- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa #25979 üzenetére
A netes kártyás fizetéshez rengetegszer le lett már írva, hogy csak olyan kártyát szabad használni, amit direkt netes vásárlásokra adnak ki a bankok. Ezek banktól függően különböző biztonsági megoldásokat használnak pl. elkülönített számla van hozzá, ahová a vásárlás előtt annyit töltesz fel amennyit fizetned kell vagy sms-sel aktiválható tranzakciós időablak, stb. De a nem netes kártyáknál, szerintem mindnél be lehet állítani limitet is, ami a lopástól nem véd de korlátozza az elszenvedhető kárt. Persze, mint minden biztonsági eljárás kényelmetlen és korlátozza, kényelmetlenségre kényszeríti a tulajdonost is.
-
chab7
addikt
válasz
schawo #25997 üzenetére
Ha nem is ilyen drasztikus a helyzet, azért odafigyelni mindenre nem árt. Az úton, fizetésnél, a fűtés állapotára stb. Ne legyünk már birkák, (vagy épp majmok a fán, ahogy utaltál is rá). Főleg a hírekkel kell óvatosan bánni. Eszköz az, és nem minden esetben a tájékoztatás a célja.
Meg kell ebben a világban találni azt a zegzugos kis utacskát mindenkinek amin előre tud haladni és nem csak bolyong(Na ezt jól megmondtam én is
)
(Jó az aláírásod)
-
válasz
Fehércápa #25985 üzenetére
Tehát ebből következik, hogy nem szabad bankkártyával fizetni, sőt bankkártyát birtokolni, egyáltalán.
"Azt írta az újság", hogy évente ezrek halnak meg az utakon. Ebből az következik, hogy nem szabad közlekednünk. Sőt olyat is írt az újság, hogy évente többtíz ember hal meg szénmonoxid mérgezésben. Következtetés, nem szabad bekapcsolni a fűtést, de még biztosabb, hogy nem is tartunk otthon kazánt. Végső következtetés, legfőbb ideje visszamászni a fára.
-
Jano_023
őstag
sziasztok,
Az aksi ideje a telomnak megcsappant kicsit mostanában. Lehet feltettem valami progit ami folyamatosan fut. Mivel tudom megnézni hogy melyik progi mennyit fogyaszt? köszi
-
chab7
addikt
válasz
És nekem ennek megint csak valami kamuhír szaga van.
Valahogy nem tudom nem azt gondolni, hogy vagy a külföldi benzinkutakat akarja a magyar háttérbe szorítani kicsit, mert ugye ha ott rizikós a kártyás fizetés - márpedig sokan vásárolunk azzal - akkor majd a magyarhoz megy tankolni az illető, vagy valahogy a karácsony van benne a stikliben , de erre a konspirációra még nem jöttem rá csak lappang az agyamban -
jegenye77
addikt
25961-re valaki?!
-
Mika1227
őstag
Egy olyan app kellene amivel profilokat tudok állítani, olvastam a hsz-ket rengeteg féle van nekem egy egyszerű kéne!
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #25983 üzenetére
- az ismerősöd aktiválja magának ezen a linken
- rámész az adatlapjára és máris látodKicsit katyvasznak tűnik így elsőre.
-
Fehércápa
aktív tag
Abban igazad van,hogy fölösleges pánik hangulatot kelteni,nem is állt szándékomban
A leütős-elrablós hasonlítás azért sántít,mert ott pl lehet védekezni,ahogy te is írtad, pl ezért nem hordom a farzsebemben a tárcám.
Akármennyire hihetetlen olvastam,hogy nem a market által lettek megkárosítva, sajnos azonban az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy minden ilyen adatbázist megszereznek, feltörnek előbb vagy utóbb.
Számtalan példa volt rá, hirtelen a Sony playstation jut eszembe,ahol az összes net előfizető bankkártyás adatait megszerezték.
És hány olyan lehet,amiről nem tudunk,mert nem akarnak pánikot kelteni és rontani a saját bizniszüket.
A marketre is ez vár előbb vagy utóbb sajnos.
Bocs az OFF-ért. befejeztem a témát.Schawo Igen,valószínűleg,ha ezt ennek a benzinkútnak a fórumára írtam volna tegnap, ott is ezt a választ kaptam volna.
-
petipetya
nagyúr
Hogyan lehetne előcsalni ezt a facebook timeline nevű valamit?Utána olvastam.
-
válasz
Ha elolvastad a cikket, akkor láthatod, hogy nem a market által lettek megkárosítva, hanem tankolás közben.
Ha a farzsebedben hordod a pénztárcád, akkor is ki vagy téve a rablásnak, akár még agyon is üthetnek egy-két ezresért.
Ezért szerintem fölösleges pánik hangulatot kelteni. -
Fehércápa
aktív tag
EZ a bajom a kártyás fizetéssel neten...
-
dokee78
félisten
Ma még lesz akciós app?
-
Met
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #25879 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy csak azt tudod letiltani akinek tudod a számát vagy olyat, hogy ha rejtett a hívó száma. Szerintem azt is lehet hogy csak azok hívhatnak akik benne vannak a telefonkönyvedben de akkor meg olyan nem tud felhívni aki nem dugni akar csak még nem tudod a számát.
Szerintem kérj másik számot, neten nem nézted nincs e fent a hirdetés?
-
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Milyen Office progit ajánlatok xTAB-ra?
Milyenekkel érdemes foglalkozni?
Még sose volt Androidos készülékem ez az első és szeretnék egy kis út mutatást hogy miket és milyenekkel érdemes tele telepíteni.Köszönöm a segítséget!!!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Kicsit off a kerdesem, sorry.
Havi 150mega net mire eleg egy androidos telon? -
jegenye77
addikt
Milyen progival látom wifin keresztül az asztali gépem?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, milyen MP3 letöltőt használtok?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #25952 üzenetére
Az összeset levették egyébként, csak kb. a magyar kivételével az összes vissza is került rá 1-2 napra.
---
Volt 1 ilyen kiírás náluk, de már a múlt héten:
"For this time, we update the translation files after releasing GO Launcher to android market (maybe Tuesday or Wednesday), and recycle translated completely files on Friday. So there will be some difference between the Language pack and GO Launcher. It’s hard for us to make them match up perfectly.
Anyway, thanks for your great effort for helping us to translate GO Launcher."
(#25950) Psychonaut:
Olyan ismerős ez a link. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Psychonaut #25950 üzenetére
Nagyon köszi, azt hittem nálam a baj...
-
fatal`
titán
válasz
Köszi.
Nem értem miért kellett levenni a marketről
-
kavics325i
őstag
válasz
Danke
-
fatal`
titán
Pár napja valaki belinkelte a magyar fordítás apkját a Go Launcher Exhez. Meg tudná tenni mégegyszer?
Nem találom a hsz-t.
-
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani xTAB-ra office progit?
Mert ilyen szutyok demokat találtam de az semmi.
Word,Excel,PPTKöszi!!!!
-
vinikorn
aktív tag
Ez a Call Recorder I Total Recall a regisztrációkor kéri a telefonszámomat: [link]. Megadhatom?
Nagyon bonyolult regisztrációs folyamatot kér. Kipróbáltátok? Mit kell csinálni a regisztrációkor?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
fatal` #25771 üzenetére
Ezekben sehol sem olvasni, hogy lehet fizetni vele.
"Ezek szerint a PayPal-számlával ki lehet majd egyenlíteni az Apple App Store-ban, a Blackberry App Worldben és az Android Marketen vásárolt alkalmazások ellenértékét is."
A hangsúly a "majd" szón van. És ez azóta sem változott, legalábbis az Android Market esetében.
-
retroid
senior tag
Ezen az lg cameran kivul melyik jo még?
-
retroid
senior tag
válasz
hodostamas #25941 üzenetére
-
retroid
senior tag
Melyik ingyenes kamera progit érdemes felrakni?
Videofelvételre kéne fotózás mellékes
-
adam3
aktív tag
Sony Ericsson Xperia Ray
2.3.4-es alap ROMNagy volt a lendület és azthittem másik naptár menni fog az alap nélkül...
Na de ahogy nézem nem sok esélyem van, szóval factory reset maradt...
mekkora egy hülye vagyok
-
adam3
aktív tag
Az para ha titaniummal letöröltem a gyári naptárat és most a gemini calendar sem megy? van valami visszaállítási lehetőség a factory reseten kívül? 4 napja ezt a szart állítom, nem akarom elölről kezdeni...
-
TRob1
veterán
Nemtom volt-e, de még ez is bekerült a mai "occsókaságok" közé:
-
doddencs
senior tag
nem tudtok esetleg olyan óra widgetet, ami 4*1-es, és tudja mutatni a rendszer adatokat (ram, memória, sdmem, aksi..) is. Olyan kéne nekem, mint a Sense Analog Clock widget, csak 4*1-ben.
Ha nincs ilyen, 4*2-ben van más alternatíva?
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #25859 üzenetére
Az is bankfüggő, OTPnél pl. lehet vele neten fizetni.
(#25914) jer1cho: Mindenhonnan kikapja, rendszerszinten. Böngészőből sem éred el őket utána, mert hosts fájlt szerkeszt.
(#25915) pethYet: A Swift valóban pontosabb, de én a Smarttal is jól tudok írni. És az legalább kezelii az ékezeteket a qwerty billentyűzeten is rendesen. Ennek ellenére, ha bekerülne ez a funkció a swiftkeybe, akkor váltanék rá. Úgyhogy vannak hibái a swiftkeynek is, persze kevés embert érint, mert kevés telefonon van fizikai qwerty.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #25914 üzenetére
Tessék. (Mondjuk megvenni nem tudod
, de van
)
-
valaki tudna segíteni, hogy android WidgetLocker-nél hogy lehet az órát szerkeszteni mert mindent tudok csak azt nem, neten meg van 1-2 jól kinéző lockscreen.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel konnyen, gyorsan, egyszeruen lehet a hangeroket szabalyozni valamki widget formajaban. Ha lehet ne tul nagy es epeg ha csak ennyit tud.Koszi
-
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #25914 üzenetére
Igen, minden alkalmazásból eltünteti.
-
TazLeacher
nagyúr
Az AddFree leszedi az Angry Birds-ből is a reklámokat? Mert Ami játékom van, és van belőle fizetős, megvettem, de ebből nincs. Ettől függetlenül onnan is kikapja?
-
Fuvesz
csendes tag
Ha belépek a marketbe, bármelyik app-nál azt írja, hogy nem rendelkezem, kompatibilis készülékkel, azoknál is, amiket korábban töltöttem le, és jelenleg is használok. Így persze most semmit sem tudok letölteni, akár fizetős, akár ingyenes. Tudna valaki valamilyen tippel segíteni?
-
dokee78
félisten
Miért egyforma az arcotok?
Hát nem lett trónfosztás,maradtam a Smart keyboardnál.
Vannak jó ötletek a Swift key X-ben,de a Smart jobb. -
válasz
Something_ #25908 üzenetére
Pedig valóban jó játék, kár, hogy telefonon nem igazán jól játszható, hiszen a lehetőségeket nincs hová felírni...
-
dokee78
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #25896 üzenetére
Sanity,a fizetős.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25905 üzenetére
Minden kis négyzetben (3x3), minden sorban, minden oszlopban legyen meg minden szám 1-9-ig
(egyformák nem lehetnek egy sorban sem és egy kis 3x3-as mezőben sem) Kész.
-
vinikorn
aktív tag
Nincs valakinek kedve elmagyarázni, hogy ezt a Sudoku játékot hogyan kell játszani: [link]?
Köszi.
-
Something_
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25899 üzenetére
Csinálsz egy fehér listát vagy minden héten fekete listára rakod az új embereket?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged