- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carathorys
csendes tag
válasz
Winchester95 #10171 üzenetére
Nekem tökéletesen futott az Asphalt 7 (Play-es verzió, nem figyeltem a verziószámot...)
Egyedüli probléma a szenzoros irányítás, de arra írták is, hogy valami hiba miatt kikapcsolták, de dolgoznak a megoldáson... Azóta letöröltem, nem tudom hogy volt-e patch -
Carathorys
csendes tag
válasz
Keeperv85 #9630 üzenetére
Hahaha, lehúztam CM9-et, pár óra google keresgélés után nekiálltam fordítani....
A hiba a következő lett a végén:target C: libmkyaffs2image <= external/yaffs2/yaffs2/yaffs_tagsvalidity.c
`out/target/product/gxi/obj/STATIC_LIBRARIES/liberase_image_intermediates/liberase_image.a', needed by `out/target/product/gxi/obj/EXECUTABLES/recovery_intermediates/LINKEDÚgyhogy mára feladom, holnap, és hétvégén majd nyüstölöm fordulásig!
-
Carathorys
csendes tag
Érdekes fagyásnak voltam ma tanúja: felvettem a telefont minden gond nélkül, majd miután letette a másik fél, jött a fagyás
(amúgy téves számot hívott, ráadásul erdélyből, ugyhogy szerencse, hogy letette, mert nekem már nem reagált a képernyőm, de a kép frissült).
Ismerősömmel beszélgettem is a problémáról, szerinte lehet, hogy vmelyik natív alkalmazás hibája miatt várakozik a rendszer...
-
Carathorys
csendes tag
Ok, mindenesetre akkor ez nem akkumulátor, vagy készülékhiba, köszi a gyors reakciót!
-
Carathorys
csendes tag
Sziasztok!
Picit zavarja a lelkemet a telefon gyors merülése (egész este töltőn volt, most vettem le kb 1 órával ezelőtt, azóta hozzá sem nyúltam, máris 95%-on van... Még inkább zavaró, hogy ahogy levettem a töltőről, leugrott néhány százalékot, pedig nem nyúltam hozzá (instant -2-3%)
[link]
[link]
[link]
[link]
Vélemény?
Amúgy úgy vettem észre, hogy ha a képernyő be van kapcsolva, akkor irtózatosan húzza lefele az akkut... Lehet ez hibás működés miatt? Picit idegesítő :/ -
Carathorys
csendes tag
válasz
Keeperv85 #9037 üzenetére
Ezek szerint a hibát egy natív program rossz futása eredményezheti?
Azt már én is észrevettem, hogy pl. a cégnél ritkábban fagy a telefon (leginkább amikor elmegyek a wifi közeléből), de akkor is inkább rövidebb ideig.. (kimegyek cigizni, de mire kiérek, már jelez a telefon, hogy van wifi elérhető).
Itthon T-Home által adott Cisco márkajelzésű (valójában nem cisco) router osztja a wifit, és néha amúgy is vannak vele problémák, nem csak telefonnal... A cégnél eddig egyszer tapasztaltam a fagyást, akkor is sokkal rövidebb ideig tartott.Másnál, akinél jelentkezik a lockscreen fagyás, milyen router van?
-
Carathorys
csendes tag
Sziasztok! Akinek nagyon az agyára megy a lockscreen fagyás, próbálja ki a wifi kapcsolat ébren tartását, de csak ha csatlakoztatva van (nálam azóta nem volt még fagyás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged