Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrZidi
tag
üdv !!
A wifi-segédről lenne pár kérdésem.... ti, hogy látjátok érdemes bekapcsolva tartani, tényleg működik ( jó ) arra amire elvileg kitalálták ? Aksin lehet érezni, hogy megy vagy elhanyagolható ?ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
MrZidi
tag
Ok a garanciára én a párom Samsungát vittem be ugyan ezekkel a gondokkal és szó nélkül cserélték az aksit
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
MrZidi
tag
Üdv Tisztelt nagyérdemű
Valaki tudna segíteni, hogy a naptárba, ha belépek akkor ne csak az utolsó 20 nap (kb) eseményét lássam, hanem vissza menőleg is ? ( a naptár a Google naptáral van össze kötve onnan szedi az infót)ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
MrZidi
tag
Hali Valaki le írná aki emlékszik rá, hogy most akkor hogy van ez a one drivos csökkentés ? mert ha jól emlékszem mint, ha olvastam volna itt valahol olyat, hogy ha meghaladja majd az 5gigát a fent lévő anyag akkor felajánlják egy évre az office 365-öt plusz valamennyi tárhelyet vagy ez hogy is volt ?
-
MrZidi
tag
De szép is ezeket olvasgatni, de más közérdekű infó következik amit most fedeztem fel. Szvl adott egy mp3-as szám amit annak és módja szerint ringtone markerral megvágtam, hogy lehessen használni ahogy azt az MS kitalálta, de mivel volt ott a számban 0,5 mp ami zavaró volt és kábel híján drivra fel drivról le módszer működik gépre...zene megvágva ahogy kell..majd vissza a drivos módszerrel a telefonra. Na akkor itt kezdődik a csavar, ugye ringtone markerral akartam vissza behelyezni hogy menjen is, de az olyan egy ...program hogy spec szarul akarta át rakni...(a szöveg utolsó 2 betűje levágva így csúnya volt hallgatni). Előzőleg a ringtone mappából kitöröltem a zenét majd egy kis gondolkodás után nem is tudom minek csak simán bemásoltam a jó fájlt amit használni akartam a fájlkezelővel ugyan az a név csak 10kb-al kevesebb adat....és lás csodát működik
-
MrZidi
tag
válasz Absolon88 #74305 üzenetére
Hmmm hát, hogy is mondjam ...igen is meg nem is. Akartam egy stabil rendszert amit úgy ahogy a wp 8.1 formájában megkaptam most a W10-et ne nézzük mert hiába van az új két modellen kint akkor is csak beta..de nekem hiba nélkül fut Hál Istennek.
Az a legelszomorítóbb, hogy ezen az OS-en hetente kell egy HR mert valami nem stimmel ami egy idő után unalmas, ja meg az hogy oda kell figyelni, hogy a háttérben ne fusson semmi mert az is ad egy kis üzem zavart, de ezzel együtt lehet élni...a jó öreg app kérdés meg olyan, hogy nekem is hiányzik pár darab aminek nincs alternatívája wp-re és fontos is lenne vagyis legalább megkönnyítené a dolgomat. De nem gond, de hogy egy...saját Here szoftvert nem tud felhozni az MS a saját platformjára mint droidon......no comment.
Szerencsére sok telefon megfordul a kezem alatt volt G2, G4, Z, S6, P8lite, stb stb és azoknál is van gond, a bugosodás nem csak itt fordul elő bár ott ritkábban valamiért az a a gond, hogy sokan a stabilitás miatt nyargalnak át ide 5.1 -es droiddal sztem már stabilabb az a rendszer mint ez mi meg itt maradunk HR-ezni xD
Ez telefon marad ameddig valami kínja nincs és gariba nem csinálják meg , ha kimúlt végleg irány vissza a Sonyra, ha kicsit sem javul a helyzet erre van 1,5 éve az Ms-nek az meg hosszú idő xD xD mindörökké Lumia[ Szerkesztve ]
-
MrZidi
tag
-
MrZidi
tag
válasz csabyka666 #74571 üzenetére
A beállításokba ki kell pipálni hogy menjen alkalmazás váltáskor is ne csak lezárt képernyőnél. Alapból azt hiszem ez a funkció nincs bekapcsolva csak a képernyőzáras.
-
MrZidi
tag
Beállítások->Rendszer->Névjegy és azon belül alaphelyzetbe állítás. Amikor beállítod az MS fiókot akkor ne állítsd vissza a biztonsági mentést mert ha megteszed valószínű, hogy kapsz egy bug halmazt😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
MrZidi
tag
Jövő karácsonyra 😂
-
-
MrZidi
tag
Sajnos ez a rendszer se stabilabb mint mondjuk egy 5.0.1-es droid....régen az volt de azok az idők elmúltak 😕😕😕😕
-
MrZidi
tag
Egy gyors szakmai kérdés azokhoz akik tesztelték a Windows térképet W10M-en....van olyan jó és az offline része is ugyan olyan jól használható mint a Here ? ☺
Melack: Ez jogos csak az a baj, hogy a backup sokaknak zavart okoz az erőben 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
MrZidi
tag
Akkor ebből is kimaradunk ? 😂😂
http://m.hvg.hu/tudomany/20160223_telekom_immmr_uzenetkuldo
-
MrZidi
tag
Én azt az opciót is támogatnám, ha az sd kártyáról is feltöltené automatikusan a képeket/videókat nem pedig csak belső memóriából.....
-
MrZidi
tag
válasz tibike8 #77615 üzenetére
Alapból van hang a navihoz nem kell letölteni meg csinálni vele semmit. Próbáld ki és látod, legálabbis én nekem így volt és a Herén se szedtem le hangot mert HR után alapból töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
MrZidi
tag
válasz csabyka666 #78654 üzenetére
Nem tudom Here nem jó? Az megy offlinban plusz ha be van kapcsolva a net akkor forgalmi infókat ott is kapsz. Legkorrektebb ingyenes offline navigáció és a térképek is frissülnek rendszeresen. Igaz nem egy waze, de a célnak tökéletes eddig engem sosem hagyott cserben.
-
MrZidi
tag
válasz csabyka666 #78834 üzenetére
My car ?
-
MrZidi
tag
válasz csabyka666 #79374 üzenetére
Az appokat inkább a telefon memórián tartsd mert kicsit lassul a rendszer valamint anomáliák is előfordulhatnak, ha az sdn tartod őket.
-
MrZidi
tag
Nekünk az Nfc-s fizetés mennyire működik?
-
MrZidi
tag
És, ha vissza rakod a 4,5-öt működik mert nekem akkor már azt írja ki, hogy érvénytelen telefonszám. 😂
-
MrZidi
tag
Pozitív változást hozott a 318... Eltűnik a navi sáv ahol eddig nem. 😂
-
MrZidi
tag
Valakinek valami ötlete, hogy mit befolyásol, ha a Microsoft Telefonnál kilövöm a háttérből való futást ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
- Ukrajnai háború
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Politikai mémek
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen