- Magisk
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kínából vásárolt windows phone-okat is érinti az a probléma, hogy nincs rajtuk a normális gyári áruház mint az androidos telefonok esetén?
Ugye ott a play store alapból nincs fent és csak trükközve lehet feltenni. Windows phone-nál mi a helyzet az áruházzal? Köszi.Zsolt
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #9140 üzenetére
S2 is megmarad azért
Most olvasom, hogy mik azok, amik must have appok és nem lesznek,de szerencsére még nem találok ilyet. Használat közben fog kiderülni, mi az ami nem áll kézre...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz Barthezz2 #9100 üzenetére
igen, ezt tudtam, irtak eleg sokan az xbox music bevezetesekor. szoval a zuneba mukodik az xbox music pass, letoltessel egyutt? mert win8 meg egy darabig nem lesz a gepemen, de ha lesz migralasra lehetoseg, akkor valoszinuleg koltozok uk-be.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #9096 üzenetére
Izé.. érdekes.
Amit telefonon leszedtem, azt abban a pillanatban feltolja a gépre, mihelyt csatlakoztatom a telefont, és indul a Zune. Gond nélkül megy is mind a Zune alatt is.
Amit viszont a Win8 music app-ban szedek le, azt berakja egy Music Library\XBox Music\XBox Music Pass könyvtárba, és meg sem jelenik a Zune alatt, nemhogy feltegyem, és lejátsza a telefon.
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz Barthezz2 #9086 üzenetére
ha leszedsz valami zenet win8 alatt, akkor azt fel tudod tenni zune-al wp7-re es le is jatssza a keszulek?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Barthezz2 #8972 üzenetére
tudom. lehet veszek majd egyet a t-nel dominoban, ha lesz piros, meg kijon meg egy-ket update a telefonra.
-
Dzsosy
senior tag
válasz Barthezz2 #8414 üzenetére
Nálam a twitter mindig is gyönyörűen jelzett azonnal wp-n és ha épp wifi stop volt, ahogy életre kelt jelezett, szóval ott nincs gond. Mióta drawsomethinggel játszok, annak is tökéletesen üzemel az értesítések része. Szóval meglehet ezt rendesen is csinálni.
Egyedül a facebook appal voltak gondok, de a frissítés óta nálam jelentősen javult.. (kopp-kopp) azaz vannak értesítések és azonnal.. Sőt.. még a tile-on is megjelenik a szám és ha belépek el is tűnik..
Ami nekem hiányzik, egy központi értesítések rész, ahol összegyűjti hova érkezett az adott értesítés.. (vagy ne tűnjön el fentről az értesítési sáv addig amíg meg nem nyitom, vagy el nem húzom.. számomra már ez is bőven kielégítő lenne) Amúgy szerintem ennek a leglogikusabb helye a Me Tile értesítések része lenne.. nem kell új csempe, egyszerűen a facebook és twitter események közé bekerülnének ezek az értesítések is és csókolom..(#8416) catroot
Én barátnőmmel (aki szintén wp-s) azon kommunikálok. Tökéletesen megkapja amit írok neki és fordítva (természetesen cset részen), de van pár ismerős akik ios és droid és velük is tudok így kommunikálni.. A twitteres haverokkal meg twitteres privát üzenetek váltunk és ahogy írtam onnan tökélesen jönnek az értesítések..[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #8414 üzenetére
Azért egy Ion szvsz megváltás lesz a Huawei után. Egyik haverom vett egy Xperia S-t és kérdeztem tőle, hogy miért nem teszi fel a vibert? Erre mondta, hogy mivel FB-n ír minden ismerősnek és azok pedig ott is válaszolnak (és persze egyből jön is az értesítés), akkor minek? És ebben rohadtul igaza van, ezt hiányolom én is.
A Nexus 4 nálam kiesett, mert én most szolgáltatónál akarok telefont venni, T-s vagyok, ott pedig szerintem nem lesz, esetleg Telenornál. No meg félek attól, hogy nem lesz olcsó.
Ha droidra fanyalodnék, akkor most szívesen bevállalnék egy Xperia T-t...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
HawerKing
őstag
válasz Barthezz2 #8395 üzenetére
Sajnos szerintem is gciség pedig annyi jő dolgot lehetne wpbe épiteni amit az ms fejlesztok egyszeruen megtudnanak csinalni ... Lehet platformot kellessz valtanom ... De milyet? Droid mar szobasem johet akadozos... Ios? Hat talan ha legalabb lenne egy 4'3 as telojuk emberi aron... Nincs mit tenni befogom a szam s turelmesen varom a 7.8at...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Barthezz2 #8395 üzenetére
Ez most az MS s(z)ara, a Nokiáé, vagy a hazai szolgáltatóké?
szerk: köszi, legalább tisztábban látok. De akkor mi az ami kering a neten, és egyesek már rég felrakták? Akkor az MS-től már csak kikerült, nem? Vagy az valami kiszivárgott betaverzió?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
daniel909
addikt
válasz Barthezz2 #7617 üzenetére
totál érthető a te szemszöged, az MS-é pedig totál nem érthető. én úgy veszem észre, hogy komolyan ott akarnak lenni a 3 legnagyobb OS gyártó között, de amíg sokan fenn akadnak ezeken a hibákon, addig nem lesznek elégedett júzerek.
a másik oldalról nézve pedig lehet, hogy mást nem zavarnak ezek a hibák, vagy elő se jönnek. az other content bug, és az értesítések hiánya sem jön elő mindenkinél, mint ami itt is olvasható a fórumon. és nyilván ide inkább azok írnak, akiknek van valami hiba, hisz aki elégedett, annak eszébe nem jut segítséget kérni, panaszkodni... szóval azt kellene kideríteni mi okozza egyeseknél a hibát.... az other content bugot ugye félig meddig a rosszul megírt appok okozzák, ami persze még így is ciki, de ezért a fejlesztőket kell sárral dobálni.az értesítések pedig -ahogy olvastam- van akinek működnek, van akinek nem, de erre is kellene találni valami logikus magyarázatot, hátha valami egyszerű dolog van mögötte. A többi hibával meg nem lehet mit kezdeni, csak várni vagy váltani.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kezman
őstag
válasz Barthezz2 #7617 üzenetére
Hát jah, épp az ünnepek alatt olvastam én is
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #7393 üzenetére
Zune reinstall, minden megvolt, semmi eredmény. Egy másik videót, amit még konvertálnia is kellett, meg gond nélkül feltesz. Csodálatos..
----------------------------------------------
Hát ezt komolyan mondom nem hiszem el.. Átneveztem, átkonvertáltam mp4-be is, és ugyan úgy lefagy az egész telefon, és hibaüzenetet dob. Elmegy a ..
---------------------------------------------
...és eredeti avi-ról a zuna-al konvertálva se..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lall
veterán
válasz Barthezz2 #7143 üzenetére
Szólj balcsidának, hogy nem kap azonnali bann-t, ha felrakja a telefonodra a 7.8-at. Ezt hívnák úgy, hogy hivatali visszaélés.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
félisten
válasz Barthezz2 #6949 üzenetére
Komolyan mondom mi a fene folyik itt!!!???
Mi a fenét csinálnak ezek.
Olvasgatom a WPCentral fórumát is. Kérdezek is, de senki sem válaszol itt a nagyokosok közül.
Valaki egyszerre megkapta pl. a Portico és az fw update-et együtt. Valaki külön külön, valaki csak a Portico-t kapta meg és vár az fw-s update-re. (mitn pl. én is) Hogy lehet ezt így összehozni???!!![ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
negyedes
addikt
válasz Barthezz2 #6508 üzenetére
Nem tudom, de romaniaban, baromi kaki a vodafone. es nalam ez okozza az ertesitesi gondokat.
ha valtok akkor en is iphonera valtok, de i5 nem kell max 4s, de beleborzongok abba hogy ha itunest kell hasznaljak.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
btudos
nagyúr
válasz Barthezz2 #6508 üzenetére
Vegyél i5-öt, az nem kicsi
adam014: Hát az egy hónappal ezelőtti tapasztalataim szerint ahány alkalmazás, annyi féle design. Az OS felületében lehet hogy számít a Holo irányelv, de az alkalmazásoknál a fejlesztők magasról tesznek rá
#6510: Na arról ne beszéljünk, nem használtam soha, 8X-re legalább nincs is
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #6498 üzenetére
Hát nem te vagy az egyetlen, aki messziről figyel, és várja/várta, hogy a WP8 megoldja azokat a gondokat, amikre várunk. Lassan fél éve várok rá, de meguntam, ráadásul azok a hibák amik a legjobban zavartak, azok még mindig megvannak.
Szerencsére az i4s szinte minden igényem kielégíti (kivéve a mérete bajos, nekem túl kicsi) - szóval maradni fog egy ideig ez...Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #5241 üzenetére
Köszi, én is ezen a véleményen vagyok. Nem értettem egyet Bogék verdiktjével, mert azt elsősorban a magas árra alapozták (ami akkor még 220k volt szürkeimportos GSM boltokban). Ezt jeleztem neki privátban (mármint csak annyit, hogy nem értek egyet a verdikttel), meg azt is, hogy minek ül fel a Nokia fanok hullámvasútjára, mert csak feleslegesen idegesíti magát.
Ezek után gondoltam szólok neki amiatt is, hogy az ár nagyon nem az, amire ők belőtték, és voila. Emberként szólsz az emberhez, ő is úgy válaszol
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Barthezz2 #5050 üzenetére
Az elülső hangszóró az biztos, hogy ragasztva van, legalábbis a tapasztalataim alapján.
(#5046) Blyan:
Hát, nekem kicsit homályosnak tűnik az AMOLED után, de nem is kérdés, hogy melyik élesebb. Mondjuk én eddig java részt csak itthon használtam, ma mozdultam ki vele először egy picit (aztán vittem is vissza a boltba), és amikor feljebb tekerődött a fényerő, akkor azért javult a helyzet homályosság terén. Szóval nem tudom, még kell pár nap hogy értelmes véleményt is mondhassak.Egyébként reggel a buszon összehasonlítottam a kijelzőjét a haverom iPhone 5-ének kijelzőjével, és azon picivel szebbek voltak a színek. Meg a WP8 képnézegetője nem volt képes egy 1080p-s képet teljes felbontásban megjeleníteni, mert mikor belezoomoltunk ugyan abba a képbe, akkor az iPhone-on éles volt, ezen meg kicsit mosottas. Ez elég gyalázatos dolog... Mint ahogy az is, hogy gyors scrollozásnál még mindig megvan az a bug, hogy ugyan azokat a képeket mutatja sokszor.
(#5048) Integrale:
Nem tudok olyan ismerősömről akinek micro SIM kártyája van és nem T-mobilosA facebook app pedig még mindig alkalmatlan az üzenetek olvasására és írására mert percenként bezáródik.
Végére pedig egy indokolatlan kép:
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #4620 üzenetére
Bezzeg a nagy szentségelés közepette, amikor felháborodtam akkor amikor kijött az első hír, hogy nem lesz Apollo nekünk, akkor is le lettem tolva
Amúgy most nem akarom vissza keresni, de megmondtam vagy megmondtam, hogy szolgáltatóknál a Nokia ára be fog bukni (persze minden relatív - mihez képest, de majdnem egy árban van a 8X-el)?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
nagyúr
válasz Barthezz2 #4620 üzenetére
Nagyon jól összefoglalja a WP7 pályafutását, és a MS töketlenkedését.
Nekem ami a legjobban fáj a Microsoft ténykedésével kapcsolatban, hogy hiába tették bele azokat a dolgokat, amiket a nagyközönség hiányolt (mass storage, bt file transfer pl.), egy rohadt böngészőt nem sikerült csinálni, ami képes megjegyezni a jelszavakat, vagy egy híváslistát, ahol nem szerepel minden kontaktom 60-szor, csak a legutóbbi aktivitására bökve jönnek elő egyesével az események. És a legfájóbb az egészben, hogy k**vára látszik a WP8-on, hogy egy király rendszert hoztak össze, és én imádom, mert amiket most nem tud, azt a WP7 se tudta, és nem létfontosságú dolgok ezek, csak az ilyen apró bakikon sokak szemében elúszik az egész. Főleg hogy ezek olyan dolgok, amiket egy Microsoft szintű cégnek simán tudnia és látnia kéne, és mégis itt vagyunk..
Mindezekkel együtt azt mondom, hogy sírni fog az, aki visszavált droidra úgy, hogy a hiányosságokkal együtt szereti a WP-t. Én kényszerből megléptem, de képtelen voltam megszokni, pedig adtam neki időt. Rendben, csak egy Ray volt, de egy One X-en ugyanazok a baromságok zavartak volna (a sebességével normál esetben pont nem volt gondom). Szóval így, WP7, Android és WP8 tulajként azt tudom mondani, hogy hiába csalódtunk sokan a MS-ban, hogy tök evidens dolgokat nem képes belerakni a rendszerbe, akkor is a WP8 a legjobb választás nekünk (próbáltam i5-öt, One X-et, One S-t, Xperia T-t mielőtt elmentem és megvettem a 8X-et). Aki képes együtt élni a WP7 butaságaival, annak a WP8 is csak előrelépést hozna.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
veterán
-
tybsen
addikt
válasz Barthezz2 #4540 üzenetére
Na jo, hat az nem annyira veszes. Persze nyilvan nem jo dolog, de azert annyira nem gaz. Cserebe gondolom minden gyorsabban toltodik be, mert a cache-ben van?
A HR meg annyira engem szemely szerint nem zavarna neha-neha. Mondjuk en nem ragaszkodom az sms-ekhez sem, meg a whatsapp es egyeb uzenetekhez sem - ugyhogy amikor par havonta telefont (kizarolag android) csereltem eddig, akkor minden el is tunt nagyjabol (a mentesekkel en sosem szorakozok). Engem a programok sem erdekelnek, persze android eseteben jo a google, hogy ujratelepiti oket, de amugy is tudom, miket hasznalok es ha idokozben valami hianyozna, gyorsan letoltom. Tehat ez em olyan gaz, hogy wp.n nincs. A nevjegyzek az egyetlen, ami lenyeges - de ezt a wp is szinkronizalja.
-
amanoba
őstag
válasz Barthezz2 #4185 üzenetére
Ünnepélyesen esküt teszek, hogy mostantól LG termékre rá nem nézek, botrány!
Nem tudom, hogy engedheti meg magának egy ekkora cég, és ráadásul pofátlan kommunikációval, mert gondolom nem most tudták meg, hog nem fogják kiadni a 7.8-at.Sajnálom a tulajokat is.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest