- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
Something_ #43934 üzenetére
Beautiful Widgets [link] Fizetős
Van benne egy olyan opció, hogy "hőmérséklet értesítések". Ha bepipálod, akkor kirakja a status bar-ra a hőmérsékletet. Ha pedig lehúzod a bar-t, akkor a képen látható módon ott lesz az időjárás. -
saphancs
aktív tag
válasz
Something_ #33270 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi van!? Nálam is lassu picit, de mondjuk egy optimus blackan el tudom nézni, ha a tieden is szórakázik!
Azzal meg egyetértek, hogy ne egy pötty legyen a hívó feje egy tepsin, amikor annó asszem a motorolám megoldotta már (igaz nem volt ekkora kijelzője) -
saphancs
aktív tag
válasz
Something_ #33265 üzenetére
Hm.. nálam nem csak lezárt képernyőnél van ez, hanem mindig! Pedig tényleg sokkal szebb így, de az említett dolog miatt lehet, hogy nem éli túl a következő rom cserét!
-
St3ven
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Két javaslatom is van (bár egyik sem a legelegánsabb), a Viber-használat szintjétől függ, melyik áll jobban kézre.
a) Hívás után töröld a CallMeter naplójából a viberes hívásokra vonatkozó bejegyzéseket.
b) Ha a viberes kontaktjaidat csak Viberen hívod, hozz létre nekik egy külön csoportot 0 Ft-os percdíjjal.
Illetve valahol mintha lenne opció arra, hogy hívás után felkínálja, hogy tarifát válassz, de ezt csak emlékezetből írom.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29941 üzenetére
Lehet, hogy csak Sipdroid használata esetén tudja megkülönböztetni a hívásokat
Legalábbis erre vonatkozó beállítás letölthető a CM3G fejlesztőjének oldaláról.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29939 üzenetére
Tedd a szabályok legelejére, hátha akkor jó! Ha akkor sem, akkor nincs több ötletem egyelőre.
-
droti25
őstag
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Én 2g-n használom és tökéletes a hang!
Hozzáteszem ha túlterhelt a viber szerver vagy épp javítják akkor szinte használhatatlan,de ez nagyon ritka! -
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Kipróbáltad, amit utólag írtam?
"Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásoknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et."
Tehát a korábbi (eddig használt) szabályoknál is módosítsd a SIP hívás beállítását "nem számít-"ról (ez az alapbeállítás) "nem"-re. Ekkor elvileg, ha nem SIP hívás, akkor a beállított tarifa szerint számol, ha meg SIP-en megy, akkor nem. Lehet, hogy a SIP hívásokra vonatkozó szabályt a többi elé kell tenni. Így SIP hívás esetén már nem megy végig a többi szabályon és nem számol percdíjat. -
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29929 üzenetére
Gyári híváslista gondolom csak azt jelzi, hogy hívtad az adott számot. Az mindegy, hogy mobilhálózaton, internet protokollon keresztül vagy füstjeleket generáltál egy programmal x percig. Lehet, hogy a CM3G-ben sem lesz megoldás a sip hívás beállítása, mert van olyan vélemény, hogy nem működik, mivel a viber nem sip-et használ. Valahol meg mintha azt írta volna a program készítője, hogy az mindegy, akkor is kezeli a program. Én nem próbáltam, csak egy ötlet.
Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásiknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Viber vs. Call Meter 3G már egyszer felmerült. Én akkor ezt javasoltam, de nem tudom, hogy bevált-e.
-
spiritex
veterán
válasz
Something_ #29902 üzenetére
Parancsolj:
Eavesdropper
Azt ne kérd, hogy ingyenes is legyen..
...és már nyomozhatsz is a feleséged után, hogy hűséges-e.. ; ). -
dokee78
félisten
válasz
Something_ #27660 üzenetére
Küldd át megpróbálom.
Nem találom a percdijakat hol állíthatom. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_ #27660 üzenetére
MediaMania S díjcsomagom van, tudnál egy beállítást ehhez küldeni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_ #27657 üzenetére
Köszi válaszokat.
Viszont ha rendesen be van állítva akkor pontosan mér? Meg kellene próbálnom nem átlépni a havidíjamat.
-
atillaahun
veterán
válasz
Something_ #26738 üzenetére
ShootME elméletben tud még videót, bár ha jól olvastam csak valami valami gyenge fps-sel. De ahogy láttam levették Market-ről, meg más helyekről is, sehol sem találtam.
-
hodostamas
addikt
válasz
Something_ #26738 üzenetére
amennyiben 1-2 éves sima OTP-s kártyád van, valszeg tudja
már a junior kártyáik is internet képesek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #26484 üzenetére
Így van, a wifi tethering keretében wifit nem lehet megosztani, csak mobilnetet.
Usb-n keresztül már igen. Két különböző dologról beszéltetek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Something_ #26484 üzenetére
Nem értem, nekem megy a wifi osztás is. Próbáltad kikapcsolni a mobilnetet, és akkor megosztani a netet?
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Something_ #26460 üzenetére
Beállítások -> vezeték nélküli és hálózat -> usb megosztás?
Mp
-
porse
őstag
válasz
Something_ #26474 üzenetére
Nem lehet.
Felvenni meg a screencasttal tudsz.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Na hogy állsz a Pulykákkal? Ma játszottam először vele, 25.550 egyelőre az egyéni rekordom.
-
zool1
őstag
válasz
Something_ #26183 üzenetére
Köszi a linket, feltettem, de sajnos nem vált be. Más! Geocaching-hez keresnék, valami androidos programot, de lehetőleg olyat, ami offline térképet használ. G:hu, locus pro, c:geo, geocaching, melyik használható rendesen csak offline térképpel?! Előre is köszi a válaszokat!
u.i.: használtam a keresőt, azért kérdezem.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #26061 üzenetére
Nem hagyományosban.
-
pethYeti
addikt
válasz
Something_ #26039 üzenetére
Elküldenéd nekem a beállítást. Én nem jöttem rá hogy lehet 1500Ft-os havidíj alá besorolni a T-s sms+hívásokat. De ha elmondod az is bőven elég.
-
TRob1
veterán
válasz
Köszi (meg mindenki másnak is)
Nem lesz egyszerű menet, úgy látom (még a végén hagyom is a francba, aztán majd mindig csekkolom a T-honlapon az aktuális egyenleget
)
Keresek vmi magyar leírást hozzá, mert ez sztem rajtam kifog.Más:
Akit érint, a GoLauncherEX-hez mától elérhető Marketen a friss hunosítás.
(#26045) dokee78:
Köszi(Közben ugyanezt megtaláltam + 1 másikat is) Csak összejön vmi belőlük
-
adam3
aktív tag
válasz
Uram!
Egy beállítást ha szabad kérnem akkor legyenszíves feldobni valahova... Sík ugyanezek kellenének nekem is, de az NG-s változatot nem lehet ennyire jól belőni.
Dánke!
-
válasz
Something_ #25908 üzenetére
Pedig valóban jó játék, kár, hogy telefonon nem igazán jól játszható, hiszen a lehetőségeket nincs hová felírni...
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25905 üzenetére
Minden kis négyzetben (3x3), minden sorban, minden oszlopban legyen meg minden szám 1-9-ig
(egyformák nem lehetnek egy sorban sem és egy kis 3x3-as mezőben sem) Kész.
-
F-ECT$
titán
válasz
Something_ #25894 üzenetére
Ne keverd az adatforgalmat a hálózati móddal.
2g-n és 3g-n is lehet beszélni is, és adatot is forgalmazni.
Adatforgalom kikapcsolására egy csomó widget van, ilyen pl az Elixir.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Something_ #25890 üzenetére
nem akarok uj számot,ezt és néhány másikat vállalkozás miatt vettük,több száz embernek küldtem már el ami ráadásul egy elég jo szám.ezért keresek valami blokkolo progit.
-
gPéter
tag
válasz
Something_ #25894 üzenetére
megnézem,köszi!
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25827 üzenetére
Köszi, megtaláltam XDA-n
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25824 üzenetére
Fel tudod rakni az APK-ját valahova? PÜ-ben is jöhet
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25822 üzenetére
Ezt más telora rá lehet babrálni valahogy?
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25813 üzenetére
Aláírásodban mi az Amazecam?
Biztos jó télen is a GTA3 3,5 inch fölött és megfelelő hardverrel.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Something_ #25688 üzenetére
Köszönöm szépen!
Pont erre gondoltam, mert olvastam valahol, de elfelejtettem a nevét!
-
Tyer
őstag
válasz
Something_ #25666 üzenetére
Rootolt a telom
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25626 üzenetére
Kipróbáltam, egyik kezemen a vérnyomásmérő, másik kezemben a teló ezzel az appal. 10 mérés után - mérések között tartottam 10perc szünetet (igen ráértem
) - átlagban 2(!!) eltérés volt. Pontos eredményekre nem pontos természetesen, viszont nem rossz egy ilyen apptól...
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25618 üzenetére
Csak kár hogy ez már nem fedi a valóságot... azóta csak az LP nem fejlődött semmit, a másik 2 meg bőven (főleg a Go)
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Something_ #25618 üzenetére
Köszi szépen!
Most Go Launcher Ex van fent, de lehet megnézem milyen az ADW is.
-
pockos13
aktív tag
válasz
Reméljük hogy benne lesz a következő listán.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #25564 üzenetére
Dupla.
-
fatal`
titán
válasz
Az én telefonomon is lehet, de gondoltam megnézte már a kikapcs (vagy a home) gomb hosszú nyomását, és nem talált ilyen menüpontot.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #25569 üzenetére
Akkor a Sense 3.0-nak köszönhető a képlopás funkció. Köszimaz infót.
-
-SamS-
tag
válasz
Something_ #25566 üzenetére
úgy értettem, hogy pontosabb, mennyire jelez előre, szebb, skinek stb. konkrétan ezek érdekelnének
-
goodluck
tag
válasz
Something_ #25569 üzenetére
2.3.3-al nem megy...
-
goodluck
tag
válasz
Szia!
Megprobaltam az alltalad leirt 2 variaciot, de sajna nem megy....
Egesz pontosan az elohivott IMEI szamomat szeretnem a keszulekkel lefenykepezni valami PrtSc megoldassal.... Van erre valami 5leted esetleg? -
petipetya
nagyúr
válasz
Wildfire S-re mostanság adták ki a 2.3.5-öt. Azzal már root nélkül lehet képernyőmentést csinálni a power+home gomb együttes lenyomásával, ahogy a többi 2.3.5+3.0 HTC-vel is.
-
r4z
nagyúr
válasz
Something_ #25535 üzenetére
Nem lehet.
-
ertz
aktív tag
válasz
Something_ #25533 üzenetére
Annyi szabad memóriám még akad.
De nem ettől függ az egész, hogy most mennyi memóriám van igazából, hanem ha a market eldönti, hogy márpedig nem fogom letölteni a telóra... akkor nem.
Az lenne a jobb, hogy megengedi letölteni, én megnézem, hogy jó-e, rendesen fut-e, és ha nem 15 percen belül visszakérem az árát. Ha meg igen mindenki happy. -
TRob1
veterán
válasz
Ilyen drágán játékot, válságidőben?
Egyébként te vagy az az 1 értékelő? -
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25453 üzenetére
Közben meglett.
Viszont találtam egy jobb betűtípust. -
Probert75
addikt
válasz
Something_ #25179 üzenetére
Úgy van ahogy fentebb írták! Autómatikusan nem kezdi el visszarakni a market, még a Titanium sem. A telefonon megnyitod a marketet és ott van a my apps. Onnan fel tudod rakni mindet, ha nincs TitaniumBackup mentésed.
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #25179 üzenetére
Félreértesz. Automatikusan nem fogja visszarakni egyiket sem. Csak a fizetősnél amikor visszarakod, akkor már nem kell fizetni. (feltéve ha azzal az accounttal jelentkeztél be a telón, amivel vetted az alkalmazásokat.)
Webes felületen azért látod installáltnak, mert romoláskor nem leinstalláltad a programokat, hanem csak legyaktad őket. Így a market nem értesült arról, hogy neked már nincsenek fent ezek a programok a telefonon. Van a marketen kívül még pl az appbrain, azzal is lehet feltenni programokat. Na nekem aztán van már nagy összevisszaság ezeken az oldalakon, hogy mi van fent. Volt pár androidos telefonom és romolok folyamatosan. Nem tudják követni az oldalak.
A lényeg, hogy fel kell tenned újra ami kell. Mentéshez pedig ha rootolt telefonod van, akkor a Titanium backup programot javaslom. Nagyon szépen le tud menteni mindent a beállításokkal együtt.
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #25175 üzenetére
Mivel mentegettél? A market nem fogja visszarakni a programokat. Annyi, hogy amit már megvettél, azt fel tudod rakni ingyen. (kvázi, mert egyszer már fizettél érte.)
-
llaszlo
veterán
válasz
Something_ #24619 üzenetére
Ha egyről beszélünk akkor én ebben nem találtam ilyet. Pedig az nagyon jó lenne.
Most próbaképp megnyitottam és a 11:35-ös adatok vannak ott. Végülis az is elég ha mai adatokat látok, csak ne a tegnapiak vagy korábbiak legyenek.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Bavid
senior tag
válasz
Something_ #24465 üzenetére
Oké, csakhogy én swype-ot használok, azon meg egy irányba lehet csak ékezetesen írni, tehát az kéne, hogy a go sms átalakítsa nekem, de nem igazán csinálja..
-
Tyer
őstag
válasz
Something_ #24495 üzenetére
Tökéletes lenne nekem, ha iylen lenne...
Ezért lesz a köv telom HTC...
-
Tyer
őstag
válasz
Something_ #24492 üzenetére
Nekem ez pont tetszik
De Sensation-ön godnolom már kisit más az alap -
decoati
aktív tag
válasz
Something_ #24378 üzenetére
A Popup Notifier lett a befutó, bár a NotifierPro tetszetősebb lenne, de ennek csak a fizetős verziója tudja a permanent módot, az ingyenesben az ablak kb. 5 sec után eltűnik, mint az egy jól nevelt popuphoz illik. De mindkettő tökéletesen teszi a dolgát (ugyanaz a készítője), a NotifierPro elméletileg a WidgetLockerrel és a Magiclockerrel is együtt tud dolgozni. Na majd ha lesz egy tetves Mastercardom...
Köszi még egyszer.
@ hunfatal: "Starting from Gmail 2.3.5, Google doesn't allow 3rd party apps to access Gmail application data. This means that Missed It! is unable to obtain "directly" the number of unread emails on Gmail. You can yet monitor for new Gmail messages if you add it to Missed It! as any other regular application." volt már egy próbám egy hasonló appal, működött is, de akkora csúszás volt a notify sound (tehát a beérkezés) és a "missed" jelzése között, hogy volt amikor már rég a mailt olvastam, mikor még be sem jött a jelzés. A fentiek a gmail notify kimenetét használják, nincs időcsúszás, viszont nem tudják kiírni a feladót/fiókot. A Tasker ugyanezt az elvet használja a notify monitorozására. Azért kösz. -
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #24378 üzenetére
-
decoati
aktív tag
válasz
Something_ #24376 üzenetére
"Emails (Only works if you have a K-9 email client...)" pedig nagyon jól néz ki, de találtam itt még párat, amit érdemes kipróbálni, köszi!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Something_ #24270 üzenetére
Mármint a monitoron!?
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #24260 üzenetére
akkor kérhetem h ne legyen lóvéságos ?
-
Foose
addikt
válasz
Something_ #24228 üzenetére
Amánzsír,teccik
De nekem sajna csak Telenor One Touch-ra futotta...
-
Foose
addikt
válasz
Something_ #24224 üzenetére
Na hát akkor ez is jó cucc.
Már most nálam is változott egy fokot. Én ezt nem értem
-
Koga777
tag
válasz
Something_ #24177 üzenetére
A skydrive-ra csak max. 100 MB-os file-t lehet feltölteni.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24187 üzenetére
Az ilyen linkek csak azt szolgálják, hogy te is és én is jobban járjunk (jelen esetben +1Gigával
)
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24184 üzenetére
Aláírásom utolsó linkje? Minus. 10GB tárhely (szintén növelhető), ide is mindenféle kliens van (Android is), és ez csak tárhely, szeded amit akarsz, pakolod amit akarsz.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24180 üzenetére
Tessék, magyarul kis help.
-
doddencs
senior tag
válasz
Something_ #24177 üzenetére
A public mappa annyiban különbözik a többitől, hogy olyan emberkével is meg tudod osztani a tartalmát (egy linkkel), aki nem használ dropboxot.
Photosnál is ez a helyzet, ha a megfelelő linket megosztod, lehet neten nézegetni a képeid (picasa-hoz hasonló). Letölteni se kell.
De ezeken a mappákon kívül is szabadon létrehozhatsz újakat, amiket ha nem osztasz meg senki (konkrét, dropbox-szal rendelkező személlyel), ugyanúgy csak te fogod elérni, neten dropboxba bejelntkezve. Ha megosztod, akkor a mappa szinkronizálni fog az adott személlyel. De érdemes elolvasni a mappákban szereplő pdf-eket, a dolgok mikéntjéről.
Skydrive-ról nincs infóm.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #24175 üzenetére
Ez természetes.
Ha feltöltöd a szeróra (bármiről) azt neten teszed.
-
ofive
csendes tag
válasz
Something_ #24122 üzenetére
Köszönöm a gyorssegélyt!!!
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #24110 üzenetére
A témához hozzákötve, Samsungra létezik ilyen (vagy hasonló) lehetőség külön program nélkül is. Csak a beállításoknál be kell kapcsolni és a telefon a Samsung Dive oldalon belépve szépen kontrollálható. Van tracking, távoli lock, csengetés stb. Tudom hogy ez neked nem feltétlenül megoldás, csak gondoltam megemlítem, hátha hasznára válik valakinek.
-
dokee78
félisten
válasz
Használtam.
Ha ki van kapcsolva akkor is bekapcsolja a GPS-t elvileg bár nem láttam jelét,hogy be lenne kapcsolva.
Híváslistát is megmutatja. -
Something_
őstag
válasz
Sajnos lejárt az 5 perces szerkesztési opció, szeretném még kiegészíteni.
Keresgélés után, találtam még 2 appot a SeekDroid mellett:
- Wheres My Droid - 67.000-en töltötték le, gondolom ez is hasonló
-Android LostLegtöbben ugye a Weheres My Droidot töltötték le, mivel ingyenes. A SeekDroid 1200 ft, azt kevesebben töltötték le. Viszont hogyha a SeekDroid megbízhatóbb, jobb és többet tud, simán megér 1200 Ft-ot.
Ha esetleg valaki tudna segíteni, az ne tartsa magában, köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #24091 üzenetére
Ha a beállítások / adatvédelem / mentés + helyreállítás be volt jelölve a gyalu előtt, akkor elméletileg a gmail név és jelszó beírása után a Market automatikusan visszatelepíti az alkalmazásokat. De csak azokat, a beallításaikat nem.
-
sssz
őstag
válasz
Something_ #24091 üzenetére
menj be a PC-n a marketbe, ott a fiókodban megtalálod az eddig telepített összes appot. csak sorban az installra kell nyomni és feltelepül újra. amit már megvettél azt újra fel tudod telepíteni.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23994 üzenetére
Ja és eddig ez kíméli a legjobban az aksit.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23992 üzenetére
Hát nem tom, nekem csak a Call Meter 3G adja a legjobban... Olyan bonyolult dolgokat is be tudtam vele állítani, amiket még egyszer nem tudnák megtalálni/megcsinálni...
Kiket számoljon féláron, miket ne számoljon egyáltalán mennyi ingyen sms-em van hálón belül és melyik hálózatba mennyibe kerül, ésatöbbi. -
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23953 üzenetére
köszi az infót!
-
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Ilyen dokkolót honnan és mennyiért lehet beszerezni a legjobb áron?
-
nexusking
aktív tag
válasz
Something_ #23843 üzenetére
Igen, próbáltam resartrot, de semmi változás.
Ha nincs senkinek jobb ötlete, akkor megpróbálkozom egy factory resettel szerintem. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Tojok rá, eddig sem zavart, mert nem tudtam.
Viszont még mindig kéne egy olyan widget, ami kirakja képernyőre az ébresztés idejét. -
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23907 üzenetére
Nem alakul ki itt semmiféle vita, hisz az tény hogy nem ébreszt és nem is ébresztett soha, tökmind1 milyen ébresztő appot teszel rá...
(#23906) s7evcsenko:
A ZTE Pengére is azt írja, persze az se ébresztett még senkinek kikapcsolva.Na ezért nehéz az internet világában. Most el kell döntened, hogy egy nívós oldal hozzáértőinek hiszel, vagy egy senkinek (nekem)
(#23910) HGabor89:
Neked csak a vita része miatt mondtam."Nem lehet, hogy symbian volt először a telefonon?" - Hehe. Valszeg inkább nem is ez a telefon volt az az elején, hanem még az előd.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23884 üzenetére
Ha a kalácsot nem vajazza meg (persze tudom, csak Android kompatibilis elektromos késsel lehetséges
), akkor már nem is érdekel.
-
dokee78
félisten
válasz
Something_ #23881 üzenetére
Szívja az akkut rendesen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #23841 üzenetére
Dettó ezt a kombót használom.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23825 üzenetére
A PowerAMP egy szar.
(#23829) Land:
Dehogynem(Egyébként csak vkitől kiollóztam, és átírtam az app nevet
)
(Mondjuk nekem tényleg jobban bejött a Winamp, míg rá nem leltem a MortPlayerre
)
-
samfishR
senior tag
válasz
Something_ #23813 üzenetére
PowerAMP-re plusz 1, egy ezrest megér, elég fullos lejátszó, pláne a legutóbbi update óta.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #23825 üzenetére
A Winamp egy szar.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #23813 üzenetére
PowerAMP a legjobb, van 15 napos trial a marketen.
(#23814) kmisi99: SwiFTP
(#23815) dokee78: droid VNC server BETAMég nem próbáltam, próbáld ki.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
Köszönöm! Bár ez nem segített, ugyanakkora maradt a hangerő, hiába nyomtam rá +4re. Ez mitől lehet? Vagy ez is csak root után működik?
-
Adamis
őstag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
De gonosz...
-
Probert75
addikt
válasz
Something_ #23644 üzenetére
Car mode a marketről.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest