- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabyka666
veterán
válasz kiszi07 #79004 üzenetére
Nekem nincs bajom a WP-vel, van pár nyűgje, de együtt lehet vele élni, legalábbis nekem nem probléma. A váltás inkább WP-ről iOS-re érthetőbb, mint fordítva, aztán ki tudja...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Kin Tan Te
tag
válasz kiszi07 #78969 üzenetére
Üdvözlet!
A citromail nekem egy szenvedés. G-mailba akartam becsatolni, de az képtelen volt azonosítani a fiókot. Pedig rendben ki volt töltve minden szükséges mező. Két óra után feladtam. Aztán három nap múlva beözönlött a citromail-es fiókomból minden levél a g-mailba. Azóta szinkronizál rendben a g-mailra, pedig semmilyen beállításon nem változtattam.
Röviden:a citromail nekem anarchia és káosz.
Sajnálom, de csak ennyi tapasztalatom van vele.
K-T-T -
SOAD19
addikt
válasz kiszi07 #75863 üzenetére
Mit értesz nem működik alatt. Nem az van nálad is mint nálam, hogy elég lassan nyitja meg az adott kiválasztott mappát? Anno én is azt hittem, hogy nem jó az app. Nekem viszonylag sok kép van a telefonon, és mikor rákattintok a Filmtekercs mappára, akkor kell neki kb. fél-1 perc mire megjelennek a képek. Sajnos semmi nem jelzi ilyenkor, hogy dolgozna.
-
csabi94
őstag
válasz kiszi07 #71794 üzenetére
Sima 6, 64 gb, Space grey.
Nincs gond az egy nappal sem, de az egy napot tuti ki fogja bírni. Nem úgy, mint a 820, amit ha reggel elkezdek használni, akkor délután 2-3 fele töltőért könyörög. És nem játékra gondoltam, hanem fórum, fb, messenger, telefonálás.
Szerintem az én használatommal este az iPhone olyan 20-30%-on lesz, az már nekem elég. Lightosabb napokon meg remélem, hogy a 2 nap lesz. -
csabi94
őstag
válasz kiszi07 #71779 üzenetére
Én azt sem tudom, hogy fent van-e még. Amúgy is, mit érdekel már engem, vasárnap jön az iPhone-om.
Fájó szívvel búcsúzok egyébként a Lumia 820-tól, a mai napig hűen szolgál, kicsit gyorsan merül, de egyébként tökéletes telefon. Szerencsére nem megy messzire, Barátnőmnek adom, és így még látjuk egymást egy jódarabig. -
csabi94
őstag
válasz kiszi07 #71775 üzenetére
Van Mac-re WP alkalmazás, azzal lehet valamilyen szinten szinkronizálni, de azt nem tudom, hogy pl. tudsz-e vele zenéket másolni, mert nem használtam, rühellem. Én virtuális Windows-ban másoltam a telefonomra. További megoldás az Easy Transfer. Így wifi kapcsolattal tudsz fileokat másolni, nagyon jó cucc (mondjuk csak egyszer próbáltam).
-
MODERÁTOR
válasz kiszi07 #33895 üzenetére
jack-jack kábel egyik végét bedugod a telefonodba, a másik végét a géped mikrofon csatlakozójába. gépen elindítasz egy hangrögzítőt, a telefonon pedig a lejátszást. legközelebb pedig olyan alkalmazást használsz telefonon, amiből ki lehet menteni a dolgokat.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Tim82
félisten
válasz kiszi07 #29211 üzenetére
Hívás közben nyomkodni a hangerő gombot, na, az segíteni szokott.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz kiszi07 #26452 üzenetére
Fényképeket át tudsz másolni a sima Windows Intézővel is, az nem megoldás?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest