Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Szenved a Samsung 3 nm-en
Hirdetés
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
válasz Aakisan #16292 üzenetére
Volt már rá példa, de egy restart megoldja, nem érdemes ezen lovagolni, vannak WP-nél is problémásabb bugok. Más OS-eknél ugyanígy tud beragadni a kezdőképernyő úgy hogy halálodik böködheted az ikonokat, akkor sem történik semmi. (ez igaz az almával és zöld robottal fémjelzett termékekre is, bárhol előfordulhat ilyesmi)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Aakisan #16690 üzenetére
o/
Pontosabban böngészés alatt lapváltáskor fekete maradt a képernyő, nem reagált, de a hangutasítás az bejött. Képernyő lezárás-feloldás helyrehozta. (Lumia 620)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Aakisan #17006 üzenetére
látták, tudnak róla, van amit képesek is lennének megvalósítani
AMúgy a Surface tabletem minőségéből kiindulva azonnal nyomnám a pre-order gombot egy Surface phone-on
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
trisztan94
őstag
válasz Aakisan #23077 üzenetére
Minden csomagban? Én most akarok voda RED-re előfizetni, abban korlátlan az SMS és a hívás is, vajon ott is le van tiltva? (Mert akkor lehet meggondolom.. )
Most kártyás vitamaxom van, a Skype és a Viber is elég érdekesen megy (pl most jött meg Skype-on az üzi amit tegnap néztem meg gépen, pedig végig wifin voltam)
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
Balion
senior tag
válasz Aakisan #40487 üzenetére
Aham
De ha már kérdeztem, kérdezek még. HR után egyből frissít egy csomó mindent (extrák, here+, játékok, stb), de nem mindent. Egy második körben frissíti a hang, megjelenítés, stb. dolgokat. Előző HR-nél így volt Most viszont csak nem jön elő a második pack. Mivel lehet előcsalogatni a frissítést, mert most még nem frissítette őket. Ha a beállítások/áruházban rámegyek a frissítések keresésére, nem hajlandó megtalálni őket. Kell egy kis türelmi idő neki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen