Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
addikt
válasz TommyX_ #73384 üzenetére
Most nem azért, de hogyan találjátok meg ezeket? Néztem ezt az oldalt, a kereső nem is működik, oldalakon keresztül kerestem, de nem találtam. Légyszi nézd meg nekem, hogy 820-ra van-e vezeték nélküli töltős hátlap, mert azt is kerestem, és azt se találtam.
Ja, és az miért van, hogy a fekete 8.000, a sárga meg 3.000?
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
-
pete_21
addikt
válasz TommyX_ #76871 üzenetére
Köszönöm! Szóval ha a telefon össze van kötve egy MS fiókkal, akkor a felhőben vannak a névjegyek. (onnan ki tudom exportálni, bár ott úgyis biztonságban vannak)
Az lenne még a kérdésem, hogy hogy a legegyszerűbb megnézni, hogy a telefon tényleg össze van-e kötve egy MS fiókkal?
Ha az Áruházból le tudunk tölteni alkalmazást, akkor biztosan be vagyunk jelentkezve egy MS fiókba? (asztali Win10-en legalábbis az Áruház feltétele az, hogy be legyünk lépve MS fiókba ) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TommyX_ #79896 üzenetére
Hali
Csak akkor van értelme ennek a fa(n)colásnak [minden mobilra értve], ha eleve ebben vannak elmentve a fájljaid, egyéb esetben ezeknek a mobiloknak a képességeit egy jobb minőségben renderelt CBR 320-as is megakasztja, ami bele-bele nyaldos, akár a 18-20khz-be is. Az, hogy flac, wav, ape, aiff, lossless etc... tökmindegy, azokat kihallani (amihez vájtfül hallás is kell) csak erre megfelelő audio rendszeren lehet, ami nem két fillér, nem pedig egy xaros mobilon.
Az S7-re másolt wav, shure 535 fülessel, hát (nem) öröm volt hallgatni, ahogy elvérzett, pedig a samu oda-vissza volt az új dac-jától.
Szóval felesleges, de parasztvakításnak eladás céljából frankó, hogy flac képes a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TommyX_ #79901 üzenetére
Nos, ezt csak azért írtam le, mert elég sokat tesztelgettünk már mobilokat ebből kifolyólag.
Iphone, Samsung, teljesen mindegy, hogy flagship, a Sony-k minden tartományban többet tudtak, mint ez a kettő. Sajnos az MS mobilok még ennyit sem, sőt a 950 XL konkrétan rosszabbul szól, mint a 650, elképzelni nem tudom, hogy egy flagship, hogy teljesíthet ennyire xarul.Tehát emiatt a flac-et (gondolom nyomásra), még inkább felesleges volt (bele)kódolni, hogy akkor már az is szóljon.
Én nem gondolom, hogy ezen szoftveresen "látványos" javulást tudnának hozni, mivel hardverileg lehet nagyon gyenge ez a része.
Ha meg valaki xarrá equzza, akár ezen, vagy akár droid alatt, pl poweramp-pal, ami már gyárilag fossá színezett és ezt csak tovább tetézi, hogy még van ott rengeteg elbaxni való equzási lehetőség, nos már akkor nagyon messze jár a (minőségi)hallgató attól, amit a stúdióban a zeneszerző és a hangmérnök gyárilag elképzelt.De a lényeg, hogy szól a flac és ezzel a user már minőségi zenehallgató lett, ráadásul még be is beszéli magának, hogy ő aztán hallja a különbséget. Hallja a nagy ló....t :-D
-
félisten
-
snakebait
senior tag
válasz TommyX_ #84398 üzenetére
Kivesznek itt már mindent,azt a keveset és jót ami volt is. Bosszant nagyon,hogy glance nem mutatja ha töltőn van,de még bosszantóbb,hogy a rezgő és néma módot sem ha abban van a teló. Eddig elvoltam,tűrtem,de nagyon kezd elegem lenni mikrofos hülyeségeiből.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
SOAD19
addikt
-
pikszel
őstag
válasz TommyX_ #84830 üzenetére
Fast ringen van egy 950, azon nem lehet kikapcsolni és a háttérkép, illetve annak pillanatképének beállításai közül is eltűnt a szürkeárnyalatos megjelenítés lehetősége a színes mellett. Én töltésnél lefordítom, mert a melegedés miatt így legalább a hátlapot fűti inkább, mint a kijelzőt , így egyben a megjelenítés sem megy, illetve a beégés veszélye is csökken. Ha számít.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
csabyka666
addikt
válasz TommyX_ #85201 üzenetére
Igen, WP kilőve. Tetszik a 950-es, és alapból W10M, de eléggé megkérik az árát, kicsit szerintem elszálltak a Microsoftnál is.
Droid, innentől egyértelmű nekem, iOS-t brutális áron adják még mindig, illetve nekem az iPhone-ok sose jöttek be külsőre.
Droidnál sajnos csakis prémium telefont érdemes venni, a többi előbb utóbb belassul, persze kinek mi az ingerküszöbe, meg majd jönnek itt és mondják, hogy a 40.000 forintos se lassul be sose, de én pár napja kezeltem S6-ot és A5-öt párhuzamosan, az A5 érezhetően lassabb volt, aztán nem volt telepakolva sallangokkal...pedig aztán az is 100.000 forintos készülék. Szomorú, hogy a 820-am, ami újonnan talán 80-90.000 forint volt, és nem volt csúcsmobil, akkoriban sebességben felvette a versenyt nem hogy a hasonló kategóriájú, hanem a drágább droiddal is.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
-
Francia91
veterán
válasz TommyX_ #99085 üzenetére
A 808-as nekem kimaradt, 1020-asra váltottam az N8-asról
A HMD-s Nokákból meg a 7.1-es van, mint elsődleges telefon, de a kamerája számomra csapnivaló, egyedül GCam-mal lehet értékelhető képeket készíteni[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen