- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenkman
tag
válasz
turbulencia8 #97975 üzenetére
Igaz...
Ha majd odaérek, hogy keresek új telót, lehet inkább a teljes méretet veszem figyelembe milliméterben, nem a képátlót.
Én nem akarok tepsit hordani a zsebemben. :-)Lumia 735: 134.7 x 68.5 x 8.9 mm....
Ennél nagyobbat én nem akarok eztán sem... -
betegphiu
senior tag
válasz
turbulencia8 #97970 üzenetére
Igen, olvastam sok tesztet.
Rengeteg időmbe került, mire normális árazású, jó kamerás droidot találtam.
Kíváncsi leszek rá
Még egy kicsit húzom a 930-al, de szeptemberben csere lesz.
A 950 XL meg tökéletes lesz tablet helyett filmet nézni melóhelyen -
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #97955 üzenetére
28 vagyok, de ha beszélni akarok valakivel, felhívom normál telefonhívással. Nagyon utálok pötyögni, ha valakinek írni kell, inkább megvárom, míg laptop elé kerülök. Így a Messenger csak nagyon ritkán érint
-
Vtwo
senior tag
válasz
turbulencia8 #97955 üzenetére
Sajnos az már nem érint.
-
zolee001
őstag
válasz
turbulencia8 #97659 üzenetére
Az FB app a WP fénykorában is egy hulladék volt,lassu,bugos,felzabálta az összes ramot stb
A WP azért is volt jo mert ott nem volt elöretelepitve alapbol,androidon külön meg kell hackelni a készüléket hogy az ember le tudja takaritani -
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #97656 üzenetére
Mert nem tud már senki felhasználó bázis mennyiséget mondani. (amit mondjuk kétségbe vonok, de biztos elhanyagolható mennyiség a teljes piacot figyelembe véve)
-
wenkman
tag
válasz
turbulencia8 #97563 üzenetére
1-2 hónapja.
-
chipesz
őstag
válasz
turbulencia8 #96710 üzenetére
Röviden: kb. ugyanazt a rendszert kapod, mint amit az asztali gépeden használsz. Néhány funkcióval és szolgáltatással csökkentve.
-
btudos
nagyúr
válasz
turbulencia8 #96708 üzenetére
Itt szépen le van írva, mi a helyzet az ARM alapokra készült Windows 10-zel.
-
btudos
nagyúr
válasz
turbulencia8 #96704 üzenetére
Nincs köze a WP-nak az ARM alapú notebookokon futó Windows 10-hez app kínálat szempontjából.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #96321 üzenetére
Hivatalos Tinder alkalmazás tudtommal nem is volt Windows telefonon.
-
prisz
senior tag
válasz
turbulencia8 #96321 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #95899 üzenetére
Köszönöm, ránézek
-
Cane
őstag
válasz
turbulencia8 #95857 üzenetére
Az imént az történt, hogy a wdrt talált vmi frissítést, majd újraindult és onnantól látta a telefont.
Ezután ráküldtem az újratelepítést és most a 8.1-et kezdem patkolni 10-esre. -
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #95751 üzenetére
950-esnél mik a gondok a Skype-al? Mert hetente 3-4 alkalommal használom, de még nem tapasztaltam hibát. Szintén 950-essel
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #95751 üzenetére
640 XL-en (8.1) nincs ilyen gond, ami még működik rajta az normálisan működik . 950 XL meg a (bontatlan) dobozában rohad.
-
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #95591 üzenetére
Visszaszivom, ha letoltom a csatolmanyokat, hibatlanul kezeli a fajlokat a Word.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #95536 üzenetére
Note 8-on a torque-t használom, kicseszett jó program, iphone x-em meg (még) nincs, ha lesz, a halálán lévő hetest váltja, mint melós telefon. Másra nem használom.
De kérdésedre válaszolva, ez a program sokkal jobban működik és főleg gyorsabb, mint a többi még 640-en is.2 napja megemeltük a Talisman-t, mer furcsa hangot hallottam hátulról, mint kiderült egy tetves kavics beszorult a féktárcsa és mögötte lévő porvédő közé, szóval megforgattuk a kereket, de persze előtte az elektromos féket deaktiválni kellett.
Nos ez nem tetszett neki, pedig így találtuk meg egyből a kavicsot, szóval indításkor pirosba borult minden és Brake fault hibával letiltott mindent, főleg az indulást, közben szirénázott.
Elm 327, car scanner kapcsolat indít és már írta is ki, hogy az autó megemelt állapotban "futott", emiatt hibára vágta a gépet. 5 sec alatt töröltem a hibát. A torque meg van amikor elgondolkozik rendesen, sőt nem létező hülyeségeket is írt már, de ettől független profi az is. Hát, ezért vettem win-re.
-
T. I.
senior tag
válasz
turbulencia8 #95415 üzenetére
Igen, video mappán belül mytube videok mappa, egyszerűen ment
Köszi a tippet!
-
T. I.
senior tag
válasz
turbulencia8 #95397 üzenetére
Hihi,tényleg működik. +1 a windowsnak
A letöltött videokat hova menti? Elérhetők, továbbküldhetők valahogy?
-
Joker88
őstag
válasz
turbulencia8 #95397 üzenetére
Köszönöm !
Ja, és tényleg működik a letöltés..
Akár a videót , akár a hangot le lehet vele tölteni egyszerűen ! Király !szerk1:
Ma frissült nálam az Áruház alkalmazás.. Ún neve : Microsoft Store .. #ujdonság
-
T. I.
senior tag
válasz
turbulencia8 #95394 üzenetére
A letöltésben biztos vagy? A youtube irányelvei ezt már pl. droidon nem engedik egyik klienssel vagy letöltővel sem.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #95028 üzenetére
Na igen! Ráadásul egyre több szemétséget csinál a MS.
-
zsamiatt
őstag
válasz
turbulencia8 #94937 üzenetére
Ez már eleve egy komoly probléma. Szerintem ismerkedj meg a Microsoft Outlookkal. Egyébként nem egészen értem amit leírsz. Ha a géped biztonságáért aggódsz akkor oda is lehet több féle autentikációt beállítani. Még nfc-s eszközök is szóba jöhetnek és akkor nem kell jelszó. De az újlenyomat olvasó is működik a windows autentikációnál. Utána már a programokhoz felesleges plusz jelszót beállítani. De ha nagyon extrém vagy használhatsz jelszó tároló programot is. De titkosításod pluszba a partíciót is amit jelszóval, vagy más egyébbel védesz le. A lehetőségek száma elég nagy. A gépen pedig be kell állítani a securityt automatikus kiléptetésre, és akkor nem marad úgy véletlenül se. Pl ha elviszed az nfc s beléptető kártyádat a géped közeléből automatikusan zárolódig.
-
email6
tag
válasz
turbulencia8 #94949 üzenetére
Köszönöm!
-
zsamiatt
őstag
válasz
turbulencia8 #94932 üzenetére
ha konkurenciától akarod megovni az adatid, akkor ne vidd ilyen helyekre az adataid. Főleg ne gugliba.
-
válasz
turbulencia8 #94932 üzenetére
Ha levelezesre , csak sima email klienst hasznalnal , es nem futtatod at a google levelezo rendszeren ? Googlet csak alkalmazas fioknak tartok fent , az email kezeles kliensenre van bizva . A BB-n a levelezes kezelese nincs veletlenul jobban vedve , mint atlag droidon ?
-
janeszgol
félisten
válasz
turbulencia8 #94906 üzenetére
"... maganszfera es banki adatok biztonsaga ..."
Azért tenni kell azért, hogy vírusos legyen a telefonunk. Az adatgyűjtést meg mindenki csinálja, az ellen nem tudsz védekezni. Még buta telefonnal sem.
(A W10-ben még billentyűzet figyelő is volt. Ma már azt hiszem nincs.)Szerk: fent írták a BB-t. Tehetsz a teelfonra egy CM-et, majd gyomlálod picit. Nem használsz FB-t, sem Google Mailt/Servicest stb.
-
válasz
Androidos blackberry , e mellett reszletekbe menoen beallitani az alkalmazas jogosultsagokat, ne akarjanak az appok olyanhoz is hozzaferni amihez semmi kozuk . Ezen a teren a xiaomi miui is full szerviz , az app-oknak a fingasat is szabalyozni lehet root nelkul is ..😀 amugy mind a 3 oprendszerben ott a backdoor , legfeljebb nem mindegyiken van nagydobra verve , egyik sw fejleszto ceg se az artatlanok gyulekezo helye , szipkaznak az adatokat rolunk.
Ha nem vagy mokos lelek akkor szifon nyolc , ha szertd a telefonod szemelyre szabni akkor samu s8 , ha fo a biztonsag a lehetosegekhez kepest akkor blackberry . All in one megoldas es otlet nincs ... -
zsamiatt
őstag
válasz
Androidos Balckbarry? Csak mert ott a Blaki elégé gyomlálja az androidos sebezhetőségeket. Viszont a store és alkalmazások ugyan úgy működnek.
-
janeszgol
félisten
válasz
turbulencia8 #94889 üzenetére
Hidd el, gyűjti ő is. Szorgalmasan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94889 üzenetére
Nem, egyáltalán nem, az MS-nál nem (csak) hülyék vannak, mind a három egy lufit fúj, nevezzük így és az MS fejlesztette ki eddig talán a legjobb megfigyelő algoritmust, amit az FB (is) használ. Szóval, mindegyik figyel, de ez így "természetes 2017-ben. Ha valakit ez zavar, mondja le a netszolgáltatást.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #94680 üzenetére
Igen, de a 8-as az nyolcas. Azt gyorforgalmasították egy-két helyen, de ott maradt a helyén.
-
Aethelstone
addikt
válasz
turbulencia8 #94661 üzenetére
Nem osztom ezt a véleményt. MIUI tök jó.
-
válasz
turbulencia8 #94661 üzenetére
Annyira nem veszes a miui beallitas menuje, konnyebben eligazodok rajta , mint a samsung s7 beallitasaiban , de persze embere valogatja hogy kinek mi all kezre .. ettol meg a 950 hw-en futtatva megneznem a miui-t .
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94655 üzenetére
Igen, az augusztusi jó lett, megszűnt a júliusban begyűjtött hiba (650DS): a pár naponkénti újraindulás. De az azt megelőző verziókkal sem volt nálam baj.
-
válasz
turbulencia8 #94572 üzenetére
Az a baj hogy keszuleke valogatja hogy kinel mikent mukodik az os , van akinel jol van akinel egy x@rkupac , kornyezetemben 4 db 640 van ebbol 2 gond nelkul teszi a dolgat (igaz az egyik rs1-en van tartva na az popec foleg hogy majusi os verzio fut rajta ) a tobbi 640 es 640xl-en rs2 , ebbol csak egy teszi elfoadhatoan a dolgat...
Pedig az sw kornyezet kozel hasonlo , az os verzio ugyan az .. ezert ha szavazni kell akkor olyan telefon ami rs1-nel nem lepett tovabb..Eagle
Erzem a negativ hullamaidat, nalam semmi gond a telefonnal (igaz droidot hasznalok elsodlegesnek) a lumia csak perverziobol van , meg emlekeztet menyire is konnyu a jot megszokni. Kapja be az ms , francert kellett a wp8.1-et igy elqrni, pedig ott jok voltak az alapok , arra lehetett volna epitkezni, a plussz API-k ugyan ugy bekerulhettek volna az os-be .Na 111 .
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94347 üzenetére
1 éve nincs már ennek a készüléknek. Bármiben fogadok.
A sima telefonálást, sms küldést ne vegyük használhatóságnak...
Az "okos jelző", meg már így is messze elkerüli régóta... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94345 üzenetére
Értem én, hogy mit írsz, de nem ez volt a "mondandóm" lényege.
Utalni, én pl, sokszor szoktam készülékről, holott előttem van jó pár lapos és desktop erőmű is, de mivel egy "bejáratott" frankó rendszerről van szó, ezért mobilról nekem már sokkal jobb és egyszerűbb, (ios, droid) ahol pl a ujjlenyomat olvasóval belépek és rögtön felajánlja a már utaltnak, hogy ismételjem meg a tranzakciót, tulajdonképpen, csak az összeget kell beírnom, illetve még azt sem, ha egyezik az előzővel és nyomok egy send-et.Mondjuk az icsekket én nem használom (bár használtam), vannak erre százszor jobb applikáció(k), csak épp nem ezen az elqurt és hamarosan teljesen használhatatlan rendszeren(?) ahol, pl a pay pal, ami legalább olyan alap fő és meghatározó applikáció, mint a messenger, vagy a faszbuk, egész jól használható volt win alatt, amíg ki nem nyírták, izé ki nem nyírta az MS azt is.
Mert ugye azt senki nem hiszi el, hogy fejlesztők (a cég) dönt úgy, hogy na jó, többet erre nem fejlesztek?!
Az icsekk is ezért lett kuka, mert ez az egész wiccdóz megy a halálba, úgy ahogy van, illetve már ott van, de még teljesen nem dobálták rá a földet.Az icsekk-et nagyon sokan használták win alatt is és jól is működött, a megszűnése előremutató az egész store-ra nézve, amit már kiröhögni sem érdemes, annyira szánalmas. Feedback-en mindenki kurva anyázik, mintha azt hinnék, hogy holnaptól Belfiore-ék kézen fogva kinyalják majd mindenki valagát. Gyk: Rendbe teszik a rendszert, meg úgy mindent, amihez nem kellene más, csak a épp nullától újra kódolni az egészet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94342 üzenetére
Ezért lényegében nincs rá szükség!
Hiszen mindenre jó a fostalicska és kicseszett bugos, használhatatlan akkuzabáló edge. -
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #94342 üzenetére
Én két számlát fizettem vele...én is megvagyok nélküle...de azért rosszul esik, hogy esnek ki sorban az appok, nyilván használom amíg lehet a telót...egyelőre maradok...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
turbulencia8 #94264 üzenetére
Minden hivatalos hívásnál bekapcsolom. Jópofa, múltkor a Fundamentás hölgynek mondtam, hogy én is rögzítem a hívást
-
Spet
addikt
válasz
turbulencia8 #94264 üzenetére
Na ma is tanultam valami újat.
-
height
aktív tag
válasz
turbulencia8 #94238 üzenetére
A készülék le esett, és a felső sarkánál a háztól a kijelző el áll, lehetséges, hogy el oxidálódott a sim foglalat ?
-
Nergalos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #94137 üzenetére
Az edge fagy nálad? Milyen telefon? Nálam soha nem fagyott le se az edge se más. Maga a teló kb. 4szer három év alatt.
Amúgy ios-en is hasonló frissítések vannak legtöbbször. Kb. semmit nem észlelni belőle. Karakterfrissítés is szokott lenni😊 -
Nergalos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #94084 üzenetére
Nálam van Győr és Veszprém is..win10m
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Veszprém meg Gyulafirátót 😁
-
tibike8
őstag
válasz
Gondolom mindenkinél.
-
válasz
turbulencia8 #94025 üzenetére
A symbi kiverzese csendesebb volt , ott legalabb meg volt az ugyeletes bunbak az Ms & Ellop ,illetve a nokia vezerkar ... amugy neha jobb a forum mint a dumaszinhaz 😀😁
-
k-adi
nagyúr
válasz
turbulencia8 #94008 üzenetére
remélem lesz valami bugyuta vizes VB-s inta, snapchat filter
ja és Bp. csődje már rég elkezdődött szerintem
már annyira hypeolják ezt a júl 14. dátumot, hogy már engem is érdekel mi lesz... nyilván semmi de meglátjuk
-
válasz
turbulencia8 #93435 üzenetére
Ha mar az anyosrol van szo , magamrol csak jot mondhatok tele vagyok jo szandekkal feleje ,meg nyaralni is elvinnem ausztraliaba minden meg van, bárok nekem, strand a gyerekeknek, napsütés a feleségemnek, cápák az anyósomnak.
A forumot meg neha nem art feldobni valami orultseggel
,ha mar az OS gyik legalabb mi legyunk vidamak , de komolyra forditva a szot az rs2 bug mentesitese es stabilitasa vsz oszre meg lesz ,amit meg fentebb linkeltek OS verziot ,hat ertelme kb semmi , mert egy jol ossze rakott tablet ami kicsi ,tenyerbe simulo ,x86 procival megeszi reggelire az emulalt win32 futtato mobil OS szeruseget , az ms csak kapkod mint Bernat a menku utan ...
K-adi
Azon veszekednek ,hogy most ki szabaditson ra a jonepre egy bootloop vagy teglasito updatet .... -
válasz
turbulencia8 #93235 üzenetére
Nagyon szivesen
Ez a [link] pedig w10m-re youtube letolto program a free is hasznalhato ,csak reklamokat dobalgat , de van fizetos reklam mentes verzioja is. De kellemes youtube kliens wp-re a tubecast for youtube ez hatterben futasra ,fizetos verzioban korlatlan cast okos tv-re vagy wifi hdmi stickre, sajna a lejatszasi listakat nem kezeli... -
válasz
turbulencia8 #93220 üzenetére
-
válasz
turbulencia8 #93223 üzenetére
(az apkmirror-rol lehet letolteni ) de ha gondolod felteszem dropboxba ... a playbol tiltottak mert nem felel meg a youtube,google szabalyzatanak, offline zenehallgatas,filmnezes lehetosege , a fizetos verzioban reklam mentesseg ..
Annyit tud mint a wp-re irt nehai ms fele youtube app. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #93223 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy legalább valaki(k) még törődnek a rendszerrel, illetve az applikációval. Ha ez éppen a my tube, akkor az.
Csak épp nem ez a legfontosabb, amit rendbe kellene rakni a sok másik mellett.
Nincs mit. -
karway
csendes tag
válasz
turbulencia8 #93153 üzenetére
ja ja, nem mindenki szerint elég halott ez még
vagy utolsó kenet?
[link] -
univerzita
addikt
válasz
turbulencia8 #93127 üzenetére
Igen a Sigic nekem is nagyon bejön,most próbáltam. Várom esetleg valami akció volna rá akkor megvenném.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #92919 üzenetére
Légy szabad!
Csak ezt akarta sugallni -
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #92917 üzenetére
Mi baja volt?
-
A Zéé
addikt
válasz
turbulencia8 #92844 üzenetére
-
scyllarus
veterán
válasz
A Vodánál tuti van hálózati gond, a cég kapott róla értesítést, és küldte a céges telefont használóknak.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Wanna Cry rombol😛
Volt szerencsém hozzá, volt kollégám sikeresen abszolválta. -
Coyote Blue
csendes tag
válasz
turbulencia8 #92644 üzenetére
Ami azt illeti, fent sincs a telefonomon a Skype. Nem használom.
A kontaktjaim az outlook fiókomról szinkronizálnak. -
bszg@
tag
válasz
turbulencia8 #92589 üzenetére
De a beállításoknál a fiók típusa POP3, és szürke a kis ablak, nem lehet módosítani a t-online fióknál.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #92384 üzenetére
Szerinted lesz rs3?
Lenni lesz, de a mostani készülékre, értem ezalatt a 950 (XL) és még az X3 elite is mennek a "levesbe". -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #92376 üzenetére
Az S8+ ledes tokkal 320 ezer volt. Hát én biztos nem veszek a páromnak egy dex-et hozzá, amit nem is használna. De üzletben próbáltam és az a kb 15 perc alatt is az a véleményem, hogy ég és föld a dex javára, a continuum inkább egy hülye gyerekjátéknak tűnik mellette. Gyors és sima, főleg MS programokkal volt kipróbálható! lol
És mivel kiszivárgott, hogy az MS a háttérből támogatja a dex-et és a fejlődését, a múltkor már leírtam, hogy a dex maga az ms, ebbe már fogadni is mernék! Persze ki merné állítani az ellenkezőjét, vagy bizonyítani bármivel, hogy nem úgy van. Az MS droid alá melózik...jah, már ezt is írtam.-----------------
(#92380) mdraco
Hagyd a huawei-t, a xiaomi mi6 tuti már most széjjel gyaláz(hat) mindent. Ezt nem olyan rég írtam, pedig ebben még a "régi" és bár még mindig nagyon erős 821-es snapdragon van. Az új mi6-ban 835 van és ha azt kihasználják, márpedig eléggé értenek hozzá, akkor a legtöbb nagy csak pislogni fog. már így is agyonverik a többséget ezzel a telefonnal, további optimalizálással pedig az egyik, ha nem a legjobb lesz.
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
turbulencia8 #91886 üzenetére
A legszebb felület, ami mobilra valaha is létezett.
Pont annyira szubjektív ez a vélemény, mint a tied. -
7s26c
őstag
válasz
turbulencia8 #91886 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Az lett az utód De nem vágynak\vágytak droidra
-
tibike8
őstag
válasz
turbulencia8 #91815 üzenetére
Én is használom böngészőben. Csak az a kényelmetlen, hogy 1 gépet jegyez csak meg. Ha a melóhelyen összepárosítom, akkor otthon az otthonit elfelejti és fordítva. Szóval annyira nem kényelmes a használata.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #91792 üzenetére
Ha a whatsapp-ot vesszük mondjuk egy Németországi használat alatt 10 emberből 9-re, mert ott soakn használják, akkor Magyarországon sokan még nem is hallottak róla. Ez az applikáció ebben az országban soha a büdös életben nem fog elterjedni, illetve ha igen, az nem mostanában lesz...valamiért. Holott valóban az egyik legjobb és ráadásul win alatt is jól működik.
-
sunpower
tag
válasz
turbulencia8 #91460 üzenetére
Maradnék én is, de nem hagyják.
Nekem sem jön be a droid, de ha kinyírják a WP-t, akkor nincs más.
Rohadt almát meg elvből és az ára miatt sem vagyok hajlandó venni.
Örülnék neki ha még egy darabig lenne a 830-ra támogatás, de nem úgy néz ki sajna. -
NGC
tag
válasz
turbulencia8 #91460 üzenetére
Dettó, én is imádom a Lumia 950-emet, az összes hibájával együtt. A glance screent vagy a csempéket még semmilyen widgetekkel nem lehet űberelni. Mint ahogy korábban is írtam, mindenkinek megvannak az igényei, ahhoz képest választ telefont. De mindig csodáltam azt, hogy vannak akik méregdrága androidos meg iphone-s telefonokat vesznek, hogy aztán maguk elé rakják, és elégedetten nézegessék, miközben egy átlag napi használat mellett semmi olyat nem tesznek vele, amit egy wp-s telóval ne lehetne.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #91380 üzenetére
Van-e valaki, aki még elhiszi, vagy abban a hitben él, hogy az MS-nak ehhez semmi köze, mint pl, hogy az apple, vagy google ezt megengedné, hogy alap és meghatározó alkalmazás megszűnjön, tehát valaki csak úgy lelépjen, mert így dönt? Bár tökmindegy már, hogy nevezzük, kihátrál, vagy az MS hagyja megszűnni, ergo "kirugdos" mindenkit, de inkább maradjunk az utóbbinál.
----------------
(#91379) scyllarusNa, jah!
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
turbulencia8 #90655 üzenetére
Szerintem is pár év, kb a '18/'19-es év lesz izgalmas mobil világ tekintetében ami most van az már unalmas...
-
scyllarus
veterán
válasz
turbulencia8 #90607 üzenetére
Nem mondtál ellent nekem, max. kevesebbszer fog lezajlani a folyamat.
Amúgy sem érdemes 100% körül tartani az akkut.
Továbbra sem javasolnám. -
Vegha
senior tag
válasz
turbulencia8 #90607 üzenetére
Egyetértek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #90455 üzenetére
Nem az a gond, hogy a SH jobb, vagy sem. De nem jobb, csak annyiban, hogyha bezárod, akkor a memóriából is kilövi magát, ellenben a Shazam-mal, viszont az meg akkor is megtalálta a keresett zenét, mikor a "SH már bután nézett a nagyvilágba".
A probléma, hogy megint egy olyan applikáció lép(ett) le, ami ALAP és meghatározó egy okosnak kikiáltott (mobil) rendszeren.
Egy elképzelt beszélgetés a főbb applikációkról...
Shazam van?
Nincs!
Paypal van?
Nincs!
Valamilyen használható banki applikáció egyáltalán van?
Nincs!
A facebook jól használható?
Nem és lassú még mindig!
Viszont lehet "hekkelni" szinte folyamatosan a készüléket, hogy használható(bb) legyen. : D
Etc....Az első olyan frissítés, ami nem lesz kompatibilis és a shazam már meg is döglött, ráadásul, akinek így frissül nagy százalékban még bugos is lesz a rendszere. Tehát ajánlatos törölni minél előbb.
A Shazam fejlesztői minden erejükkel a másik két "ellenségre" fejlesztenek inkább, az oldalukat és sztrádát olvasva...hmm vajon miért? (költői kérdés volt) O_o -
zsamiatt
őstag
válasz
turbulencia8 #90420 üzenetére
még nem kezdtük meg a beszerzést. De használni fogjuk. Vékony kliens lesz belőle terv szerint. Bár egyenlőre még nem látom tisztán, hogy mi van bejövő hívásnál. Miracastnál megy minden frankon de a dokkolót még nem teljesen értem.
-
7s26c
őstag
válasz
turbulencia8 #90374 üzenetére
Gmail esetén nálam is előfordul
-
válasz
turbulencia8 #90374 üzenetére
Nalam is elofordult mar , ez a hiba meg van pc-n is , ott se lat minden csatolmanyt az outlook posta.. a thunderbird bezzeg nem szenved ilyen funkcio hianytol. Nem tudsz vele mit kezdeni...
-
scyllarus
veterán
válasz
turbulencia8 #90293 üzenetére
Pontosan így jártam én is.
(Még a 8 óra is stimmel)
Kipróbáltam, és az egész naposakat tényleg nem jelzi. Újabb remek feature... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #90242 üzenetére
Ezt így nem lehet elmondani, használni kell. Egyrészt a régi és jól bevált HERE fogad, a térképek meg már túl van bonyolítva, a másik, amin látszik, hogy foglalkoznak vele, hogy ez is smooth-abb, ugyanúgy, mint a többi droid-on lévő MS program, mint házon belül. És ugye most 950 a példa, aminek bőven meg van a hardvere, ahhoz, hogy ott is élvezet legyen tapizni. Szép, gyors, sima az egész nagyon frankó, nem hiába áll 4.4-en a pontozása majd 50 millás letöltés után is droid-on.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #90203 üzenetére
735-ön működik csak 640-en nem
De akkor beszarok ha újra kell raknom. Gondolom megint az a menet hogy 8.1 utána 107-es rom és csak 3-nak a 10-es. Ha még így van nem hiszem el. Nem igaz ilyet nem lehet megoldani hogy egyből a 10-et rakja fel és ne b@ssza el fél napomat.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
turbulencia8 #89798 üzenetére
Tudom, azt használom. De kipróbáltam a Yandex térképet, az nagyon jó. Teljesen korrekt tömegközlekedési útvonalat javasol. Felülete szimpatikus, érdemes kipróbálni.
-
joysefke
veterán
válasz
turbulencia8 #89784 üzenetére
köszi!
-
Partyface007
őstag
-
zsamiatt
őstag
válasz
turbulencia8 #89610 üzenetére
Én a 6tint használom. Szedd le és tedd újra az alkalmazást. Nekem is volt korábban vele ilyen. Mondjuk most az utolsó frissítések ota már nem csinálja.
-
Clemi
veterán
válasz
turbulencia8 #89610 üzenetére
Nálam a Timber hibátlan.
-
joysefke
veterán
válasz
turbulencia8 #89615 üzenetére
Merrefele van ez a Nokia Care?
-
Aethelstone
addikt
válasz
turbulencia8 #89500 üzenetére
Chrome-m van. Semmi gondja.
-
Aethelstone
addikt
válasz
turbulencia8 #89453 üzenetére
És mi nem oké droidon a google-lal?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #87949 üzenetére
Csak vicc vót! :-D
Felőlem annyiszor írod le, ahányszor jólesik és írd is le
----------Egyébként teljesen megvan vele elégedve?
Megmondom őszintén, nekem most tényleg egyre jobban kezd tele lenn ia tkm ezzel az egésszel, szinte rányomja a bélyegét, hogy eddig többet volt nálam a 950 (XL), de pár hónapja már szinte alig, mert mindig megszopat valamivel.
Az s7 a kamerát leszámítva magasan kiröhögi....sajnos. Pl egy tetves canon nyomtatóhoz sincs applikáció, ami van printer, természetesen nem működik. mert miért is kellene, hogy itt bármi elérhető legyen és az normálisan működjön.
Az S7edge-n meg az ájfonon a legapróbb részletekig beállítom, hogy az 1 perce elkészült képet wifi-n, direc-t, vagy nfc (950 itt sem működik, csak csipog a nagyvilágba) unalmasan és tökéletesen kinyomtassa a legjobb fotópapírra... Nem, itt először is dng-be fényképeznem, mert az US szétbassza az egészet, bocs de jobb szó nincs rá, aztán elszórakozni vele pc-én, hogy tényleg jó legyen már a kép, ami aztán frankó is lesz, de ekkor már vagy 20 másik képet kitudtam volna nyomtatni az ellenfelekkel, aztán elküldöm felhőbe, vagy mail-en, vagy mittomén hova, hogy végre nyomtatni is tudjon.Tényleg úgy vagyok már én is vele, hogy egyszerűen nem látom értelmét, hogy olyan készüléket birtokoljak, aminek a homlokára MS van vésve és ezzel ki is végezték az egyébként kiváló alkatrészekből összerakott készülékek többségét. Nem frankó itt semmi...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #87943 üzenetére
Több hét alatt, ahányszor (nem csak ide ) leírtad, most már az is tudja, hogy van barátnőd, aki nem is ismeri a PH lapcsaládot.
A térképek (is) meg egy (egyre) fos(sabb), gyakran nem pontos, már amikor néha -néha használom, ha meg nem hekkeled meg amerikásra meg vissza, meg sem szólal, nonszensz, hogy nem képesek kijavítani, de hát miért is kellene, ha az Utolsó Simítások is frankó az MS szerint... még jó, hogy az autómban ég és föld a gyárilag beépített GPS navi, mint ez az izé...A hülye magyarnak jó ez is by:MS
-
netpeti98
addikt
válasz
turbulencia8 #87875 üzenetére
Ja, hogy az a visszaállítás. A kettő két külön dolog. Ideális esetben nem kellene sokáig tartania.
-
netpeti98
addikt
válasz
turbulencia8 #87872 üzenetére
A tárterület alatt megnézném, hogy ott megjelenik-e, hátha eltávolítható.
A visszaállítást az első indításkor kell elutasítani. -
totoka69
újonc
válasz
turbulencia8 #87634 üzenetére
-
MrZidi
tag
válasz
turbulencia8 #87625 üzenetére
Én még droidon se tálaltam hol kell indítani.. 😂
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
turbulencia8 #87030 üzenetére
A játékokat leszámítva nemigen van sebességi gondja a 650-nek. Napi egy óra használat mellett 2 egész napot bír ki nálam, napi 10 perc használat mellett meg 3 és felet. (Napi nulla használattal, de bekapcsolt WiFivel - nejemnek karácsonyi ajándékként vett készülék, még 2 hónapig semmi dolga a frissítgetéseken kívül- 5 napig elketyeg a dobozában.) Nálam legalábbis...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
turbulencia8 #86937 üzenetére
De akkor mi lehet, elszállt az antenna, vagy alaplap?
Beraktam a kártyát egy s7edge-be, azon rögtön volt térerő, az s7edge-ben használt számomat meg ebbe a fosba, de persze semmi. Csináltam hr-t semmi. Minden más megy, de azt írja ezt a telefont csak segélyhívásra lehet használni, de arra sem, mert semmi térerő nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest