- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
-
Thome
veterán
Ha készítek egy csengőhangot, az bekerül az ébresztőkhöz is? Na ezt nem tudtam. Egyébként meg igen, nekem kell azzal vacakolni, hogy ne legyen durvahangos.
Gyurkikrisz: Miképp lehet beállítani az emelkedő hangerőt. Vagy magára egy olyan hangfájlra gondolsz ami hangosodik? Szerk: látom erre gondoltál!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Foursquare adatok mar vannak. A Cortana (Siri, Now) _szerintem_ nem arra jok igazan, hogy keress veluk a neten, hanem tenyleg szemelyi asszisztensnek -- naptar, ebreszto, stb. kezelesere.
De egyebkent egyetertek. Ez csak befektetes kerdese - most beszelgettem egy Bing-fejlesztovel, es egyertelmuen penzkerdesrol van szo. Minden egyes uj ficsor, lokacio penzt igenyel, es per pillanat meg mindig US-fokuszu a Bing.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
pushalias
addikt
1. Droidon létezik teljes rendszer mentés (partícióképek), és vissza is állítható.
2. Kábé hetente cseréltem ROM-ot, ez ugyanennyi adat és app backupot és recoveryt jelentett. Az esetek többségében különösebb bajom nem volt vele. Aztán megeshet, hogy ez csak A Pléd Ereje miatt volt így, de vannak kétségeim.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Én úgy tudom, hogy beleépítik az Internet Expolerbe, ha már úgy is olyan erőteljesen a HTML-t nyomatják (ami szerintem nem is gond). Aztán, hogy ebből WP-n mit fogunk tapasztalni, az rejtély, de a Win9 és WP9 szerencsére még messze van.
Amúgy WTF? Tegnap este letöltöttem az Asphalt 7 trialját, ma megvenném a teljest, de a játékon belüli Marketplace link az egygigát igénylő (?) verzióra mutatom. Jó, gondoltam kikeresem magam. De manuális kikeresésre is azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékemmel, mert nincs 1GB RAM-om. Most akkor mi a bré van, mert tegnap még jó volt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tybsen
addikt
Fb messenger mukodik mar teljesen vagy nem valtozott es tovabbra is furcsan ertesit? Illetve regen irtam, hogy "whatsappnal eltunt a smiley ikon, igy csak a wp sajat kis mini-ikonjait lehet beilleszteni es nem lehet diktalni sem (angolul vagy nemetul), mert nincs ilyen funkcio (sms-nel ott van a lehetoseg, whatsapp-nal nincs, erthetetlen)" - azota valtozott valami a whatsapp-nal?
-
kolosanyi
veterán
Nos én 195, szintén nagy tenyérrel és ugyanígy gondoltam. Aztán nálam volt egy S3 pár napig és megváltozott a véleményem. Szerintem tényleg frankó a nagy kijelző használat közben. Mondjuk a WP felülete jobban pertner a nagyobb kijelzőhöz, mint a droidé. Az értesítési sávot már kényelmetlen volt lehúzni fentről, legalább a WP-n ilyen gond nincs. Igazából nem a nagy kijelzővel van a gond, egy 5"-es tepsit is kényelmesen el lehet kezelni, ha a tervezők foglalkoznak a szoftverergonómiával egy kicsit. Nem kell a sarkokba kezelőszerveket rakni, olyan távolságban kéne elhelyezni a legfontosabb dolgokat, amiket még elérsz egy kézzel stb. A tartalmat meg lehet jeleníteni teljes képernyőn, azt akkor mindenki happy. Zsebben meg jól elfér a cucc, mert vékony, így nem gáz.
(#14997) Plazmacucci
Ezen én is jókat szoktam mosolyogni, de mindegy, akinek ez kell, csinálja.(#14998) crey
WAV-ból csinálhat WMA losslesst. Mondjuk igazából tök mindegy, úgyis sz@r lesz a végeredmény a telefon képességei miatt. Ok, mielőtt nekem esne akárki, "nem szar, csak átlagos".(#15006) woland_y2k
Ez amúgy csak angol területi beállításokkal működik? Nálam a Lumia 800-on nem, mondjuk igazából mindegy, sose használok ilyeneket.(#15025) pushalias
Atya ég! Ki szarakodik ilyenekkel, most komolyan? Aki telefonról hallgat zenét, ráadásul a jelenlegi WP-s telefonokról, az nem fog úgyse különbséget tenni FLAC, WMA lossless, MP3, vagy akármilyen más formátum között. Egy 320-as MP3 miért nem jó? Ok, ha van egy Shure SE425-öd, akkor hallgass losslesst, azzal hallani a különbséget (mondjuk egy Sansa Clipről hallgatva is), de átlagos fülesekkel nem fogja senki ki A/B-zni... -
pushalias
addikt
Van egy sokkal egyszerűbb oka, amire gyorsan ráébred az, aki megnézi az S4 specifikációját, amiben (surprise, surprise!) nincsen FM régyijó. Az amerikai piac egyre kevésbé igényli, internet rédijó már többvan, mint az ájerbe elektromágneses sugárzást broadcastoló őskövület bratyójából, és még mindig az amerikai piac a mérvadó MS-nek.
-
daniel909
addikt
mondjuk az erősebb hardver egy selling point lehet a wp9-nek. s4 pro, 1080p.
és ez a felbontás már elbírná az 5" feletti wp telefonokat amikre szerintem lenne igény. jelenleg ha jól tudom nincs ekkora méretű wp.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Oppenheimer
nagyúr
A tárhely bugfixről még mindig semmi hír, mondtam én hogy Nokia exkluzív lesz. Meg valahogy okosítani kéne az egész rendszeren, mert az egy LOL, hogy lehet a telefonra pendriveként mondjuk dokumentumot másolni, de az appok már nem látják. Aaahhh, minél több ideig használom a 8X-et, ezek annál idegesítőbbhiányosságok lesznek
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
amargo
addikt
Köszi!
Kezdünk felzárkózni az Android, iOS vonalhoz..(#14897) frisco :
Nekem itt csak ezt a lehetőséget hozza fel: "Use linked accounts to switch quickly between your Microsoft accounts." én végleges váltásra gondoltam, mint ami volt a merge.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
negyven2
veterán
De elérhető WP7-re is. Ahogyan az összes többi is (az alap a Season és a Space is a Star Wars mellett).
Viszont ahogyan nézem, nekik sikerült a WP8 változatot megvenni. Ugyanis tudtommal ott lehet a windowsphone.com-ról letöltött XAPokat feltenni SD kártyára, majd onnan telepíteni azokat.
Sőt! Ahogyan látom nekik lehet, hogy az OVI storból megvenn, vagy S40 vagy valami Symbian-ra való verziót. Ez viszont nagy fail.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pushalias
addikt
Azt a videót láttad, amin a Galaxy S4 össze-vissza lagol? Elég nagy trúság a 4+4 maggal.
(#14534) xperiasigi Csak attól függ, mire kell. Volt a kezemben 620, teljesen pöpec, ha a hangját nem számoljuk, meg a kamera sem csúcsminőség. Ha rá tudsz majd dobni pár petákot, akkor inkább a 720 ajánlott. Az 512 MB RAM-on ne parázz, csak a durvább játékoknak kell annyi, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
gondolhatod. meg jo, hogy tobb, hivatalos szervizt is megkerdeztem vasarlas elott, hogy eleg lesz-e a kinyomtatott szamla, amit pdf-ben kapok es az osszes azt mondta, h persze eleg, meg, hogy ugysem foglalkoznak vele. na a telemax ezt mashogy gondolta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
nekem a nemet samsung keszulekemet a telemax ketszer visszadobta, arra hivatkozva, hogy kell a kitoltott jotallasi jegy, meg az eredeti, pecsettel ellatott szamla, az oktogonnal levo szerviz meg szo nelkul javitotta, azzal, hogy a kinyomtatott szamla, rajta az iemi szammal es a vasarlas datumaval eleg...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
petroleumlam
tag
Linket csak pár nap múlva tudok, most telefonról vagyok. Erről nem egy élmény netezni. Tapasztalatot tudok mondani, hogy akartam venni egy Sony blue headsetet, de messze a lakhelyemhez. Mondom az ürgének, hogy kellene, de nem merem megvenni, mert ha gond van vele, akkor sokba lenne nekem visszautazni érvényesíteni a garanciát. Akkor megnézte a garancialapot előttem és mondta, hogy világgaranciás (hologrammos), tehát bárhová bevihetem. A Samsugnál meg regisztrálni akartam ezt a telefont, de ott azt írták, hogy csak világgaranciásat lehet, nekem meg csak sufnigaranciám van erre. Hozzáteszem, hogy ez a sufnigsm az ország több pontján jelen van, tehát ezt is több helyre bevihetem ha gond van, de eddig nem volt. Amúgy is ha valami baja lenne, akkor íves javítás és veszek egy normális telefont. De így, hogy hibátlan, nem cserélem le.
-
btudos
nagyúr
Lehet hogy én értem félre, de nem azt mondja a cikk, hogy a külsőt leszámítva megegyeznek a technikai paraméterek a 920-szal? Vagy ebben a mondatban "The 928 will also launch with a 4.5-inch OLED display" az also mire utal, ha nem a 920-ra? Abban pedig nem nagyon van OLED kijelző
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Psychonaut
veterán
Hivatalos bejelentés, és kis pontosítás:
“While the protective shell does not make your Lumia 620 indestructible or 100% waterproof, it’s ideal for people who enjoy active lifestyle where working up a sweat, getting caught up in a rain or dropping the phone can be a regular occurrence. It’s also suits people who want to use their smartphone at work, even if it’s a dusty, damp environment.”
-
mbale
tag
Egyrészt, másrészt a BB-nek nem is célja a android méretekben elterjedni, míg a WP-nak igen.
Googlenak az android önmagában nem jövedelmező, ellenben a szolgáltatásai után összeszedett strukturált adattömeg már igen. (ha összekapcsolod a szolgáltatásait, majdnem az élet minden területén ott vannak. ez szörnyen nagy veszély)Zag Zag
-
btudos
nagyúr
A 820-ba hd kijelző kéne. A 920 a kamerával, a házzal, a super sensitive touch-al önmagában magasabb kategóriát képvisel, a HD kijelző szvsz elférne a 820-ban (ezáltal mehet az 1 GB RAM a 720-ba), és így a teljes palettát lefedné a Nokia, nem lenne három alapvetően azonos hardverrel szerelt, csak részletekben eltérő telefonjuk.
Ha én lennék a termékfelelős a Nokiánál..
Lumia 920: a jelenlegi állapotában rendben van
Lumia 820: HD kijelzőt kapna, igy az ára is indokoltabbá válna.
Lumia 720: a 820-nal felbontásban es SoC-ben is gyengébb, de meglenne az 1 GB RAM
Lumia 620: jó ahogy van
Lumia 520: nem értem a méretét, siman lehetne 3,5", így méretben is meglenne a megfelelő lépcső az 520 és a 620 között.(és igen, mindez azért van bennem, mert ha lenne megfelelő készüléke a Nokiának, lehet hogy váltanék,de a 920 nekem kényelmetlen, a 820 meg a felbontás miatt esik ki )
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
pzstm
titán
jó ha nem is ontja (annyira már nem vagyok teljesen up-to-date, de mint kb. 5 telefonról beszélhetnénk), de azért szép számmal jelentik be, és tudom, hogy WP8 nem képes jelenleg FHD-ra.
Viszont ahogy többen is mondják, akkor 920 és 720 kellett volna hogy bemutatásra kerüljön és most meg a 820 nagyobb felbontású kijelzővel....
az, hogy 5-ből csak egy terméknek van kellően nagy felbontása nekem fáj
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
ha már ezeknél a számoknál maradunk: első két telefon 920, mint csúcs és legyen mellé egy gyengébb 720. Aztán jöhét egy mégolcsóbb 620. MWCn pedig bemutatják a szuperolcsó 520at, valamint a 820at, ami hardverben gyengébb, de nagyobb felbontású a kijelzője
mivel nem ez történt, ezért továbbra is joggal várnak egy olyan telefont, ami nem a legfelső ligában versenyez, de a kijelzőfelbontása magasabb, mint a legolcsóbb társának
Blyan: úgy-úgy
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
Azt meg pláne nem gondolod komolyan, hogy az egyszerre bemutatott 920 mellett a 820-nak is HD kijelzővel kellett volna érkeznie (mégis mi lett volnan a 920-as selling pointja egy ilyen 820 mellett?).
Akkor lehet nem 820-at kellett volna piacra dobni mellette? Hm? Lehetett volna a 720 pl, vagy csak a 620.
És a 820 most jöhetne azon az áron, de HD kijelzővel.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pzstm
titán
úgy gondoltam, hogy manapság, amikor a droid ontja magából kb a full HD-kat felső kategóriában, akkor a Nokia mint piacvezető 5 telefonból egybe rakja bele csak az 1280x768-at...
Blyan: 820 azért van magas áron mert ugyanaz a SoC van benne mint 920-ban
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Ott is az tortenik, mint mindenki masnal (ld. Amazon): paraznak a Google-tol. A G-fele keresztfinanszirozasi strategia gyilkos. Egyszeruen a kereson, a GMailen es mostmar az Androidon keresztul mindent el lehet adni. Eloszor kitoljak az ingyenes termeket, aztan az letarolja a piacot, majd szep lassan elkezd reklamfelulette valni.
Tegnap megjelent a Chrome-ban egy apro Chromebook-hirdetes...
while (!sleep) sheep++;
-
-
legiaap
félisten
Nagyobb felbontású fényképező???
Most fogják bejelenteni majd a 808 WP-s megfelelője.
Amúgy meg miért is a középkategória a lényeg???
Nem értem. Az almákat mindenki viszi, a GS2-őt, GS3-at is, a Note-okat pedig már meg sem említem. És azok nagyon nem a középkategóriában nyomulnak.
Eddig akinek a kezében WP-t, láttam vagy 8X vagy 920, volt. A többit annyira nem kapkodják el.
Szóval nagyon is lenne igény több komolyabb gépre.
Azért azt hozzáteszem a fentebb leírtakat UK szemszögből nézem.
Lehet otthon középkategórának jobban örülnének, de elég kicsi piac az otthoni.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest