- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
zsolt19900 #25695 üzenetére
valószínűleg automatikus frissítésre van állítva. menj be a marketbe, menü gomb, saját alkalmazások, ott bökj az adott alkalmazásra, aztán a cancel-re (mert gondoloom akkor is tölteni akarja majd), utána vedd ki a pipát az automatikus frissítéstől.
esetleg mindezek után próbáld meg, hogy most böksz az update-re , hátha ezek után gond nélkül leszedi.
-
DemonDani
addikt
-
kerekfej
őstag
-
Hanon
tag
Kérdéssel fordulnék kicsivel hozzáértőbbekhez, a helyzet az, hogy van nekem egy Astrom, ami ugye alapjában véve file manager, de lehet vele folyamatokat is kilőni.
Kérdésem az, hogy Astro jó taskkiller-e, vagy töltsek le mellé egy kifejezetten csak taskkill appot?
Túl sokat igazából nem használnám, alapjában véve elvagyok azzal, hogy a beállításokban lévő futó szolgáltatásokból lövöm ki őket, de mikor néha 100 mb ram alá jutok és eldurran az agyam olyankor jó érzés benyomni egy "kill all"-t. -
zsolt19900
őstag
nagy kérdésem lenne, mert már kezdi szétvinni az agyi állományom....
egy appot, ha tölt és tölt de sose jön le, nevezetesen engri börgsz, hol tudom azt mondani a marketnek, telefonnak, hogy köszi, de nem kérem
vagy negyedszerre próbálja letölteni, de eljut 100 százalékig és nem installálja fel, telefont újraindítom, újra elkezdi leszedni
köszönöm a segítséget előre is nektek
azért lenne fontos, mert eszi a telefonom akkuját mint a frász, hogy mindig le-le akarja tölteni az appot
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Google Mapsot át lehet tenni szerintetek az sd kártyára problémamentesen?
Azért érdekelne az infó, mert ma frissítettem, és kicsit meghízott, már majdnem 10 mb, és így sokat elvesz a telefonom amúgy sem végtelen belső memóriájából, ezért szeretném áttenni sd-re, mert a widgetjeit amúgy sem használom.
Válaszotokat előre is köszi!
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25690 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, használom is. (egyik a bal alsó sarokba van, a másik a jobb alsóba
Nekem jobban bejött a Wave Laucnher, habár lehet, hogy azért mert a SwipePad a 4,3-on kicsit nagy
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Something_ #25688 üzenetére
Köszönöm szépen!
Pont erre gondoltam, mert olvastam valahol, de elfelejtettem a nevét!
-
Tyer
őstag
Jol érzem, hogy Swift Keyhez nem lehet témát tettti, csak az eredeti 4 van?
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25682 üzenetére
Én használom a Swipe Pad-ot és a Wave Launchert is, mindkettő nagyon jó.
-
Cartman023
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem az lesz a legjobb ha kipróbálom, de lehet nekem is az lesz a baj, hogy sok a widget a képernyőn.Valaki nem tudja mi a neve annak az appnak, ami valami olyan csinál, hogy balról jobbra húzom a képernyőn az ujjam, és előjön egy olyan képernyő amire kirakhatom a gyakran alkalmazott appokat?
(megkeresném a gugliban is de, nem nagyon tetszik neki az én megfogalmazásom
)
-
Foose
addikt
Ezt látta már valaki?
Bocsánat a nagy képért! -
-
chab7
addikt
válasz
Cartman023 #25668 üzenetére
Nálam sem eszik többet mintha sima kép lenne (így már 2:1
).
Én mérem is a Battery Monitor Widget-el, és nyugalmi helyzetben ha live wallpaper van fent akkor ugyanúgy 10mA körüli a fogyasztás, ha meg aktív a képernyő akkor amúgy is használat függő éppen mi fut. De teszem azt ha live nélkül lenne a pillanatnyi fogyasztás 120mA élő háttérrel meg 125mA akkor azért az nem zabálás. -
Fehércápa
aktív tag
Van olyan android gps program,ami offilne?
Online-nál egyébként mennyi adatforgalommal jár ,ha használom a gps-t? -
TRob1
veterán
válasz
dedike #25672 üzenetére
Szerintem is így már egyértelmű.
Pl. Halloween környékén használtam kb.1,5-2 hétig egy Halloweenes Live Wallpaper-t, és semmit nem változott az akkuidőm a használata előtti időszakhoz képest (értsd úgy, hogy észrevehetően nem változott semmit, de mint mondtam, vmennyire azért valszeg többet eszik)Perpill. nem megy Live Wallpaper nálam, de a mostani akcióban megvásárolt My Beach HD se evett többet a 2 nap alatt míg használtam (egyébként csak azért nem Live-ot használok, mert annyi ikon van a home képernyőkön, hogy alig látszik belőlük vmi
)
-
Na...ez tök jó...két egymással teljesen ellentétes vélemény...gondolom a kérdező most már mindent tud erről a Live Wallpaper vs. akkuidő kérdésről...
ld. #25670 és #25671 -
TRob1
veterán
válasz
Nem jellemző. (Csak egyesek azt állítják. ) Sokan használnak, és semmi különösebb plusz fogyasztással nem jár (valamennyivel azért biztos többet eszik, de nem zabálja)
-
Tyer
őstag
válasz
Igen
-
Cartman023
aktív tag
A Live Wallpaper-ek zabálják az akksit?
Valakinek van valami tapasztalata erről? -
Tyer
őstag
válasz
Something_ #25666 üzenetére
Rootolt a telom
-
TRob1
veterán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Tényleg van új market, 3.4.4, de nekem tegnap nem frissített csak a liszenszt dobta be. Nem linkelem, mert nem tudom wareznak számít e.
(#25656) zsolt19900: Van.
-
doddencs
senior tag
válasz
zsolt19900 #25656 üzenetére
van.
-
zsolt19900
őstag
SwiftKey X Keyboard van qwertz kiosztási beállítás?
-
TRob1
veterán
-
hodostamas
addikt
-
TRob1
veterán
-
Tyer
őstag
Valaiki ajánlotta nekem a Titanium beckup-ot, hgoy fagyasszam le az idegesito progikat.
Twittert pl nem tudom, pedig az az egyik legidegesitob, lévén sose használom... -
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami nem stresszes, feszültséget okozó, hanem nyugisan lehet vele játszani?
Köszi!
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #25628 üzenetére
Amúgy az appban meg van jó kis tutorial, nem kell leírás sehonnan.
Viszont normális értéket csak akkor kapsz ha jó a kamerád és elég erős a vakkud. Mert a vakku átvilágítja az ujjadat, a kamera meg figyeli a benne levő ér lüktetését. Közel normális adatod ad, ha megfelelően teszed oda az ujjadat.
De pl vakku nélküli telefonon esélytelen a használata, hisz a kamera az odatett ujjadból (sötétség) nem fogja tudni kiolvasni a pulzust. -
ko9
addikt
válasz
Something_ #25626 üzenetére
Kipróbáltam, egyik kezemen a vérnyomásmérő, másik kezemben a teló ezzel az appal. 10 mérés után - mérések között tartottam 10perc szünetet (igen ráértem
) - átlagban 2(!!) eltérés volt. Pontos eredményekre nem pontos természetesen, viszont nem rossz egy ilyen apptól...
-
PaFec
aktív tag
Maxthon- t hasznàl valaki? Èn most tettem fel, dolphint hasznàltam eddig. Kèrdès az lenne, kedvenceket hogyan tidnàm àthozni maxthonba.
-
ertz
aktív tag
válasz
flash- #25633 üzenetére
Nekem ugyan nem ír ki ilyet a telefon, hogy 'alapsáv', de csak arra tudok gondolni, hogy az a kernel verziója. Az ugyanúgy maradt, csak raktál rá egy új romot.
De talán érdemesebb lenne a saját topicjában ezt megkérdezni, mert azt sem írtad le, milyen telefonról lenne szó.Szerk.: Látom az adatlapodon, hogy Samsung Galaxy Ace... nem mondhatod, hogy annak nincs topicja, vagy nem lenne elég hozzászólás/hozzáértő ember ott.
-
flash-
veterán
egy dolgot mondjatok már el lecci az androiddal kapcsolatban mert baromira nem ertem.
mindenutt irnak fw frissitesről meg minden baromságról de erről sehol.eddig a telefonomon ddkq6 rom volt ami 2.3.4 es.
cwm ben rátettem egy főzött romot ami cm7re épül.
eddig még oké.
megnéztem és azt irja hogy az android verzióm 2.3.7
az alapsáv pedig ddkq6 ami ugye 2.3.4
most akkor mivan?
mi a kulonbseg az alapsav es az android verzio kozott?melyik szamit?
szamit hogy milyen az alapsáv?es akkor most mit is jelet az alapsáv? -
flash-
veterán
Android rendszernél a legfelső sáv ahol az óra és az akksitöltöttségkijelzés van azt hiszem azt statusbarnak hívják.
Az lenne a kérdésem hogy van e olyan alkalmazás ami annyit tud hogy oda a statusbarba a dátumot is kiirja?tehát hogy hanyadika van -
s7evcsenko
addikt
Hi
CashBase-hez hasonló, de jobb programot tud valaki?
Ez elég gagyi szerintem, és net nélkül nem is működik ahogy észrevettem... -
dokee78
félisten
Hogyan kell használni a pulzusmérő appot?
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25620 üzenetére
Én úgytudom Paypallal lehet fizetni, legalábbis tele van ilyen cikkekkel a net. Vagy itthonról nem működik?
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25618 üzenetére
Csak kár hogy ez már nem fedi a valóságot... azóta csak az LP nem fejlődött semmit, a másik 2 meg bőven (főleg a Go)
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Something_ #25618 üzenetére
Köszi szépen!
Most Go Launcher Ex van fent, de lehet megnézem milyen az ADW is.
-
Something_
őstag
válasz
Cartman023 #25617 üzenetére
-
Cartman023
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a Go Launcher Ex és az ADW Launcher Ex között mi a különbség?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
A kérdésem az lenne, hogy megoldható lenne-e hogy az RSS oldalakat amit gReader-el olvasok automatikusan vagy manuálisan letöltsem a read it later app-ba.
Szóval hogy ne nekem keljen egyenként leszedni csak reggel felkelek megnyomok egy gombot és napközben net nélkül olvasom a híreket amiket reggel a Wifiről leszedett a gép.
Megoldható ? -
PaFec
aktív tag
leakartam törölni sanity-t, de eltàvolitàs sikertelen. Mièrt nem sikerül?
-
pockos13
aktív tag
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Reméljük hogy benne lesz a következő listán.
-
F-ECT$
titán
A where's my water vajon hova menti a játékállást? Át tudom vinni a mentésemet másik telefonra?
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest