handcent SMS-t, akkor rögtön belőttem, hogy az az igazi, és jól is működött. Most a szoftfrissítés után meg megjön mindkét verzió
Na meglett! A beállítások menüpontban (nem az üzeneteken belül, hanem a sima beállítások pontban) vagy egy olyan, hogy SE alkalmazás beállításai, és ott figyel eldugva az összes ilyen lehetőség
Gyorsan kikapcsoltam mindent
Köszönöm a segítséget
-
aggleány
addikt
Nem megy. SE X10 Mini-m van, és nem jelenik meg ez a lehetőség. Ha nyitom az Üzenetek menüpontot, ott nemes egyszerűséggel csak az Új küldése, és az eddigi üzenetek jelennek meg. Vissza gombra kilép, Menü gombra törlést ajánl fel. Egy árva Settings-hez hasonló dolog nincs benne. A szoftfrissítés előtt jó volt, de most valamiért nem tudom kilőni, hogy jelezzen.
-
delbarta
senior tag
Nemrég tettem fel a 3CXPhone for Android (VoIP) programot. Abban van egy hívás rögzítés funkció. Tökéletes felvételt készít a beszélgetésekről automatikusan. Mindkét fél rendben hallható kihangosítás nélkül. Wav fájlba menti az sd kártyára. Szóval nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
quasimidi
aktív tag
Hmmm, lehet hogy igazad van (sztem mindkettőnknek) mivel a Google keze meg van kötve az androidnál az amerikai jog szerint hogy rögzíteni lehessen a hívásokat.
Ezt találtam, olvasd végig:
http://androidforums.com/t-mobile-g1/3228-possible-record-your-phone-conversations.html#post19989
-
Balinov
titán
8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos
-
Balinov
titán
pff...igaz,ott volt a menuben....koszi
Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?
Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?
-
Balinov
titán
Kulonoskepp ugy semmi, csak Hero-n a default HTC-s widgetet hasznalva mindig megtalalta a tartozkodasi helyet es 2/3G-n lehuzta hozza az idojaraselorejelzest, de Legend-en hiaba allitom be helynek Dublin-t (a tobbit eltavolitom), mindig Ireland-ot jelez es annak is mutatja az idojarasadatait.
-
Rickazoid
addikt
Milestone, 2.0-ás Androiddal. A ROM frissítési lehetőségeknek csat hétvégén akartam utána nézni, most nincs időm arra.
(#1057) Tonyo: nem, csak ha az alap programmal küldöm. Ha nem, akkor nincs pipa, se információ erről az sms adatai közt.
-
-
-
kaller1
veterán
Nálam egyéb gubanc is volt,még hívást sem tudtam fogadni,amíg futott a program.Az,hogy ez androidon nem megoldott még,picit csalódás nekem,főleg azok után,hogy még winmo smartphone-on is profi megoldások vannak erre,és ott kristálytiszta hangminőségű felvételt kaptam vissza...
PPC-n dettó.
-
Szafi77
tag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest