- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
andris811 #17926 üzenetére
kikapcsolásos: ez nem mobilOS függő dolog, hanem szolgáltató, mert ha ki van kapcsolva a mobil, akkor eleve meg sem érkezik a hívás, amire reagálhatna...
Foglaltságra viszont van, be lehet állítani a hívásvárakoztatást, és elutasító sms-ek közé beírod, amit akarsz, majd ha hív, akkor rányomsz, szerintem az sem kizárt, hogy van ezt automatizáló app is.
-
saiyajin
senior tag
-
-
Alexios
veterán
válasz
andris811 #6091 üzenetére
The synching service will continue to work for existing accounts, but will mean when users connect their new Windows Phone or Windows tablet their Google calendar will be inaccessible, and they will not have a push email experience on IMAP.
De updatenél amúgy sem kell újra beállítani mindent.
-
btudos
nagyúr
válasz
andris811 #4550 üzenetére
Csak WP8-nál van ilyen lehetőség. Tegyük hozzá azért valahol érthető, hogy hülyebiztos a rendszer. Sok hülye a 100 megás mobilnettel (nem azért hülye, mert csak 100 mega, tegyük hozzá...) beállítaná hogy mindent rakjon fel full felbontásban, aztán elmegy kirándulni, lő pár fotót a gyerekről és volt-nincs mobilnet. Ezért tölt fel csak wifi-n teljes felbontású képet, aminek az előnye az, hogy nem kell a skydrive app-ba mászkálni ezért a lehetőségért. És mivel ki lehet egyszerre akárhány képet jelölni hogy feltöltse, nem nagy fáradtság utólag feltölteni, útközben meg csak nem zavar, hogy a telefonon van és nem a felhőben. Az meg a másik, hogy nekem ne töltse fel egyből a képeket, mert nem lenne akksim délre se aznap, ha folyamatosan aktív adatkapcsolatot létesítene mikor fotózom
-
Blyan
félisten
válasz
andris811 #3933 üzenetére
Az emailek meg az üzenetek persze, főleg az sms-ek, mert a FB üzenetekkel már nem ilyen jó a helyzet,
De 3rd party alkalmazások, na azok aztán bajban vannak. Enyhén szólva is. Én ezért váltottam iPhone-ra, pedig a WP-t jobban szeretem,. de mind az alkalmazás kínálat, mind azok értesítésrendszere sokkal sokkal jobban működik. Sőt, alapjában véve működik.
-
Blyan
félisten
válasz
andris811 #3815 üzenetére
Az ilyen előfordul. Tegnap pl iOSen nem lehetett elérni az iTunest egész este, ha meg igen, akkor meg kurva lassú volt.
Bármikor bárhol előfordulhat, de aláírom, hogy amikor kellene es nem érhető el, akkor az felettébb bosszantó.
Nekem az egyéves WP használat során havonta egyszer előfordult. Ez van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest