Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Újabb Redmi 14 érkezett
Hirdetés
-
Esélyes, hogy PS5-re is megjelenik a Warhammer 40,000: Darktide
gp Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban a tajvani korhatár-besorolás oldalára már kikerült az új változat.
-
Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
ma Ugyan csak csütörtökön mutatkoznak be Barcelonában a Huawei új, hordható eszközei, de természetesen kiszivárgott minden érdemi tudnivaló.
-
Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
it Jól értesült források szerint bár lép az EU trösztellenes hatósága, de fel már nem akarják darabolni a Google-t.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernadett79
tag
-
@matthew@
őstag
Ez mondjuk igaz, elég sok helyen vannak állandó "ikonok"
figure85: nekem is gyári garis, akkor lehet vmikor beviszem. Amúgy a Szervizfutár-t ha kihívom Omnia W_hez akkor nekem fizetni kell érte, mert nem tartozik oda, ugye? Anno Wave 2 esetén járogattak elég sokat nálam
Matthew 24:42
-
blex
senior tag
ezeket az osztálytársam mutatta nekem anno, csak mindig elfelejtettem leírni
a lockscreenes dolog a start screenen is működik. mármint hogy ha nem engeded el, akkor ha elkezded lefelé huzigálni, ugyan annyit kell felfelé is tolni, hogy visszamenjen. ergo egy csomó ideig nem mozdul meg.
remélem a wp8-ból nem veszik ki ezeket a feature-öket -
gzbotii
veterán
Legalabb egy hete. Ma is dumalok egy kicsit fontosabb dologrol valakivel, egyszer nezem, eltunt, offline.
Vegul kiderult, csak a chat ment el...majd 5p mulva kapok masvalakitol egy uzit chaten..hol megy hol nem.
Ja es persze amit en irtam neki utoljara, az nem ment el..mert mar lehalt.
A bepitett meg tokeletesen alkalmatlan chatre..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
veterán
Nekem is kb 2 fiu es 5 divatcica aki elerheto Mess-en. Mindenki csak FB..
De mondjuk, a Yahoo mess is kalap kaki, azis pont ezeket adta elo: nem jott el, nem tudtal belepni, kidobott stb.
Nincs egy normalis chat..marad a telefonolasWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Nekem a Pro van meg belőle, és ma jött egy update, amivel mozgathatok fájlokat a PC-ről telefonra és fordítva
Igaz nem igazán akar működni, tallózni tudok a gépemen, a telefonon rábökve ott meg is nyílik, de ha a copy to phone storage-ra nyomok, kilép az alkalmazás.. Csak nem WP8-ra készülnek?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
btudos
veterán
Köszi, pont ilyet kerestem
Látszik hogy sokkal magasabb és keskenyebb a 8X, de ha valahol bele tudok kötni a HD7-be, az amúgy is a szélessége, szóval nekem ez így bejön. Bár megnézem majd élőben is, mielőtt megveszem de szerintem nem lesz ezzel a házmérettel gond.
tybsen: Milyen színben volt kirakva?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
félisten
-
nicu71
addikt
Nos,az alap fészbuk csempe nekem is le van szedve,sőt!azt hiszem le is töröltem,mert SEMMIREVALÓ!
Viszont vannak remek pótlékok a piactéren,jelenleg a Facebook Wiewert használom,ebben lehet taccsmód és mobil verzsön közt lavírozni és még gyors is."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Milan24
aktív tag
"(google magyarul, ha nincs meg google angolul - ha nincs időd kihagyható), itt kérdezz, ha nincs megoldás hard reset, ha nem jön be szerviz. Neked most az újraindítás jön "
Ezt nem nagyon értem. Ha hard reset akkor hogy csinálok backupot?
Újraindítás megvolt, most se rezeg ébresztőn, és sokkal halkabb mind eddig. 30on van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tovabbra is azt gondolom, hogy egy olyan platform eseteben, aminek alapvetoen az alkalmazasok a gyengei, a Nokia a legjobb valasztas, mert ok a legelkotelezettebbek a WP tamogatasa mellett.
Tehat sok szempontbol akar egy 820 is lehet komfortosabb, mint egy ATIV S -- a Nokia folyamatosan nyomni fogja a hibajavitasokat, extra alkalmazasokat.. Szoval en WP alatt nem vennek mast, csak Nokiat. Egyszeruen nem eri meg szivni massal. Olyan, minthogy Androidhoz alapvetoen Nexust vennek.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
MODERÁTOR
Ez a legnagyobb bajom. Mindenki zsebben hordást veszi alapul, hogy oda jó. Én nálam a kézben fogásnál kényelmetlenek ezek a vékony készülékek - amikor telefonálnék pl. (értsd: nehéz őket jól megfogni, és könyebben kicsúszik a kezedből - az iPhone is repült már emiatt).
Ez sokkal jobban zavar, és ezért mondom hogy elcseszett.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Blyan
félisten
-
-
btudos
veterán
válasz Dunbar #19692 üzenetére
A hétvégén tudom meghallgatni az Ativ-ot, ha addig ráér.
Más: A 8X-em jack csatija nagy valószínűséggel behalt, most vadászok valami használható pótkészülék után, lehet hogy egy 710 lesz belőle (persze használtan). (A HD2-t nem merem bevállalni elsődleges készüléknek csak ha nagyon muszáj, a rossz, kb. 50 %-os hatásfokú érintőpanelre nem bíznám magam a mindennapokban amíg garanciában van a 8X)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen